• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:16Güneş 05:55Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:08Yatsı 21:40
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2403.313 0.46
  • Dolar: 32.4563 0.42
  • Euro: 34.6975 0.41

O Cinayette Şok Gelişmeler

Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde vahşice öldürülmüş ve elleri kesilmiş olarak bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu’nun öldürülmesi olayı ile ilgili bir kişi aranıyor.
O Cinayette Şok Gelişmeler

Öldürülen Nuran Dutlu'nun üzerinde bulunan kredi kartı, banka kartının kullanıldığı ve alışveriş yapıldığı ekipler tarafından belirlendi. Bu şahsın güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak Muhammed Yıldız isimli bir kişiyi arıyor. Bu şahsın 16 ayrı suçtan sabıkasının olduğu ayrıca iki yıllık kesinleşmiş hapis cezasının da olduğu ileri sürüldü. Muhammed Yıldız isimli kişinin ayrıca Nuran Dutlu'ya ait olan telefonu da sattığı belirlendi. Bu olayları yaparken Yıldız'ın yanında bir kişinin daha olduğu ancak isminin tespit edilemediği ifade edildi. Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili şüpheli olarak aranan Muhammed Yıldız'ı tanıyanların veya yerini bilenlerin yetkilileri araması isteniyor.
 

Maktülün annesi Hediye Dutlu, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bir kez daha konuk oldu.
 
GÖRÜNTÜLER İZLETİLDİ
Programda, Dutlu’nun annesinin Kocaeli’ye gelerek jandarma ve savcılıkta ifade vermesi, cenazenin asri mezarlık morgundan alınarak Manisa’ya gönderilmesi ve toprağa verilmesi görüntüleri yayınlandı. Nuran Dutlu’nun annesi canlı yayında feryat etti. Acılı anne Hediye Dutlu ve Nuran Dutlu’nun ev arkadaşı Sonay isimli genç kız canlı yayına katıldı.
 
Öldürülen Nuran Dutlu’nun birlikte kaldığı Sonay ismindeki ev arkadaşı programda şunları söyledi:
 
7 AYDIR TANIYORUM
“Ben Nuran’ı yaklaşık 7 aydır tanıyorum. Bursa’da bir mekanda tanışmıştık. Manisa’ya dönmeden 20-25 gün önce tanışmıştık. Ondan sonra Manisa’ya döndü. Beraber aynı evde yaşadık. İki arkadaşın yaşayabileceği her şeyi yaşadık. Manisa’dan Deniz isminde bir arkadaşıyla Bursa’ya gelmiş. O bayanın kendi kişisel problemleri vardı. Deniz ismindeki arkadaşı işten çıkartılınca o da onunla birlikte Manisa’ya döndü. Nuran herkes tarafından seviliyordu, hayat doluydu. Bir mekanda Konsomatrislik yapıyordu.
 
ÇALIŞMAYA GELMEDİ
Manisa’dayken biz telefonla görüştüğümüz zaman ‘Ablam seni özledim, gezelim, sıkıldım’ dedi. Bursa’ya da çalışmaya gelmedi. Hayatında bir erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum ama evleneceğim diye bir erkek arkadaşını eve getirmek istedi. Erkek gibi bir kızdı, çok farklı biriydi. Benim için erkek arkadaş gibiydi. Nasıl böyle bir duruma geldi şoktayım. 8 Ocak’ta sanırım benim yanıma geldi. İlk önce ‘Geliyorum, yola çıkacağım’ dedi. Sonra bir daha aradı, ‘İmza atacağım’ gece yola çıkacağım dedi. Sabaha karşı da Bursa’ya indi.
 
ASU DİYE TANINIYOR
Bursa’dan tanıdığı bir erkek onu otogardan alıyor ve benim yanıma geldi. Ben geldim, birlikte buluştuk. O bahsettiğim çocuk da yanındaydı. Bir kafede oturduk. Ben rahatsız oldum. Çocuk da benden rahatsız oldu. ‘Biz kalkalım, eve geçelim’ dedim. Biz eve geçtik. Nuran Eylüy-ekim ayı gibi de erkek arkadaşı nedeniyle bir kızla çalıştığı mekanın dışında kavga etmiş. Onun çok sevdiği bir sevgilisi vardı ancak çocuk o varken bile başkalarıyla muhabbet kurduğu için sinirleniyordu. Hatta Sevda diye bir arkadaşını bu nedenle hayatından silmiş. Nuran, gece hayatında ‘Asu’ ismiyle tanınıyor."
 
ÖLMEDEN 1 GÜN ÖNCE ATTIĞI MESAJLAR...
22 Ocak tarihinde ölü olarak bulunan Nuran Dutlu'nun cesedi bulunmadan 1 gün önce telefonundan annesine toplam 37 tane mesaj atıldı.
 
İşte o mesajlar:
 
Anne adi bir adamın yüzünden başımı belaya koydum, telefon dinleniyor, Yekta’yı öp benim için, sizi seviyorum, ben 4 gündür Ankara’dayım.
Bilmiyorum ortalık biraz durulsun.
21’nde kızı öldürdüm, kim olduğumu bilmiyorlar ama kameraya çekmişler.
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben sade korkutmak istedim.
Orada bulurlar. Çok korkuyorum, uyuyamıyorum.
Ev tuttuk. Adam telefonu kapat diyor.
Keşke yalan olsa, merak etme bulamazlar beni.
Beni yakında ben yakıcağım.
Yekta’ya iyi bak.
Sizi çok seviyorum.
Anne ben iyiyim, ben sana haber veririm.
Gelme her şey daha kötü olur sakın
Arıyamam ama arıcam
Beni yakma fazla
Uzaktayım arayamam, yok diyorlar.
Sen gelirsen daha çok şüphe olur
Beni yakacağım ben gelirim
Anne sıkıntı var beni seni arayacağım
Tamam anlatırım, beni merak etmeyin
Evdeyim evde kendime zarar vereceğim
Bana pazara kadar hiç kimsenin beni bulamayacağı bir yer ayarlayın
 
ÖLÜ BULUNDUKTAN SONRA GELEN MESAJLAR

22 Ocak'ta elleri kesilmiş bir şekilde bulunan Nuran Dutlu'nun telefonundan annesine 25 Ocak tarihinde 3 tane daha mesaj geldi. Mesajların olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler tarafından atıldığı düşünülüyor. Çünkü gelen mesajlar cesedin bulunmasından 3 gün sonrasına ait.
 
İşte o mesajlar:
23 Ocak tarihli mesaj
Anne ben iyiyim Pazar günü geleceğim, Yekta’ya iyi bak öptüm ikinizi.
 
25 Ocak tarihli mesajlar
Adam bulundu, halıya sarılı bir şekilde.
Ne yapacağımı bilmiyorum, ben şuan İzmir’deyim ev tuttum, bana kimlik ayarla, ben sana adresi Facebook'tan göndereceğim. Sen de oraya kimliği atarsın. Telefon kapalı olucak, ben sana haber veririm.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim