• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:53Güneş 05:39Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:22Yatsı 22:01
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 8°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10173.42 0.00
  • Altın: 2448.97 0.12
  • Dolar: 32.2743 0.02
  • Euro: 34.9166 0.08

Şeker, Dilovası’nda muhtarları dinledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Pazar gününü Dilovası’na ayırdı. Şeker sabah başladığı programda önce Dilovası Mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ardından da dernek ziyaretleri yaptı.
Şeker, Dilovası’nda muhtarları dinledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in sabah başlayan programı Dilovası Sarıca Et Lokantasında Dilovası Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlemesiyle başladı. Dilovalı mahalle muhtarlarının katıldığı programa ayrıca Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Dilovası SKM Başkanı İhsan Şanlı’da katıldı.

ÜLKEMİZ KALKINIYOR

Dilovalı mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında buluşan Şeker, kahvaltının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinledi. Muhtarların sorunlarını not alan Şeker, sorunların giderilmesi için çalışacağını kaydederken burada yaptığı konuşmada “AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemiz çok ciddi anlamda hizmet görmüştür. Hükümetimiz durmaksızın ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için yeni projeler hayata geçiriyor. Tabi ülkemizde yaşanan değişim ve gelişim, il’lerimize ve ilçelerimize de yansımaktadır.

SORUNLAR EN AZA İNDİRİLİYOR

Dilovası’nın son 6 yılına baktığınızda çok ciddi yatırımlar almıştır. Kangrenleşmiş sorunlar yumağı her geçen gün en aza indirilmektedir. Ancak bitti mi bitmedi. Büyüme ve gelişme kaydeden ilçemizde her geçen gün yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Ama hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyemiz durmaksızın yeni yatırımlar yapıyor. Son beş yılda Dilovası’nda yapılan okullar, Batı kavşağı, Hastane, Tavşancıl Sahili, bilgi evleri, semt konakları, parklar, bunların en güzel göstergesidir.

YENİ YATIRIMLAR BAŞLADI

Şimdi yeni yatırımlar için çalışmalar sürüyor. Biliyorsunuz geçtiğimiz ay Dilderesi ıslahı çalışması için 60 milyonluk atık su arıtma tesisinin temelini attık. Doğu kavşağı, okullar, Tavşancıl Sahil ikinci etap, Kültür Merkezi, kapalı spor salonları, yeni parklar, mesire alanları gibi birçok örnek verebiliriz.

İŞKUR HİZMET MERKEZİ AÇILDI

Ayrıca geçtiğimiz günlerde açılan İŞKUR Hizmet Merkezi’de Dilovası için çok önemli bir yatırımdır. Burada İŞKUR Hizmet Merkezi’nin Dilovası’na kazanılmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Ali Toltar’ı tebrik ediyorum.

DOĞALGAZ SORUNU BİTİYOR

Bana kalırsa Dilovası’nın önemli sorunlarından biri de 2-B arazisi üzerine yapılan konutlar. İnşallah bu sorunu da en kısa sürede çözeceğiz. Bunun dışında Dilovası’nda doğalgaz sorunu vardı. Belediye Başkanımız çok çaba sarf etti. Ve doğalgaz Dilovası’nın her yerine dağılmaya başlandı. İnşallah en kısa sürede doğalgaz sorunu da ortadan kalkmış olacaktır” dedi.    

Muhtarlala yapılan toplantının ardından Şeker ve beraberindekiler Dilovası’nda bazı dernekleri ziyaret ederek sohbet ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim