• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10507.78 1.82
  • Altın: 2465.437 -0.05
  • Dolar: 32.2606 0.03
  • Euro: 35.0379 -0.32

Muzaffer Bıyık, “Termal grupla ilgili kirli bir bilgi var!”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Grup Başkanvekili tarafından, “Darıca Belediyesi’ne ait 15 bin 438 metrekare olan bu arsaların encümen kararı ile Termal Grup’a 145 Milyon TL’ye satıldığını ortaya çıkarmıştık” sözlerine karşılık verdi.
Muzaffer Bıyık, “Termal grupla ilgili kirli bir bilgi var!”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün Darıca Belediyesi Konferans Salonunda gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunmak için kahvaltılı basın açıklaması düzenledi. Programa Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Cemil Yaman, Yasemin Özdemir, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve basın mensupları katıldı. Program, projelerin sunumu ile başladı.

“DARICA’YI LEVEL OLARAK YUKARI ÇIKARACAĞIZ”

Programda ilk olarak söz alan Başkan Bıyık şu ifadelere yer verdi: “Dört yılı geride bıraktık. Yaptığımız işlerin her noktasında cumhurbaşkanımızın bize olan güveni olduğunu söylüyoruz. Yaptığımız her işte Büyükşehir belediyemizin desteği olduğunu söylüyoruz. Kamu yatırımı diye baktığımızda kentimizde göze gelmeyen birçok insanın bilmediği çok büyük bir metro çalışması var. Hükümet konağımızın temeli atılacak bu hafta. Diş hastanesine yeni bir ek bina yapılması süreci hızlı bir şekilde devam ediyor. Darıca’yı level olarak yukarı çıkaracağız. Kamu kuruşlarımızla, eğitimle yaptığımız çalışmalarımızla görev süresi sonunda gözle görülür çok ciddi kazanımlarımız olacak.

“BİZİM DERDİMİZ CİRO DEĞİL”

Darıca kapalı pazar sorununu da çözdük. Muhteşem bir yapı devam ediyor. Birkaç ay içerisinde milletimize hizmet verecek. 6 Şubat’tan sonra Kocaeli’de kentsel dönüşümü ilk başlatan ilçeyiz. Yaptık bitirdik ve insanlar şu anda oturuyor. 6 Şubat olayından sonra orada yaşayan insanlar beni arayıp teşekkür ediyor. Darıca’nın bütün tesislerini yeniledik. Yeni bir tesis açmadık. Aylık 100 bin kişi girip çıkıyor. 100 - 200 bin ciro yapan belediye tesisi 500 bin ciro yapmaya başladı. Bizim derdimiz ciro değil. Buraları kaliteli bir şekilde işletmek bizim için en değerli unsur olduğunu söylüyoruz.

“HER İŞE TERS TARAFTAN BAKAN BİR MUHALEFETLE KARŞI KARŞIYIZ”

Balık restoranımızın kapısında hafta sonlarında kuyruk oluyor. Bu da ne kadar doğru iş yaptığımızı gösteriyor. Araç filomuzu da geliştirdik. 86 tane iş makinesi olmak üzere araç aldık. Kentimizin her noktasına dokunan projeler yapmaya çalışıyoruz. Biz burada bir çivi çakıyorsak Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde olduğunu söylüyoruz. Birileri bu yaptığımız hizmetlere israf dese de burada yaşan insanların ihtiyacı. Burada yaşamayan insanlar ahkam kesiyor. Benim vatandaşım niye çile çeksin. Biz neden varız? Okul yapıyoruz buna da israf diyorlar. Yaptığımız her işe ters taraftan bakan bir muhalefetle karşı karşıyız.

“HİÇBİR AĞACI YERİNDEN KESMEDİK”

Bizim iktidarımız kadar ağaç diken bir iktidar olmamıştır. Hiçbir ağacı yerinden kesmedik. Ağaç diplerinden filizlenmiş ağaçları kestik ama belli bir bütünlüğü olan ağaçları kesmedik. Bunları söyleyen insanlar Yalova’daki ağaç katliamına ses çıkarmıyor. Darıca merkezi bilen bilir. Elzem bir şekilde okul ihtiyacı var. Hadi gel yap nereye yapacaksın? Arsa yok. Kentin her noktasındaki soruna hakim bir kişiyim.

“TERMAL GRUPLA İLGİLİ KİRLİ BİR BİLGİ VAR”

CHP’nin bir propagandasıyla karşı karşıya kaldık. Biz Darıca Belediyesi’ne ait bir parselini satmadık. Bu yalandır. Termal grupla ilgili kirli bir bilgi var. ‘Nasıl vurabilir nasıl çamur atabilir’ dediler. Allah’tan korkun. Bir yalanı söylerken, “Ufak atta civcivler yesin” derler. 50 bin değerinde bir arsa Darıca’da hiç görmedim. Bu araziyi ilk satın aldığında Darıca Belediyesi’ne tahsis edilmiş satılamaz arsalardır. Parsel sattı diyorlar ya bu komple yalandır. Burada satılacak bir arsa yok şu anda.

“BELEDİYEYE BURADAN KAYNAK ÜRETECEĞİZ”

2016-2018 yılındaki imar değişikliği ile bu arazinin şekli değişmiş. Burada özel eğitim alanları, cami alanları var. Satılamaz arsa var spor alanı olarak. Yaklaşık 11 dönüm. Belediyenin mülkiyeti. Dağ başı da değil burası Tuzla bağlantı yoluna bağlı cadde. Belediyeye ait tapusu da var burada. 18 uygulaması yapılmış olsaydı 2700 parsel kalacaktı. Biz 18 uygulamasını yaptırmadık. 15 uygulamasını yaparak belediyeye buradan kaynak üreteceğiz. Hisseli yerlerin satışı belediye encümeni karar verir. Belediye kanunudur. Bizim milletimize veremeyeceğimiz hesabımız yoktur.

“HESAP VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR ŞEY YOK”

Yalan ve iftirayla uğraşmaktan işimize vakit ayıramayız. Parsel parsel sattılar dediler. Benim kamulaştırdığım arsalardan kimse bahsetmiyor. Ben göreve geldiğimden bari sattığımızla arsalarla benim kamulaştırdığım arsaları yan yana koysak kamulaştırdığım arsa daha fazladır. Milletimizin yüzüne bakamayacağımız işin altına girmedik. Ben buranın çocuğuyum. Yine burada yaşayacağım. Alnımız ak. Bunların derdi arsalar değil. Seçim yaklaştı. Nasıl buradan sandıktan kar elde edebilir. Tek dersleri bunlar. Küçük hesapları olanları Allah’a emanet ediyorum. Hesap veremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.

“KAVGADAN UZAK BİR SEÇİM SÜRECİ SÜRDÜRÜYORUZ”

İnşallah cumhurbaşkanımızı yeniden iktidar yapacağız. Hiç şüphemiz yok. Sahada gezerken her ne kadar farklı farklı şeyler söylense de milletvekili adaylarımızın çalışması, vatandaşlarla kurdukları diyalog partimizin de bölgemizdeki oylarına katkı yaptığını ve ciddi bir sinerji oluşturduğunu söylemek isterim. İnşallah 14 Mayıs’a kadar Darıca özelinde huzur içerisinde, kırmadan, ötekileştirmeden güzel bir çalışma yapıyoruz. Gerginliğe, toplumuzu parçalamalarına fırsat vermeden her türlü kavgadan uzak bir seçim süreci sürdürüyoruz. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize hayır getirmesini diliyorum” dedi.

“AK PARTİLİ BELEDİYELERİMİZ BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ ORTAYA KOYUYOR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Belediye başkanımız 4 yıl boyunca Darıca için çok güzel hizmetlere imza atmış. Tüm AK Partili belediyelerimiz gerçekten bir belediyecilik örneği ortaya koyarak kalıcı bir şekilde tamamen vatandaşı merkeze koyan projeler ortaya koydular. İnşallah bundan sonra ki süreçte de AK belediyecilik liderliğini koruyarak güzel hizmetler yapmaya devam edecektir.

“KADINLAR AK PARTİ SİYASETİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

Çok ciddi şekilde sahadayız. Vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız bizi bağrına basıyoruz. Kocaeli’yi avcumun için gibi biliyorum. Kadın teşkilatlarımız çok iyi tanıyorum. Kadınlar AK Parti siyasetinde önemli bir yere sahip. Öncü güç diyebilirim. Kadınlar isterse hakkıyla her şeyi başarır. Benim bundan hiç şüphem yok. 3 yıldır yapıyorum il kadın başkanlığını. Canla başla çalışıyoruz. Kadınlarımızdan bir kez daha teşekkür ediyorum.

“14 MAYIS AK PARTİ İKTİDARININ ZAFER SEÇİMİ OLACAK”

İnşallah 14 Mayıs seçimleri AK Parti iktidarının zafer seçimi olacak. Bu zamana kadar girdiğimiz her seçimde iktidar olarak çıktık. İnşallah daha önce ki seçimlerimizde aldığımız oy oranının üstünü alacağız. Yine en çok parlamentoda fazla sandalyesi olan parti olacağız. Dün Çayırova’daydım. O kadar yoğun bir programdı ki. Hepsini yerine getirdik. Sonrasında bir değerlendirme yaptık. Vatandaş bizi gerçekten bağrına basıyor. 5 ya da 6 vatandaştan tepki aldık. Diğerleri durmak yok yola devam dedi. 2023 seçimi AK Parti iktidarında bir seçim olacak.”

“EMEK EVLERİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞE İMZA ATTI”

AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker yaptığı konuşmada, “Belediyeciliği bilen bir kişi olarak başkanımızın dediklerini anlayan biriyim. Bu vesileyle başkanımızı tebrik ediyorum. Ekip ruhuyla güzel işlere imza attılar. 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem nedeniyle 50 bine yakın insanımız vefat etti. Dayanıksız yapılmış binaların yıkılmasıyla bu insanlar vefat ediyor. Depreme dayanaklı binalar yapılmış olsaydı hayatlarını kaybetmezlerdi. Başkanımız burada Emek Evlerinde çok önemli bir işe imza attı. Belki orada birçok insanımızı olası bir depremde hayatlarını kaybetmesinin önüne geçti. Çok kutsal bir iş.

“ÇOK ENTERESAN BİR SEÇİMİN ORTASINDAYIZ”

Bir seçime giriyoruz. 13 günlük bir süremiz kaldı. Ben 2011’den beri milletvekilliği yaptım bu dönemde kendi isteğimizle müracaat etmedim. Yeni arkadaşlarımız var. Onlarla yola devam edeceğiz. Bu seçimlerin önemini vatandaşlarımıza hatırlatmak istiyorum. Çok enteresan bir seçimin ortasındayız. Bu seçim gibi bir seçim görmedim. Bu seçim gerçekten ülkenin tamamen bekasıyla ilgili bir seçim.

“NASIL ÇUKURLARA GÖMÜLDÜYSENİZ YİNE GÖMÜLECEKSİNİZ”

Yıllardan beri terörle mücadele ediyoruz. 50 bine yakın şehidimiz oldu. Kim bu terör? PKK terör örgütü. PKK terör örgütünün başları açıklama yapıyor. Millet ittifakı kazanması lazım diyor. Bunu açık açık söylüyorlar. Ve biraz daha ileri gidiyorlar. Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu’na eğer 14 Mayıs’ta millet ittifakı kazanmazsa memlekette iç savaş çıkar diye tehdit ediyorlar. Çıkarın da görelim. Nasıl çukurlara gömüldüyseniz yine gömüleceksiniz. Ama benim üzüldüğüm nokta ne Kılıçdaroğlu ne Meral Akşener’den ne Ali Babacan’ dan hiçbirinde tepki yok. Bu seçim bu açıdan çok önemli. Kılıçdaroğlu’nun “Hadi oradan sen kimsin” demesi lazımdı. Ama maalesef çıtları bile çıkmıyor. Çünkü kapalı kapılar ardında verdikleri sözleri var.

“ŞEHİTLERİNİ BAŞININ ÜSTÜNDE TAŞIYANLARIN SEÇİMİ”

50 bine yakın şehidimiz oldu. Şehitler bizim için çok kutsal. Benim dedem istiklal gazisiydi. Ama kendini bilmeyen birisi şehidimizin kardeşine küfür ediyor. Bunun genel başkanı bu edepsiz insanı listenin başına Kocaeli’ye yazıyor. Bir gazi torunu olarak beni rahatsız ediyor. Buna fırsat vermemek lazım. Bu seçimler şehitlerine küfür edenlerle şehitlerini başının üstünde taşıyanların seçimi. Bu yüzden ilk defa böyle bir seçime şahit oluyorum. Ülkenin tamamen geleceği ile ilgili bir seçim. Şu anda Kılıçdaroğlu daha seçime girmeden. Daha 16’ıncı mağlubiyetini almadan açıklamalar yapıyor. Ben “Atatürk Havalimanı’nı SİHA bağlantılı Amerikalılara vereceğim” diyor. Bu ülkeyi Amerikalılara peşkeş çekenlerle bu ülkeyi Amerikalılardan koruyanların seçimi olacak” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim