• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:57Güneş 05:42Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:19Yatsı 21:56
    • 10°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.587 0.00
  • Dolar: 32.193 0.00
  • Euro: 34.7877 0.00

OVALAR YENİŞEMEDİ

U15 Ligi H Grubu’nda yükselme grubunu neredeyse garantileyen Dilovası Belediye ile Çayırovaspor’un Dilovası’naki randevusunda taraflar yenişemedi.
OVALAR YENİŞEMEDİ

AĞLARA GİTTİ AMA “GOL” SAYILMADI

Gol sonrası ev sahibi ekibin futbolcuları şampiyon olmuş kadar sevinç yaşadı. Golden hemen sonra atağa geçen konuk ekip uzatmanın son dakikanda serbest vuruş kazandı. Emirhan’ın serbest vuruşunu Doğukan köşeden ancak çelerken seken topa hamle yapan Doğukan filelere gönderdi ancak rakibine faul yaptığı veya ofsaytta olduğu gerekçesiyle vuruşu gol değeri kazanmayınca müsabaka 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Maç bitiminde iki takımın futbolcuları arasında saha içindeki gerilim kısmen saha dışına da yansırken her iki takımın teknik heyetleri devreye girip ortamı yumuşattı. Maçta olan biteni maçta bırakan her iki takımın futbolcuları maç boyunca sergiledikleri mücadele ile takdir topladı.

İKİLİ AVERAJ BELİRLEYEBİLİR

Bu beraberlikle grubu ilk ikide bitirip yükselme grubuna kalmayı neredeyse garantileyen ikiliden grubu kimin birinci olarak tamamlayacağı Çayırova’da oynanacak son maça kaldı. Çayırovaspor bu sonuçla gol averajıyla birinci sıradaki yerini korudu ama sezon bitiminde grubun asıl birincisini Çayırova’daki rövanş maçı belirleyecek. İkili averajın da göz önünde tutulacağı değerlendirmede beraberlik durumunda golsüz beraberlik Çayırova’ya, 1-1’in üzerinde gollü beraberlik Dilovası Belediye’ye yarayacak. İkilinin son haftaya da puan puana girme ve Çayırova’daki maçın da 1-1 bitme olasılığında ise tüm maçların gol averajının önde tutulacağı sanılıyor.

SAVUNMA HATALARI ÖNE ÇIKTI

Sezonun ilk devresi boyunca birbirleriyle karşılaşana kadar beşer maçını da kazanmasını bilen maçta galibiyete daha yakın olan taraf olarak, rakibinden iki kat gol kaydetmesinden ötürü kağıt üzerinde Çayırovaspor gözüküyordu. Ancak bu sefer hücum yollarında etkisiz ve maçın sonlarına doğru oyundan alının kalecisi formsuz olan yeşil siyahlılar bir de her şeye rağmen kazanmak üzere oldukları maçta rakibe penaltı ikramında bulununca adeta bir puana sevindi. Ev sahibi Dilovası Belediyespor ise maç genelinde üstün bir oyun sergiledi, ilk yarının sonlarında savunmanın bir anlık zafiyetinden geriye düştü. Beraberliği de maçın uzatma dakikasında, rakip savunmanın zafiyeti üzerinden sağladı.

DİLOVASI BELEDİYESPOR   1-1   ÇAYIROVASPOR

Stat: Dilovası Şehit Nihat Karadaş

Hakemler: Mehmet Ali Vardar, Halim Yılmaz, Harun Işık.

DİLOVASI BELEDİYESPOR: Doğukan Alpagu, Yusuf, Mustafa, Hazal (Ali), Hakan, Garip (Osman), Muharrem, Nurullah (Barış), Ercan, Semih (Kerim), Sinan.

Teknik Direktör: Çetin Kılıç

ÇAYIROVASPOR: Taylan (Fatih), Serkan, Samet (Volkan), Umut (Birkan), Halil, Yunus (Berat Can), Yunus Emre, Emirhan, Umutcan, Hasan Hüseyin (Doğukan), Onur.

Teknik Direktör: Selçuk Eleser

Goller: Dk.32 Umutcan (Çayırovaspor), Dk.70+1 Sinan (Dilovası Belediyespor – pen)

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim