• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.849 1.04
  • Dolar: 32.5726 0.07
  • Euro: 34.779 0.11

Sevgilisini operasyona bile getirmiş!

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ahlak büro amirliğinde görev yapan polis memuru, bir kasıla evlilik dışı kadınla ilişki kurduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma başlatıldı ve görev yeri değiştirildi.
Sevgilisini operasyona bile getirmiş!

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliğinde çalışan F.Y. isimli polis memuru genç bir kadınla ilişki kurduğu gerekçesiyle görevinden alınarak Derince İlçe Emniyet Müdürlüğüne gönderildi. E.Y. isimli kadının Cumhuriyet savcılığına verdiği dilekçede şok beyanlar yer aldı. E.Y. isimli kadın ifadesinde şu sözlere yer verdi; “Ben yaklaşık 7 yıldır Kocaeli iline Başiskele ilçesine taşınmıştım. Burada ailemle birlikte kalmaktaydım. Bu esnada Asayiş Şube Müdürlüğü karşısı Leyla Atakan Caddesi Boşnak Börekçilik isimli iş yerinde çalışmaya başladım. Babam vefat ettikten sonra kız kardeşim ve annem ile birlikte şehir merkezinde ikamet etmeye başladım. Boşnak börekçisinde çalıştığım esnada asayiş şube müdürlüğünden birçok polis arkadaş gelmekteydi fakat ben isimlerini bilmemekteydim. F.Y.  isimli polis memuru benimle arkadaşlık yapmak istediğini ve beraber kahve içmek istediğini söyledi ve bende nezaketen o zaman için düşünmediğimi benim için ailesini terk etmemesi gerektiğini söyledim. O zamanın şartlarında kabul etti. O zaman ekip arabalarıyla beraber gezerken bana kendi whatsapp görüntülerinden gelen emniyet detaylı olmamak kaydıyla bilgi veriyordu.  Bazen beni sivil olarak gittiği görevlerde de emniyete ait araçla birlikte yanında götürüyordu” dedi.  

SEVGİLİSİNİ OPERASYONA GETİRMİŞ

E.Y. ifadesini şu sözlerle devam etti; “Yanımda polis yeleğini giyip görev yaptığını da hatırlıyorum. İlişkimiz başladıktan sonra bazen benim evimde bazen de Mehmet Ali Paşa’da olduğunu hatırladığım şu an da açık olup olmadığını bilmediğim otelde birlikte oluyordu. Bu birliktelikler esnasında benim rızam vardı ve kesinlikle rızam dışı bir birliktelik yaşamadık. Benden istediği özel bir isteği olmuyordu. Daha sonradan eşi ilişkimizi öğrenmiş, beraber İstanbul’da gezdiğimiz esnada beraber çekilmiş olduğumuz normal kıyafetli resimlerimizi görmüş, bende kendisine ailesini kurtarması yönünde telkinde bulundum. 2018 yılının sene başında yine bir dargın bir barışık şekilde ilişkimiz devam ediyordu. Ben ayrıldığım zamanlarda numaramı değiştiriyordum o da nereden, bildiğini bilmemekle beraber numaralarımı buluyordu. Benim ona vermediğim numaralardan beni şahsi telefonumdan arayarak benim daha önceden kalmış olduğum otellerdeki giriş çıkış kayıtlarıma bakarak yanımda ki o zamanki arkadaşlarımla olan birlikteliğimi soruyor ve bana asılsız ithamlarda bulunuyordu. Benim gayri meşru ilişkiler yaşadığımı söylüyordu.”

BARDA KAVGA ÇIKTI

E.Y. isimli kadın ifadesini şöyle tamamladı, “Yine barıştığımız tarihlerden bir gün beraber barda eğlenmeye gittik. Orada fazla içtikten sonra F.Y. beni kıskandı ve bana o gün kıskandığı için tokat attı ve beni orada tartakladı. Mekandaki diğer vatandaşlar F.Y. dışarıya attılar daha sonra dışarıda beni istediğini söyleyerek bağırıyordu ve akabinde sıkıntı çıkmasın diye bende yanına gittim. Orada gördüğüm sivil polisler F.Y.’de beni de oradan uzaklaştırdılar. Daha sonra o akşam otele gelerek cinsel birlikteliğimiz oldu. Ara sıra birlikteliğimiz ara ara oldu. Ben bu gelgitlere daha fazla dayanamayarak onu terk ettim” şeklinde konuştu. E.Y. isimli genç kadının savcılığa ifade vermesinin ardından Cumhuriyet savcılığı söz konusu polis F.Y. hakkında adli soruşturma açılmasına yer olmadığına karar Verdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Hukuk İşleri ise söz konusu polis memuru F.Y. hakkında idari soruşturma açarak görev yerini değiştirdi. Polis hakkında idari soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim