• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 19°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Ömeroğlu, “31 Mart’ta yeni bir zafer yazacağız”

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek istişarede bulundu.
Ömeroğlu, “31 Mart’ta yeni bir zafer yazacağız”

Seçim çalışmalarını her platformda aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, SKM Başkanı Veysi Akyol ile birlikte meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan’da katıldı.  

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İlçe teşkilatında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içerisinde milletine hizmet etme yolunda 21 aday adayı arkadaşımız içerisinden Genel Merkezimizin takdiri ile görev Ramazan Ömeroğu’na verildi. Görev tebliğ edilmesi ile birlikte adayımız Ramazan Ömeroğlu ile birlikte sahaya indik. Ardından meclis üyeliği için yaptığımız istişareler sonucu sizlere görev verildi. Şimdi hep birlikte daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Bu süreçte adayımız, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de partimizin oyunu daha da artırıp, hem Belediye Başkan adayımız Ramazan Ömeroğlu’nu belediye başkanı yapacağız hem de partimize güç vereceğiz. Gece gündüz demeden başlattığımız seçim çalışmalarımızın sonucu olarak hep birlikte İnşallah 31 Mart gecesi yeni bir zafere imza atacağız."dedi.

31 MART’TA YENİ BİR ZAFER YAZACAĞIZ

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu ise yaptığı konuşmasında "31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için bir yola çıktık. Yola çıkarken mevcut belediye başkanımız dahil 21 arkadaşımız belediye başkan adaylığı için göreve talip oldular. Partimizin takdiri ile bu kutlu görev bizlere verildi. Allah'a şükür tüm aday adayı arkadaşlarımızla yine birlikte ve kol kola girerek çalışıyoruz. Meclis üyeliği aday adaylığında da Dilovası’na hizmet etme sevdasında olan yaklaşık 70 arkadaşımız içerisinden partimizin takdiri ile sizlere meclis üyeliği adaylığı takdim edildi. Bu saatten sonra kol kola girerek hep birlikte çalışacak ve Dilovası’nda 31 Mart’ta yeni bir zafer daha yazacağız.

GÜÇLÜ BİR EKİP OLACAĞIZ

31 Mart’ta halkımızın takdiri ile alacağımız zaferin ardından hepimize büyük görev düşüyor. Dilovası’nın geleceği için, halkımızın refahı için Dilovası’na kalıcı eserler kazandıracağız. Güçlü bir ekip olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız yolda üreten, yenilikçi, erişilebilir, çağdaş, dinamik ve güçlü bir belediyecilik anlayışı ile gerçek belediyeciliği hep birlikte hayata geçireceğiz. Seçim beyannamemizde yer alacak yaklaşık 52 projemizi ilçemize kazandırmak için üzerimize ne düşüyorsa hep birlikte yapacağız. Amacımız çocuklarımızın geleceği için daha yaşanılabilir bir Dilovası’nı inşa etmektir. 31 Mart seçimlerinin şimdiden ilçemize, Kocaelimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Konuşmaların ardından Ömeroğlu ve Yıldırım meclis üyesi adaylarına tek tek söz vererek görüş ve önerilerini aldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim