• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 5°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • -1°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 10918.51 0.00
  • Altın: 5781.504 0.72
  • Dolar: 42.5298 -0.08
  • Euro: 49.5965 -0.14

Miniklerden “Aslan Hürkuş 4: Hürjet”le eğlendi

Gebze Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu çocuklara yönelik “Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda” isimli çocuk sineması gösterimi gerçekleştirildi.
Miniklerden “Aslan Hürkuş 4: Hürjet”le eğlendi

Gebze Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu çocuklara yönelik “Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda” isimli çocuk sineması gösterimi gerçekleştirildi. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz sinema etkinliğine aileleriyle birlikte katılan minikler, keyifli anlar yaşadı.

whatsapp-image-2025-10-05-at-13.36.28.jpeg

SİZLER BİZİM EN KIYMETLİ HAZİNEMİZSİNİZ

Gösterim öncesi çocuklara seslenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kültür ve sanat etkinliklerinin özellikle çocuklar için önemine vurgu yaptı. Başkan Büyükgöz, “Geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de öğrenmesini istiyoruz. Sizler bizim en kıymetli hazinemizsiniz. Belediyemiz olarak her zaman yanınızdayız, sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı böyle eğlencli ve eğitici etkinliklere getirdiğiniz için ve bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli ailelere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2025-10-05-at-13.40.37.jpeg

Etkinlik boyunca neşeli anlar yaşayan çocuklar, film gösterimi sonunda Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Gebze Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik film ve tiyatro gösterimlerinin önümüzdeki haftalarda da süreceğini duyurdu. GKM’deki Bir sonraki çocuk programı 12 Ekim Pazar günü saat 13:00 ve 15:00’te olmak üzere iki seans sahnelenecek olan çocuk tiyatrosu “Beneksiz Böcek Uğur” ile devam edecek.

whatsapp-image-2025-10-05-at-15.06.17.jpegwhatsapp-image-2025-10-05-at-15.06.22.jpeg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim