• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9976.35 0.61
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

POLİPORT, Limancılık sektöründe Türkiye'nin en mutlu şirketi seçildi

Polisan Holding’in Kocaeli Körfez Bölgesi’nde bulunan liman iştiraki Poliport, Happy Place to Work tarafından düzenlenen araştırmada sektörünün en mutlu iş yeri seçildi.
POLİPORT, Limancılık sektöründe Türkiye'nin en mutlu şirketi seçildi

Poliport Genel Müdürü Efe Hatay, “Poliport Limanı’nda dikkat ve konsantrasyonun en üst seviyede olmasını gerektiren bir iş yapıyoruz; bununla birlikte mutlu bir çalışma ortamımız olması için de elimizden geleni yapıyoruz. Katılımlı yönetim, verilen kararlara ortak olma ve yüksek iş güvenliği ilkelerimize dün olduğu gibi yarın da sahip çıkmaya ve bu duruşu sağlamlaştırarak geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

Happy Place to Work tarafından yürütülen ve iş yerlerindeki mutluluğu ölçen Happy Place to Work 2022 Araştırması sonuçlandı. Liman işletmeciliği sektörünün en mutlu iş yeri Polisan Holding’in Kocaeli Körfez Bölgesi’nde 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Poliport iştiraki oldu. 

 

Başarı, gurur ve güven başlıklarında 14 sorudan oluşan anketin çıktıları ile oluşturulan endeksin sonucunu değerlendiren Poliport Genel Müdürü Efe Hatay, “Dikkat ve konsantrasyonun en üst seviyede olduğu bir iş kolunda en mutlu iş yeri seçilmek bizleri son derece gururlandırdı. Mutlu bir çalışma ortamı yaratabilmek tek başına bir yöneticinin yapabileceği bir şey değil. Tüm çalışanların bir arada, yaratmak için çaba harcamaları gereken bir ortamdan söz ediyoruz. Biz de Poliport’ta, Polisan Holding’in insan kaynakları stratejisine uygun olarak yönetsel süreçlerimizi ‘katılım’ merkezli düzenlemeye gayret ediyoruz. Yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın beklentilerini sürekli sorguluyor ve bu beklentilere yanıt verebilir olmaya çalışıyoruz. Sanırım sağlıklı ve mutlu bir çalışma ortamı yaratmanın kilit taşı bu anlayış… Herkesi dinlemek ve yanıt verebilir olmak” dedi.

 

Limanda Kararlarda Ortaklık Söz Konusu 

 

Efe Hatay, konuşmasında başarılı bir şekilde uyguladıkları “Ortak Kültür Girişimi Programı”na da değindi ve şunları kaydetti: “Polisan Holding çatısı altında yürütülen ve bütün iştiraklerde başarılı bir şekilde uygulanan ‘Ortak Kültür Girişimi Programı’ ile topluluğumuz üyelerine nasıl bir Polisan istediklerini sorduk. Aldığımız geri bildirimleri tek tek değerlendirdik, önceliklendirdik. Stratejik önceliklerimizle birleştirdik. Katılımlı yönetim, verilen kararlara ortak olma ve yüksek iş güvenliği ilkelerimize dün olduğu gibi yarın da sahip çıkmaya ve bu duruşu sağlamlaştırarak geliştirmeye devam edeceğiz. Biz Poliport’ta uzun yol arkadaşlığını, birbirimize güven duyarak ortak hedeflere doğru ilerlemeyi son derece önemsiyoruz.  Tüm yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla Polisan Holding’de oluşturulan bu ortak kültürü sahaya indirmek ve sürdürülebilir kılmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

1650524217_poliportgm_efe_hatay__1_.jpg

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim