Turan, CHP’li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanması ve ardından belediye başkanvekili seçiminde AKP’li Eray Karadeniz’in başkan olarak seçilmesini “tam anlamıyla milli irade gaspı” olarak nitelendirdi.
Halkın Seçimi Hukuksuz Müdahaleyle Engellendi
Servet Turan, “Gaziosmanpaşa’da halk, sandıkta tercihini CHP’den yana kullandı. Ancak yargı yoluyla seçilmiş belediye başkanının tutuklanması ve meclis içindeki siyasi oyunlarla halkın iradesinin yok sayılması kabul edilemez” dedi.
Demokrasi ve Hukukun Üstünlüğü
Turan, “Demokrasinin temelinde halkın iradesine saygı ve hukukun üstünlüğü vardır. Bu iki ilke çiğnendiğinde toplumda büyük bir güven bunalımı yaşanır. Hukukun siyasetin aracı haline getirilmesi demokratik rejime büyük zarar verir” ifadelerini kullandı.
CHP Mücadelesine Devam Ediyor
Servet Turan, CHP olarak Gaziosmanpaşa halkının yanında olduklarını belirterek, “Bu hukuksuzluklara karşı her platformda mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın iradesi her zaman bizim en büyük gücümüz olacaktır” diye konuştu.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10980.58 0.57
- Altın: 5777.689 0.66
- Dolar: 42.4993 -0.12
- Euro: 49.5496 -0.27
Servet Turan: “Gaziosmanpaşa’da Yaşananlar Demokrasiye Yapılmış Ağır Bir Darbedir”
Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde yaşanan gelişmelere dair sert açıklamalarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























