Rüzgar’ın sünnet törenine, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, KASKF Başkanı Murat Aydın, MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, GİBDER Başkanı Kemal Tokmak, AK Parti İl Yöneticisi İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
ALLAH DAMATLIĞINI DA GÖSTERSİN
Sancaktepe Sosyal Tesisleri, önceki gün Pesen Ailesi’nin biricik oğulları Rüzgar Can’ın sünnet cemiyetine ev sahipliği yaptı. Gazeteci ve spor adamı Caner Pesen’in oğlu Rüzfar Can’ın sünnet törenine katılanların ortak temennisi ‘Allah damatlığını da göstersin’ oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde olmaktan dolayı mutluyuz. Rüzgar evladımızın Vatanına, Milletine, Ailesine ve Şehrine hayırlı bir brey olmasını dileriz. Rabbim damatlığını da görmeyi nasip etsin” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “bu mutluluğa şahit olmak güzel. Evladımıza hayırlı bir ömür diliyorum, İnşallah damatlığını da görürüz” dedi.
KİRVE DÖKTÜRDÜ
Yoğun katılımın olduğu sünnet töreninde, davetliler gönüllerince eğlendi. Yeniçeri askerleri ile bir geleneğinde yaşatıldığı sünnet töreni, halaylar ve oyun havaları ile devam etti. Rüzgar’ın kirvesi olan Gebzespor’un efsane ismi İlker Çakır, erkekliğe ilk adımını atan Rüzgar ile karşılıklı çifte telli oynadı. Sünnet törenine eşi Serap Çakır ile birlikte katılan İlker Çakır, Pesen Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu. Yasemin-Caner Pesen çifti de davetlilerle yakından ilgilenerek, katılanlara teşekkür ettiler.
Başka bir programları olduğu Pesen Ailesi’nin sünnet cemiyetine katılamayan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, GTO Başkanı Nail Çiler, eski CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, iyi dilek temennilerini gönderirken, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’da telgrafla bu özel günü kutladı..jpg)





.jpg)

- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10991.56 0.67
- Altın: 5769.119 0.51
- Dolar: 42.5071 -0.14
- Euro: 49.5452 -0.30
Pesen Ailesi’nin sevincine ortak oldular
Kulis Haber Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Caner Pesen’in oğlu Rüzgar’ın sünnet cemiyeti Darıca Sancaktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























