CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın düzenlediği ilçe başkanları toplantısına çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını, bu durumu Çakar ile de paylaştığını söyledi. Söz konusu toplantıya herhangi bir tavır koymadıklarını anlatan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın mazeretleri olduğunu tahmin ettiğini söyledi.
''Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe''
İl kongresine dair düşüncelerini paylaşan Orhan şu değerlendirmeleri yaptı: “Bugün adı il başkanlığı için geçen isimlerden Hikmet Erenkaya başkanımız hayırlı olsun demek için uğradı. Kendisine de söyledim. Ziyaretimize gelecek il başkan adaylarına da söyleyeceğim. Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe. Dolayısıyla yeni il başkanımız burada eskisinden daha çok vakit geçirmeli. Biz yeni il yönetiminin İzmit merkezli değil de, daha çok Gebze ağırlıklı olmasını istiyoruz. İl yönetiminde Gebze bölgesinin ağırlığı hissedilmeli. Bu zamana kadar 5 yönetici alınıyorsa, bundan sonra 8-10 yönetici alınmalı ki İzmit ile Gebze arasında güçlü bir temas sağlansın.
''Yeni il başkanımız da haftanın en az 2 gün mesai yapmalı''
Valimiz, emniyet müdürümüz, Büyükşehir belediye başkanı bu bölgeye haftada 1-2 gün geliyor. Yeni il başkanımız da haftanın en az 2 günü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde mesai yapmalı, zamanını burada geçirmeli. İl başkanımız cenazelere açılışlara düğünlere katıldıktan sonra buradan gitmemeli ki, bu bölgelerde gücümüzü hissettirelim. İl başkan adaylarından talebimiz bu. Bir tercihte bulunurken ilk olarak bunu uygulayabilme kriterlerini göz önünde bulunduracağız. Bunu, destek vereceğimiz il başkan adaylarından da talep edeceğiz. Burada üç tane genç ilçe başkanı var. Buna ayak uydurmaları lazım. Haftanın iki üç gününü bu ilçe başkanlarıyla sokaklarda çalışma yapabilecekseniz aday olun diyeceğiz.
''Halkın sorununu dinleyen,çözen başkan istiyoruz''
Kongre konuşmamda da söyledim. Seçim zamanında sabah işe gidenlere simit verdik parti olarak. Ama işçi arkadaşlarımız samimiyetimize inanmadı. Onlar sabah kendisiyle uyanan, sorununa çözüm bulan siyasetçi istiyor. Halka giden, halkın sorunlarını dinleyen, çözmeye çalışan başkanları görmek istiyor. Bizim gibi bu enerjiyi ve kaygıyı içinde hisseden herkes il başkanlığına talip olabilir. Tabi ki genç birinin bu işleri yapması daha kolay olur. Ama orta yaşlı bir abimiz de çıkar, örgütten de kabul görürse neden olmasın? Önemli olan bu kriterlere uymak. Sonuçta değişen bir delegasyon yapısı var. Delegelerimizi kimsenin etkisi altında kalmıyor. Bunu zaten ilçe kongrelerinde de yaşadık. Delegelerle buluşmak için talepte bulunan adaylar çıkarsa ilçe binamız müsait. Delegelerimize davette bulunuruz. Adaylarımızla ortak bir saat belirleriz ve ilçe binamızda buluşuruz. Adaylıkta ismi geçen bütün partililerimiz delegelerimizle buluşmak istedikleri sürece, biz elimizden gelen bütün çabayı hepsi için gösteririz, göstereceğiz.”
Kaynak: En Kocaeli
- Çayırova'da hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı!Kuraklık, sel, taşkın ve fırtına olmaması için toprak korunmalı!Çayırova Çocuk Evleri Sitesinden Vali İlhami Aktaş'a ZiyaretVali İlhami Aktaş, Karne Sevincine Ortak OlduBüyükşehir otoparklarına 3 milyon araç giriş-çıkış yaptı“İzmit Gar Asansör Yapım İşi” sözleşmesi feshedildiKörfez’de meclis üyeleri halı sahada buluştuDilovası Belediyesi’nden Anlamlı ZiyaretKocaeli'de araba dolandırıcıları yakalandı!Yeni evlenen çiftlere müjde! 545 bin lira destek şartları belli oldu
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9977.94 1.13
- Altın: 3091.272 0.00
- Dolar: 35.4118 0.00
- Euro: 36.3931 0.00
Orhan, ''Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe''
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Başkanı adaylarına çağrıda bulunarak Gebze'ye önem vermesi gerektiğini söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Kuraklık, sel, taşkın ve fırtına olmaması için toprak korunmalı!Toprağın insan ve diğer tüm canlılar için hayati öneme sahip olduğunu kaydeden uzmanlar, dünyadaki besin üretiminin temel kaynağı olan bitkilerin büyümek için ihtiyaç duydukları maddelerin (vitamin, mineral, su) büyük bir kısmını topraktan karşıladığını d
Çayırova Çocuk Evleri Sitesinden Vali İlhami Aktaş'a ZiyaretÇayırova Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Abdullah Örtlek ve beraberindeki Sosyolog Senanur Aydın Karasu ile öğrenciler, Vali İlhami Aktaş’ın konuğu oldu.
Vali İlhami Aktaş, Karne Sevincine Ortak Oldu2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Dağıtım törenine katılan Vali İlhami Aktaş, çocukların karne sevincine ortak oldu.
Büyükşehir otoparklarına 3 milyon araç giriş-çıkış yaptıKocaeli Büyükşehir’in kentin önemli lokasyonlarında bulunan otoparklarına 2024 yılında 2 milyon 860 bin 735 araç giriş-çıkış sağladı
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim