Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evinde görev yapan Serap Yılhan (48), iddiaya göre yolsuzluk nedeniyle şikayet ettiği müdürlerinin baskısına dayanamayarak evinde intihar etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri’nde öğretmen olarak görev yapan 48 yaşındaki Serap Yılhan, iddiaya göre kurumdaki bir usulsüzlüğü ortaya çıkarmaya kalktığı için baskıya maruz kaldı, açığa alındı. Serap Yılhan, Çocuk Evleri’ndeki çocuklara devlet tarafından gönderilen paraların, çocuklar için kullanılmadığını gördü. Bunun üzerine ilgili birimlere, kurum müdürü ve satın alma müdürü hakkında şikayetçi oldu. İki müdür hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılan müdürler hızla emekli edildi. Yılhan üzerinde ise baskı uygulanmaya başlandı. Serap Yılhan bu süreçte açığa alındı. Yılhan girdiği bunalım sonucu, “Ben suçsuzum, bana komplo kurdular” ifadelerinin yer aldığı 2 mektup bırakarak intihar etti. Yaşan bu olayla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı soruşturma başlattı. Bakanlığın yürüteceği soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi. Kocaeli’ne gelen müfettişler çalışmalarına başladı. Soruşturma kapsamında hem yaşan olay, müdürlükte olduğu iddia edilen yolsuzluklar ve Aile Politikalar İl Müdürü Bekir Yümlü ile ilgili bir rapor hazırlanacak.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10980.58 0.57
- Altın: 5777.689 0.66
- Dolar: 42.4993 -0.12
- Euro: 49.5496 -0.27
Serap Öğretmenin intiharı ile ilgili 2 müfettiş görevlendirildi!
Çalıştığı kurumdaki usulsüzlüğü ortaya çıkarmak istediği için açığa alınan öğretmen Serap Yılhan intiharı ile ilgili bakanlık 2 müfettiş görevlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Çayırova’da “Güvenli Okul” Uygulaması: 10 Okul ve Çevresi DenetlendiKocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 03.12.2025 günü Çayırova'da öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla “Güvenli Okul” Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında okul çevreleri ve yakınında bulunan umuma açık alanlar detaylı şekilde kontrol edil
Korsan Taşımacılığa 46 Bin TL Ceza: Araç 60 Gün Men Edildiİl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde korsan taşımacılığa yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen bir araç durdurularak incelemeye alındı.
Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 2,6 Milyon TL Değerinde Ürün Ele GeçirildiKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirdi.
Gebze’de Jandarmadan Kaçak İçki OperasyonuKocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu Gebze’de önemli bir operasyona imza attı.
FETÖ Üyesi Olmaktan Aranan Şahıs Jandarma Operasyonuyla YakalandıKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında “FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































