• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Nuran Dutlu Cinayetinden Aranıyor

Kesik el cinayetinde, önemli gelişmeler yaşandı. Muhammed Yıldız’ın ardından sevgilisi Sertaç Özer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Yıldız ve Özer’in sahte kimlik kullandıkları iddia edildi.
Nuran Dutlu Cinayetinden Aranıyor

Kandıra yolu üzerinde 22 Ocak tarihinde öldürüldükten sonra elleri kesilmiş halde bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili şok bir gelişme daha yaşandı. Cinayet ile ilgili Muhammed Yıldız isimli şahıs hakkında arama kararı çıkarılmasının ardından, yeni bir gelişme daha yaşandı. Maktül Dutlu’ya ait telefonu kullanan ve banka işlemleri yaptığı öğrenilen Muhammed Yıldız hakkındaki arama kararının ardından sevgilisi Sertaç Özer hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.
 
YURTDIŞI ŞÜPHESİ

1993 doğumlu olan ve Ağrı Doğubayazıt ilçesi nüfusuna kayıtlı Sertaç Özer de kasten adam öldürmek suçlamasıyla her yerde aranıyor. Çarpıcı bilgi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklandı. Nehir takma isimli Sertaç Özer ile Muhammed Yıldız’ın birlikte çekilmiş fotoğrafları ekrana yansıtıldı. Özer ile Yıldız’ın Ağrı Doğubayazıt bölgesinde olabileceği ve yurtdışına kaçma ihtimallerinin bulunduğu belirtildi. Sertaç Özer ile maktül Nuran Dutlu’nun birlikte çalıştığı öğrenildi.
 
MEKANDA ÇALIŞANLAR NEREDE?

Program sunucusu Müge Anlı, vahşi şekilde öldürülen Nuran Dutlu’nun konsomatris olarak çalıştığı Bursa’daki Pavyon’daki arkadaşlarının da olaya müdahil olması çağrısında bulundu. Anlı, “Mekanda çalışanlar nerede? Onların da bilmesi lazım. Mekan ile alakası yok bu suçlamanın. Bildikleri bir şey varsa anlatsınlar” diye konuştu.
 
ONUN HAYATI DA TEHLİKEDE

Sevgilisi Muhammed Yıldız ile birlikte aranan Sertaç Yıldız’ın da hayatının tehlikede olduğu gündeme getirildi. Müge Anlı, “Ben Nehir takma isimli kızın da hayatının tehlikede olabileceğini düşünüyorum” diye konuştu. Anlı, “Ekibimiz, dün gece Yıldız ve kız arkadaşının fotoğraflarını bütün otel, kuaför ve gece kulüplerinde gösterdiler. Herkes tarafından tanınıyormuş.”
 
ALDATMADAN ŞÜPHELENİYORDU

Anlı, “Nehir etrafına Bursa’da yaşayan 1 çocuk annesi kadın ile kendisini aldattığından şüphelendiğini anlatıyormuş. Bu kişi Nuran Dutlu da olabilir. Ayrıca Muhammed Yıldız’ın 1995 doğumlu ve Sivaslı olduğu öğrenildi. Ailesiyle 7-8 yıldır görüşmüyormuş ve eve sadece kendisinin adına mahkeme celpleri yakalama kararları geliyormuş. Bu nedenle Sivas ve Ağrı’da da olabilirler” ifadelerini kullandı.
 
HASAN DA BAĞLANSIN

Anne Hediye Güçlü, maktül Nuran Dutlu’nun sevgilisi olduğu belirtilen Hasan isimli kişiye çağrıda bulundu. Hediye Dutlu, “Hasan da çıksın, telefonla bağlansın ve ne biliyorsa söylesin. Hasan benim kızımda para olduğunu bilen bir kişi. Hasan benim kızımdan 5 bin TL para istemiş. Irmak diye bir yerde çalışıyor. Çıksın konuşsun. Ne kabristanında vardı ne de arayıp bir başsağlığı diledi. Kızımın evine hırsız gönderiyor. Laptop bilgisayarlarını çalıyorlar. Seven insan sevdiğinin evine hırsız gönderir mi” dedi.
 
YENİ BİR İSİM ÇIKTI

Programa Eskişehir’den bağlanan bar işletmecisi Yaşar Düzlü ise olayı farklı bir boyuta taşıdı. Düzlü, “Ben Nehir ile bir ay çalıştım. 28 Temmuz’da işe başladı, 28 Ağustos’ta işten ayrıldı. O dönemde benim ve yanımızda çalışan bir bayanın kimliği çalındı. Benim kimliğimle maktül Nuran Dutlu’nun telefonunun satıldığını öğrendim dün Kocaeli İl Jandarma’dan...
 
SAHTE KİMLİK VAR

Şüpheliler, benim ve yanımda çalışan o kadının kimliğini de kullanıyor olabilirler. Ben de tesadüf eseri olaya karışmış bulunuyorum. Benim kimliğimle Eskişehir’den telefon hattı çıkarılmış ve bazı kişiler tehdit edilmiş. Bu konuyla ilgili de nüfusa kayıtlı olduğum Fethiye Savcılığı ifadeye çağırdı. Nehir, Bursa’da çocuk gelişimi ile ilgili bir bölümde okuduğunu ve sınavlara gidip geldiğini anlatıyordu. Muhammed Yıldız’ı bana ilk başta yeğeni olarak tanıtmıştı. İşten ayrıldıktan sonra bana olan borcunu ödemeye geldiğinde sevgilisi olduğunu öğrendim” ifadelerini kullandı. Nuran Dutlu’nun annesine cinayetten sonra gönderilen mesajlarda, nüfus cüzdanı bulması isteniyordu.
 
ŞÜPHELİNİN ANNESİ DE KONUŞTU

Programa Muhammed Yıldız’ın Sivas'ta yaşayan annesi Hediye Yıldız, programa telefonla katılarak “Oğlumla son dönemde askere gitmediğinden beri hiç görüşmedim. Askere göndermek istedim, gitmedi ondan sonra küstüm Muhammed ile. Kardeşleriyle de görüşmüyor. Son olaylardan bilgim yok. Olaylardan haberim de yok. Dört sene önce askere gitmediği için jandarmayı çağırdım ama götürmediler” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim