• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2247.714 0.15
  • Dolar: 32.332 0.06
  • Euro: 35.1694 -0.02

“Şehrimiz her alanda hedeflerine doğru kararlılıkla ilerliyor”

Kartepe Avluburun köyüne konuk olan Başkan Büyükakın, “Şunu çok iyi biliyoruz Türkiye yükseldikçe Kocaeli daha da yükselecek. Hizmetlerimizle bunu bugüne kadar hep gösterdik.
“Şehrimiz her alanda hedeflerine  doğru kararlılıkla ilerliyor”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, kentin dört köşesinde vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gerek projelerin ön çalışması ve takibinin yanı sıra her fırsatta Kocaelilerle bir araya gelen Başkan Büyükakın, son olarak Kartepe ilçesi Avluburun köyü sakinleriyle buluştu. Bölgede incelemeler de yapan Başkan Büyükakın’a, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Misafirperverliklerinden dolayı Avluburun’da ki vatandaşlara teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Burada ki insanımızın güler yüzü, enerjisi ve samimi ilgisi kentimize hizmet yolunda bize büyük güç verdi. Bu vesileyle şunu özellikle buradan söylemek isterim ki şehrimiz her alanda hedeflerine kararlılıkla ilerliyor” dedi. 

“EKİBİMİZİN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUZ”  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökmen Mengüç’ünde yer aldığı birliktelikte, Avluburun Muhtarı Halil İbrahim Akyol, Ketence Muhtarı Erkul Kılıç, Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Eşme Ahmediye Muhtarı Yusuf Sönmez ve Eşme Muhtarı Selim Günay’da hazır bulundu. Muhtarlarla yakından ilgilenen, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Ekibimizin bir parçası olarak gördüğümüz muhtarlarımızla kentimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın tecrübelerinden faydalanıyor, projelerimizi öncelik sırasına göre birlikte beliyoruz” diye konuştu. 

“KADINLARIMIZIN DESTEĞİ VE ÖNERİLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

“Bizim milletimiz kadirşinas ve neciptir” diyerek ziyaret sonrası duygularını dile getiren Başkan Büyükakın, “Bugün buna bir kez daha şahit oluyoruz. Bizlere gösterilen bu güzel ilgi ve samimiyet dolu ifadelere çok teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin tamamında bize verilen desteğe ve güvene layık olabilmek için çok çalışıyoruz. Bugün burada kadınlarımız da aramızdaydı. Onlara da ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülke ve kent olarak kalkınmak için kadınlarımızın desteği, önerileri ve yönlendirmeleri çok önemlidir. Kadınlarımızın sesine kulak veriyor, şehre katacakları değer için önerilerine dikkat kesiliyoruz. Bizler çok çalışıyoruz, çalışacağız. Öyle çok çalışacağız ki gelecek kuşaklar bizlere teşekkür edecek, Allah razı olsun diyecek” ifadelerini sarf etti. 

“ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ BEREKETLİ TOPRAKLAR ÜZERİNDE” 

Misafirperverliklerinden dolayı Avluburun köyü sakinlerine teşekkür eden Başkan Büyükakın, bölgede yetişen meyve çeşitlerinin yanı sıra ev yapımı ikramlar için, “Ülkemiz ve şehrimiz bereketli topraklar üzerinde. Milletimizin çalışkanlığı sayesinde bu değerli topraklar bize Allah’ın nimetlerini sunuyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlığımız çiftçimizi ve hayvansal ürün üreten üreticilerimize büyük destek veriyor. Bizde durmuyor Kocaeli’nde tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesinin yanında tarımsal sulama temini sağlayan göletlerin yapım ve onarımı çalışmalarını yürütüyoruz. Ziraat Mühendisleri ve Veteriner Hekimlerimiz modern yetiştiricilik teknikleri, AR-GE çalışmaları ile yerinde tarım danışmanlığı hizmetlerini veriyor” açıklamasını yaptı. 

“TÜRKİYE YÜKSELDİKÇE KOCAELİ DAHA DA YÜKSELECEK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır köylere yapılan hizmetlerle daha ulaşılabilir ve daha yaşanabilir olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Ülkemiz ve kentimiz her alanda hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemektedir. Bu noktada bizlere düşen büyük sorumluluğun gereğini de hizmetlerimizle yerine getiriyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Türkiye'yi mutlaka 2023 hedeflerine ulaştıracağız." ifadelerini de hatırlatan Başkan Büyükakın, "İnşallah şehrimize yapacak daha çok hizmetlerimiz var. Şunu çok iyi biliyoruz, Türkiye yükseldikçe Kocaeli daha da yükselecek. Hizmetlerimizle bugüne kadar bunu hep gösterdik. Önümüzde ki süreçte de bunu her fırsatta göstermeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe katkı sunabilmek için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu. 

“GÜÇLÜ BİR DEVLET OLDUĞUMUZU ARTIK HERKES BİLİYOR”

“Milletimizle birlikte yol yürüyor, milletimize hizmet etmek için her anımızı değerlendiriyoruz” ifadelerini de sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, açıklamalarını “Gençlerimize büyük ve güçlü Türkiye'yi bırakmakta kararlıyız” diyerek şu şekilde tamamladı: “Biz bir taraftan hizmet üretmeye devam ederken, iş dünyamız ihracatımızı artırmaya devam ediyor. Biz köylere hizmet ederken OSB’lerimiz yeni iş alanlarını ülkemize kazandırıyor. Biz nitelikli personel ihtiyacına destek olurken, devletimizin esnafımıza, çiftçimize, KOBİ’lerimize destek olmayı sürdürüyor. Dünyada ve bölgesinde güçlü bir devlet olduğumuzu artık herkes biliyor. Türkiye’nin çıkarlarını, mazlumların ve kaynakları ele geçirilmek istenen gönül coğrafyamızın haklarını korumak için her yerde gerekeni yapıyoruz.” Başkan Büyükakın’ın Kartepe İlçesi Avluburun köyüne yaptığı ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim