• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2438.449 -0.04
  • Dolar: 32.401 0.46
  • Euro: 34.754 0.63

Ramazan Ömeroğlu göreve başladı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 31 Mart mahalli yerel idare seçimleri sonrası Dilovası Belediye Başkanlığına seçilen Ramazan Ömeroğlu dün sabah önce mazbatayı aldı. Sonra ise Başkanlık mührünü alarak göreve başladı.
Ramazan Ömeroğlu göreve başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren ve aldığı 8742 oyla Dilovası Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Ömeroğlu dün sabah meclis üyeleri ile birlikte Gebze Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve meclis üyeleri eşlik etti. 

whatsapp-image-2024-04-04-at-12.02.27-pm.jpeg

HİZMET DOLU 5 YILI GERİDE BIRAKTIK

Öğleden sonra ise Dilovası Belediyesine giden Ramazan Ömeroğlu, 5 yıl boyunca Dilovası’na hizmet eden Hamza Şayir’den belediye mührünü aldı. Düzenlenen törende konuşan Başkan Şayir, “Dilovası sevdasıyla çıktığımız yolculuğumuzda hizmetle dolu 5 yılı geride bıraktık. Belediye Başkanı seçildiğim ilk günden bugüne; bizlere inanan, güvenen, gönüllerinde taşıyan, teveccüh gösteren, sevgilerini daima hissettiren kıymetli Dilovalı hemşehrilerime ve ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz, tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız onlarca devasa projelere destek veren Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehirimize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 

whatsapp-image-2024-04-04-at-6.48.46-pm.jpeg
BAŞKAN ŞAYİR UYARDI
Ömeroğlu’na ekonomik uyarılarda da bulunan Şayir, “5 Yıl önce görevi devir alırken Ali Toltar Başkanımız uyarmıştı. Bu iş ateşten gömlek demişti. Onun o an söylediklerini fazla anlayamadık ama görev sürecimiz içinde çok iyi anladık. Şimdide Ramazan kardeşimiz bizden sonra bu kutlu görevi yapacak. Gecesi gündüzü olmayacak. Beklentisi olacak insanlarımız olabilir eğer Ramazan kardeşimizin iyiliğini düşünüyorsanız ilk 1 yıl onu rahat bırakalım. 1 yılda önce bir belediyeyi tanısın. İşleyişi görsün. Sonra belirleyeceği yol doğrultusunda görevine devam etsin. 5 yıllık görev sürecimde hiçbir alacaklı hacizle kapımıza gelmeden sürecimizi tamamladık. 5 Yılda maaşları günü aksamadan ödedik ama gelin birde bize sorun nasıl ödedik. Ben şimdiden Ramazan kardeşimizi uyarmak adına söylüyorum. Bazı sıkıntıların görünmesi adına söylüyorum. Ciddi bir ekonomik kriz var. Artan maliyetler var. Olabileceklerin önceden farkında olunması adına kardeşiniz olarak uyarıyorum. Ramazan kardeşime şimdiden başarılar diliyorum. Allah Dilovamıza ve Ramazan kardeşimize hayırlı uğurlu eylesin.”dedi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-6.48.45-pm.jpeg
EŞİT VE ADİL BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİM
Hamza Şayir’e yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eden Ramazan Ömeroğlu ise yaptığı konuşmasında “Dilovası halkımızın teveccühü ile bu onurlu göreve layık görüldü. Bu onuru 5 yıl boyunca başımın üstünde gezdirerek görev yapacağım. Asla nefis ve gurur yapmayacağım. Dilovası’nda birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Parti rozetimi bir kenara bırakarak bundan sonra 52 bin vatandaşımızın başkanı olarak eşit ve adil bir şekilde hizmet edeceğim. Milletimizin hakkını ve hukukunu koruyarak meclis üyesi arkadaşlarımız ile ilçe halkımıza söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız. Ayrım yapmadan ayrışmadan, barış ve kardeşlik içerisinde hak, hukuk çizgimizle görevimizi yapacağız. Hamd olsun bugün itibariyle mazbatamızı teslim aldık. Desteğini esirgemeyen ve bizi bu kutlu vazifeye layık gören Dilovalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Yeni sürecin meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görevi devraldığımız Hamza Başkanımıza da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.”dedi. 

whatsapp-image-2024-04-04-at-12.08.12-pm.jpeg

Devir teslim törenine İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Erdem Sıtar, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve vatandaşlarda katılarak Ramazan Ömeroğlu’nu yalnız bırakmadılar. Tören sonunda kurban kesilerek dualar edildi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-6.48.44-pm-(1).jpegwhatsapp-image-2024-04-04-at-12.08.18-pm.jpegwhatsapp-image-2024-04-04-at-6.48.44-pm.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim