• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 0.00
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Rizeli bayanlar kadınlar gününde bir araya geldi

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Rizeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Güler Sak, Rizeli kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Rizeli bayanlar kadınlar gününde bir araya geldi

Rizeliler Derneği’nin Gebze’de ki dernek binasında gerçekleşen etkinliğe Dernek Başkanı İsmail Kurt ve yönetimi de eşlik ederken, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu ve çok sayıda kadın katıldı.

KADININ OLDUĞU YERDE GÜZELLİKLER VAR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt, kadının insan hayatında ki önemine değinerek “Onlar bizim analarımız, bacılarımızdır. Onlar evimizin ve ailemizin güvencesidir. Geçmişten günümüze kadınlarımıza verilen değer her geçen gün artmaktadır. Kadın artık siyasette, ticarette, sosyal alanda artık önde gidebiliyor. Yeri geliyor erkeğe yön verebiliyor. Kadının olduğu yerde güzellikler daha çok ön plana çıkıyor. Onların her alanda kendilerini göstermesi bizleri mutlu ediyor. Ülkesini, vatanını ne kadar çok sevdiklerini geçmişte olduğu gibi şimdide gösteriyorlar. Biz onlarsız mutlu olamayız. Onların mutlu olması bizim mutlu olmamız demektir. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.”dedi.

KADIN HAYATIN HER ALANINDA KENDİNİ GÖSTERMİŞTİR

AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu’da hemşerilerine hitaben bir konuşma yaptı. Tatoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başladığı konuşmasında “AK Parti iktidarında kadınlarımıza verilen değer her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımız son 15 yılda daha çok siyasi arenada ticari arenada ortaya çıkmıştır. Tabi sadece siyasi ve ticari alanda kalmamıştır. Şimdilerde bir çok STK’nın da başkanlığını yaparak toplumsal olaylara sahip çıkmaya çalışmıştır. Kadın artık hayatın her alanında var olduğunu göstermiştir. Bu gösterge biz kadınları daha çok mutlu etmiş ve gösterdikleri başarılar ile gurur duymuş ve örnek almışızdır.   

OYNANAN OYUNLARA KADINLARIMIZ SEYİRCİ KALMAMALI

Şimdi biz kadınlara daha çok sorumluluk düşmektedir. Ülkemiz zorlu bir dönemden geçiyor. Yaşadığımız süreç ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortadadır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşında destan yazdıysak, nasıl ki 15 Temmuz’da destan yazdıysak bundan sonrada destanlar yazabiliriz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara kadınlarımız seyirci kalmamalı, ülkesine ve bayrağına sahip çıkmalıdır.”dedi.  

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE KATKI SUNMALIYIZ

Dernek Başkanı Kurt’un ardından konuşan Rizeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Güler Sak’ta yaptığı açıklamada “Kadın kolları olarak yeni kurulmamıza karşın kısa sürede güzel bir birlikteliği sağlamış bulunuyoruz. İnşallah bu birlikteliği her geçen gün aramıza katılacak yeni hemşerilerimizle daha da güçlendireceğiz. Bizde dernek çatısı altında artık sosyal ve kültürel alanda olduğumuzu göstermeliyiz. Biz öncelikli olarak belki hemşerilerimizin sorunlarına eğiliyor olsak ta yarın yaşadığımız kentte ki ve ülkemizde ki toplumsal olaylara duyarlılığımızı da göstermeliyiz. Önce yaşadığımız yere ve sonra ülkemizin geleceğine katkı sunmalıyız.  

TÜRK KADINININ GÜCÜNÜ 15 TEMMUZ’DA GÖRDÜLER

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkemize sahip çıkmak, geleceğini aydınlatmak için elimizi taşın altına her zaman koymaya hazırız. Biz Nenehatunların, Kara Fatmaların torunlarıyız. Mehmetciklerin anasıyız. En az erkekler kadar bizler de ülkemizin, bayrağımızın geleceği için mücadele edebiliriz. Bunun son örneğini hep birlikte 15 Temmuz’da yaşadığımız hain darbe girişiminde gördük. Orda tanklara silahlara karşı duran kadınlarımız bizlerin göğsünü kabarttı. O gece Türk kadının gücünü tüm dünya görmüş oldu. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum”dedi.

NEŞET ERTAŞ ŞARKILARI SÖYLEDİLER

Konuşmaların ardından Adnan Sak ve Oktay İşleyen’in büyük üstad Neşet Ertaş’ın şarkılarından derledikleri şarkılarla konuklara güzel saatler yaşattılar.

whatsapp-image-2017-03-08-at-20.43.25.jpegwhatsapp-image-2017-03-08-at-20.43.28.jpegwhatsapp-image-2017-03-08-at-20.43.38.jpegwhatsapp-image-2017-03-08-at-20.43.55.jpeg

whatsapp-image-2017-03-09-at-08.51.08.jpegwhatsapp-image-2017-03-09-at-08.51.14.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim