• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:11Güneş 05:51Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:11Yatsı 21:44
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.03
  • Dolar: 32.335 -0.05
  • Euro: 34.7427 0.01

‘Referandum sürecinde kol kola yürüyeceğiz’

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun birlik çağrısı üzerine her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen il başkanları toplantısı bu ay AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ev sahipliğinde gerçekleşti
‘Referandum sürecinde kol kola yürüyeceğiz’

İl başkanları toplantısı, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Şeref Gönenli ile BBP eski il başkanı Nihat Yıldız katılım gösterdi.

SAMİMİ ORTAM

Toplantı genelinde sıcak ve samimi bir hava yaşanırken, il başkanları tarafından halk oylaması sürecinde savunulan fikirlerin ne olursa olsun kent için birlikte hareket edileceği mesajı verildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi olağan kongresinde aday olmayan Nihat Yıldız ve kongrede yeni il başkanı seçilen Şeref Gönenli toplantıya birlikte katılım gösterdi.

qalzbts9.jpg

SALON SORUNU

İlk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Şuan görmüş olduğunuz bu fotoğraf ülkemizde tek olan bir fotoğraftır. Bütün il başkanlarımızın fedakârlıklarıdır. Halk oylamasının arifesinde bu masada oturan başkanlarımızın bir bölümü ‘hayır’ bir bölümü ‘evet’ diyor. Buna rağmen kentimiz için bir araya gelebiliyoruz. 40 günlük kampanya sürecinde hem söylemelerimizde hem de çalışmalarımızda birbirimize olan nezaketimizi devam ettireceğimizin altını çiziyorum. Vatandaşımız ne derse başımızın üzerinde. Bize düşen bir kutuplaşmaya meal vermeden bu süreci sonuçlandırmaktır. Bu bağlamda kampanya döneminde bir salonla alakalı bir gündem geldi. Biz bu kampanya döneminde her iki taraf için de salon taleplerinde ret çizgimiz yoktur. Ortak kamu alanı olduğu bilinciyle hareket edeceğiz. Belediye başkanlarımıza da söyledik inşallah böyle bir sorun tekrar olmayacak. Çünkü Kocaeli ve Türkiye halkı ne derse başımızın üstünde yeri vardır. Ayrıca bu ay bir değişiklik oldu. BBP İl Başkanı Nihat Bey yapılmış olan kongre sonrası Şeref beye bıraktı. Bundan sonra da hem siyasi hem insani olarak Nihat beyle ilişkilerimiz devam edecektir” dedi.

KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti’nin geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği halk oylaması kampanya tanıtım programı gibi bir programın CHP tarafından gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceğine yönelik soruya cevap veren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “AK Parti’nin düzenlemiş olduğu tanıtım programı olmayacak. Biz Dünya Kadınlar Günü’nde Adapazarı’nda 5 bin kadın ile genel başkanımızın katılacağı bir kampanya programı düzenleyeceğiz. Biz referandumda AK Parti gibi düşünmüyoruz. Bunun bir rejim değişikliği olduğunu düşündüğümüz için böyle bir şey yapmayacağız. Salon konusu ile alakalı ilgisinden dolayı AK Parti İl Başkanı’na teşekkür ediyorum. Referandum sürecinde kol kola yürüyeceğiz. Biz medeniyet dediğimiz farklı görüşlerde olsak da aynı masada oturabilmeliyiz ve konuşabilmeliyiz. Ayrıca BBP kongresi sonrası görevi bırakan Nihat beyi tanımaktan dolayı çok mutluyum. Yeni gelen başkanımıza da aramıza hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim