• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2505.209 0.85
  • Dolar: 32.5793 0.12
  • Euro: 34.764 0.05

Öz yeğenini taciz etti!

İzmit’te yeğenin taciz ettiği iddiası ile yargılan sanık, “Biz bu dünyaya geldik bu bir imtihan” diye kendini savundu.
Öz yeğenini taciz etti!

İzmit'te yaşayan F.A., kızı E.A.'nın sürekli banyoya girip, saatlerce suyun altında kaldığını, akrabaları geldiğinde kendisini odaya kilitlediğini ve sınıfında erkek arkadaşları ile yan yana oturmadığını fark etti. F.A., bunun üzerine kızını psikoloğa götürdü; ancak E.A. konuşmadı. Sürekli saçlarını yolan E.A., intihar girişiminde bulundu. Bu nedenle doktor kontrolüne alınan E.A., mart ayında ise sinir krizi geçirdi. E.A., bu sırada annesine, amcasının 4 yaşından beri kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine kızın annesi, amca F.A.'dan şikayetçi oldu. 10 yıldır yeğenine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen F.A., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı. Davanın görülmesine Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

  “SES KAYDI ALMIŞ”

Duruşmada tanık olarak dinlenen A.C. “Sanık benim gelinimin oğlan kardeşi olur. Ailesini ve ailesinde ki herkezi tanırım. Müşteki Fatma ve çocukları da tanıyorum. Senede bir iki kez kendilerini görürüm. Gerektiğinde ailecek gelip gideriz. Eylül ayında ben olayı duydum şok oldum. ‘F.A. bunları yapamaz bu karakterde değil’ diye söyledim. Benim olayda görgüye ilişkin bir bilgim yok. Ben Fatma ile konuşurken Fatma ses kaydı almış bunu aileme yollamış. Sürekli beni arayarak baskı yaptı. Bana telefonda sanık F.A.’nın kızı E.A.’ya kendi düğün, nişan ve kınasın da çocuğuma cinsel istismar uygulamış diye bana söyledi” şeklinde tanıklık yaptı. 

“ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİSİ BOZULUR DİYE KORKUYORUM”

Müşteki anne F.A. ise mahkemede verdiği ifadede, ‘Ben olay çıktıktan sonra Ayşe ile konuştuğum doğudur. Doktor bana olay ortaya çıktıktan ailenizdeki bütün çocukları sorgulayın dedi. Bende buna binaen, ‘Ayşe teyze senin torunlarında da aynı şey olabilir’ diye söyledim, ben bilmiyorum konuşacağım dedi. İki saat sonra beni aradı “ben konuşamıyorum çocukların psikolojisi bozulur diye korkuyorum.” dedi. Ben çocuklarla konuştum. D. adlı yeğenim, ‘dayım anneannemin deposuna ben ve kardeşimi götürür birimizi sağına birimizi sol tarafına yatırır ve ay bize dokunurken pislik bundan ne kadar haz alıyordu kusacağım yenge’ diyerek olayı anlattı. Özel bölgelerinize dokundu mu dediğimde ‘bize böyle şeyler sürekli yaptığı için anlamamış olabiliriz’ dedi. Ben bu görüşmeyi kayda aldım. Ses kaydını sanık ailesine yolladım bana inanmadıkları için. Bak benim kızıma yapılan şeye inanmıyordunuz başkalarına da yapmış dedim” beyanında bulundu. 

“BİZ BU DÜNYAYA GELDİK BU BİR İMTİHAN”

Sanık F.A. suçlamaları reddederek; “Biz bu dünyaya geldik bu bir imtihan. Benim de kendi çocuğum var ben namusum ve şerem üzerine yemin ediyorum ki ben böyle bir şey yapmadım. Ben yıllardır pazar da çalışıyorum insanların çok geldiği bir yerdir burası. Çocukların canı ister meyve benim çocuğa bu şekilde meyve uzatmışlığım vardır fakat ne bu kız nede hiç kimseye cinsel istismarda bulunmamışımdır. Tahliyemi istiyorum” dedi. 

MAĞDURE DİNLENECEK

Cumhuriyet Savcısı sanığın tutukluluk halinin devamını talep ederken, mahkeme heyeti mağdure E.A.’nın Adli görüşme odası (AGO) sistemiyle bir sonra ki duruşmaya katılmasına ve F.A.’nın çocuğun cinsel istismarına ilişkin somut suç şüphesinin varlığı ve kaçma şüphesinin olması sebebiyle tutukluluk halinin devamına kadar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim