• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:48Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:25Yatsı 22:05
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.06
  • Dolar: 32.1989 -0.09
  • Euro: 34.8984 0.11

Recep Kaya, AK Partiye sürpriz katılımlar olacak!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Gebze'de bölge basınıyla buluştu.
Recep Kaya, AK Partiye sürpriz katılımlar olacak!

AK Parti SKM ofisinde düzenlenen toplantıya Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 28.Dönem Kocaeli Milletvekili Adayları Veysal Tipioğlu, Sami Çakır ve Ali Güney ile birlikte aday adayları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Gebze ilk SKM ofisini kuran parti olarak çalışmalarımıza aralık vermeden devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte aday adaylarımız ve milletvekili adaylarımızı tanıtacağımız geniş bir toplantı organize edeceğiz.

YALAN SİYASETİ YAPIYORLAR

Çalışmalarımızı sürdürürken birilerinin yalan siyaseti ile sürekli karşılaşıyor ve Gebzeli vekil yok diyerek siyaset yaptıklarını duyuyoruz. Saha çalışmalarında Gebzeli vekillerimizle dolaşıyoruz. Ancak halen Gebzeli vekil yok diyorlar. Yalan siyaseti yapmaktan vazgeçin artık. Listemizde seçilebilir yerden iki tane Gebzeli vekil adayımız bulunuyor. Emniyet müdürümüzün de Gebze kontenjanına dahil edeceğiz. Diğer partilerin seçilebilecek yerden tek vekil adayı var. Gebze’nin temsil noktasında daha fazla olmasını biz de çok isterdik ama çok sayıda aday adayımız vardı. Genel Merkezimizin takdiri bu yönde oldu.

AK PARTİ’YE KATILIMLAR OLACAK

Gebze’de SKM’yi ve yönetimini ilk kuran teşkilatız. Her gün 440 haneyi ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünden sonra Gebze’de uykusuz saatler başlıyor. Akşam SKM’de ve saha da STK’larla ve vatandaşlarla sürekli bir araya geliyoruz. Sahura kadar durmaksızın çalışıyoruz. Hep diyoruz ya öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Bizde ayrı gayrı yok, diğer partilerde aday olamayanlar istifa ediyor. Bizden bir çivi bile sökemezler. Yakın bir zamanda yapacağımız bir programda AK Parti’ye kimlerin katılacağını hep birlikte göreceğiz. Yakında sürprizi göreceksiniz. Dünyanın en güçlü sivil toplum kuruluşu AK Parti’dir. 14 Mayıs akşamı yalancıların mumu yatsıya kadar yanacak.” dedi. 

KAYA, İSİM VERMEDEN GÖNDERME YAPTI

Dedikodulara da cevap veren Başkan Kaya isim vermeden GTO eski Başkanı Nail Çiler’e gönderme yaparak, “Ak Parti SKM’mizi aday adaylarımız yaptı ve bizlere teslim ettiler. Biz siyaset yapıyoruz ve siyaset yapan kurumlarda siyaset yapan insanlar yer alır. Birileri gibi kendi görev yaptığı kurumları arka bahçeleri gibi kullanmıyoruz. Başkalarının kullanmasına da müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

340850187_1278292179778889_4956409241487395064_n.jpg 

BÜYÜKGÖZ, HERGÜN SAHADAYIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, “Bir ay öncesinden farkımız yok, her gün sahadayız ve her hafta esnaf ziyaretlerimize iki gün devam ediyoruz. 365 gün halkın içerisindeyiz. Deprem bölgesinde 65 gün içerisinde köy evleri teslim edilmeye başlandı. Bunu ancak dertlenenler yapar. Deprem bölgesinde kimin hizmet etmeye geldiğini kimin kameramanlarla gelip gittiğini gördük. Kimin ABD güçlerini, işgal güçlerini bu ülkeye davet ettiğini gözlerimizle gördük. 14 Mayıs akşamı bu millet yeniden durmak yok, yola devam diyecek. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde başladık. 14 Mayıs akşamı burada en güzel şekilde kutlama programı yapmak nasip olsun” açıklamasında bulundu.

GEBZESPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ

Gebzespor konusuna da değinen Kaya; “Gebzespor’un hafta sonu final maçı var ve inşallah o maçı kazanacağız. Bazı haksızlıkları müşahede ettik ama her şartta o maça gidip kazanacağız. Milletvekili adaylarımız ve belediye başkanımızla orada olacağız ve hep birlikte destekleyeceğiz. Gebzespor’a belediye tarafından verilen destek hiçbir dönemde olmamıştır. Gebzespor’a kimse ihanet etmesin, Gebzespor siyasetin üstündedir. Biz Gebzespor’u desteklerken Gebzespor’u desteklediğini söyleyenler alternatif bir başka takıma destek veriyordu. Biz Gebzespor’un hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Program toplu fotoğraf çekimi sonrasında sona erdi.

gebzespora-kimse-ihanet-etmesin-185758-202304141.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim