• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2412.19 -0.62
  • Dolar: 32.2444 -0.62
  • Euro: 34.5848 -0.57

Orhan, ''Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe''

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Başkanı adaylarına çağrıda bulunarak Gebze'ye önem vermesi gerektiğini söyledi.
Orhan, ''Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe''

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın düzenlediği ilçe başkanları toplantısına çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını, bu durumu Çakar ile de paylaştığını söyledi. Söz konusu toplantıya herhangi bir tavır koymadıklarını anlatan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın mazeretleri olduğunu tahmin ettiğini söyledi.
''Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe''
İl kongresine dair düşüncelerini paylaşan Orhan şu değerlendirmeleri yaptı: “Bugün adı il başkanlığı için geçen isimlerden Hikmet Erenkaya başkanımız hayırlı olsun demek için uğradı. Kendisine de söyledim. Ziyaretimize gelecek il başkan adaylarına da söyleyeceğim. Gebze, Kocaeli’ye bağlı ama İzmit’ten büyük bir ilçe. Dolayısıyla yeni il başkanımız burada eskisinden daha çok vakit geçirmeli. Biz yeni il yönetiminin İzmit merkezli değil de, daha çok Gebze ağırlıklı olmasını istiyoruz. İl yönetiminde Gebze bölgesinin ağırlığı hissedilmeli. Bu zamana kadar 5 yönetici alınıyorsa, bundan sonra 8-10 yönetici alınmalı ki İzmit ile Gebze arasında güçlü bir temas sağlansın.
''Yeni il başkanımız da haftanın en az 2 gün mesai yapmalı''
Valimiz, emniyet müdürümüz, Büyükşehir belediye başkanı bu bölgeye haftada 1-2 gün geliyor. Yeni il başkanımız da haftanın en az 2 günü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde mesai yapmalı, zamanını burada geçirmeli. İl başkanımız cenazelere açılışlara düğünlere katıldıktan sonra buradan gitmemeli ki, bu bölgelerde gücümüzü hissettirelim. İl başkan adaylarından talebimiz bu. Bir tercihte bulunurken ilk olarak bunu uygulayabilme kriterlerini göz önünde bulunduracağız. Bunu, destek vereceğimiz il başkan adaylarından da talep edeceğiz. Burada üç tane genç ilçe başkanı var. Buna ayak uydurmaları lazım. Haftanın iki üç gününü bu ilçe başkanlarıyla sokaklarda çalışma yapabilecekseniz aday olun diyeceğiz.
''Halkın sorununu dinleyen,çözen başkan istiyoruz''
Kongre konuşmamda da söyledim. Seçim zamanında sabah işe gidenlere simit verdik parti olarak. Ama işçi arkadaşlarımız samimiyetimize inanmadı. Onlar sabah kendisiyle uyanan, sorununa çözüm bulan siyasetçi istiyor. Halka giden, halkın sorunlarını dinleyen, çözmeye çalışan başkanları görmek istiyor. Bizim gibi bu enerjiyi ve kaygıyı içinde hisseden herkes il başkanlığına talip olabilir. Tabi ki genç birinin bu işleri yapması daha kolay olur. Ama orta yaşlı bir abimiz de çıkar, örgütten de kabul görürse neden olmasın? Önemli olan bu kriterlere uymak. Sonuçta değişen bir delegasyon yapısı var. Delegelerimizi kimsenin etkisi altında kalmıyor. Bunu zaten ilçe kongrelerinde de yaşadık. Delegelerle buluşmak için talepte bulunan adaylar çıkarsa ilçe binamız müsait. Delegelerimize davette bulunuruz. Adaylarımızla ortak bir saat belirleriz ve ilçe binamızda buluşuruz. Adaylıkta ismi geçen bütün partililerimiz delegelerimizle buluşmak istedikleri sürece, biz elimizden gelen bütün çabayı hepsi için gösteririz, göstereceğiz.”

Kaynak: En Kocaeli

 
Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim