• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10319.96 1.59
  • Altın: 2467.801 -0.13
  • Dolar: 32.2159 0.07
  • Euro: 35.1078 0.16

MHP'ye hareket geldi!

MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programı ve genişletilmiş istişare toplantısında partiye üye olan bin kişi tanıtılacaktı. Ancak yeni üyelerin az sayıdaki katılımı İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de tepkisini çekti
MHP'ye hareket geldi!

MHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programı ve genişletilmiş istişare toplantısı Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Erzurum Milletvekili ve MYK Üyesi Kamil Aydın, İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Katırcıoğlu, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, ilçe başkanları, sandık görevlileri, mahalle başkanları ve partililer katılım gösterdi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
SALON BOŞ KALDI
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sandık görevlileri ve mahalle başkanlarının kısa bilgilendirme konuşmaları ile devam etti ve sonrasında parti protokolünün konuşmaları ile sürdürüldü. Programda bin yeni üyenin partiye üye olduğu açıklandı. Ancak yeni üyelerin birçoğu programa katılmadı. Ayrıca Sabancı Kültür Merkezi’nde yer alan 600 kişilik salonun yarıya yakın bir kısmının boş olması dikkatlerden kaçmadı.
GURUNU YAŞIYORUZ
Genişletilmiş istişare toplantısında ilk söz alan MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, “Burada liderimizin sözleri doğrultusunda hareket eden sizlerle birlikte olmaktan şeref duyuyorum. Burada davamız doğrultusunda siz yiğitlerin yanında asena olmanın onurunu yaşıyorum. Liderimizin söylediklerinde her zaman ne kadar haklı olduğunugörüyoruz. Bizim kökümüz sadece devlet ve millettir. Biz İzmit İlçe Kadın Kolları olarak asla reklam yapmadan her ay 45 aile ve 150 çocuğa yardımcı olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugünde bu aileye yeni bin nefer katılmasının sevincini yaşıyoruz” sözlerini kullandı.
BAŞARMAK ZORUNDAYIZ
Urgancı’nın ardından konuşan İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz selamlama konuşmasının ardından, “Ne güzeldir ki böyle bir kutlu davaya hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Göreve geldiğimizden beri 102 mahallemizde sorumluluk sahibi olacak dava arkadaşlarımızı bularak onları davamıza kattık. Çünkü başarmak zorundayız. Hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor. Kim ne derse desin her gün bir kişi istifa edecekmiş. Boşa konuşmasınlar. Biz böyle toplanır ve böyle üye sayımızı arttırırız. Huzurlarınızda burada olan tüm partililerimize ve büyüklerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SALON DAHA İYİ OLABİLİRDİ
Ardından konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün MHP kendi özeleştirisini teşkilat olarak yapabilir. Özeleştiri yapmaktan çekinmeyiz. Salon daha iyi olabilirdi. Eksiğimizi görerek kendi özeleştirimizi yapacağız. Mazerete sığınmadan bizler teknik olarak bugünkü toplantının ana gündem maddesi sandık görevlilerimizin bizim için ne kadar önemli olduğudur. Sandık görevlilerimizin bu kürsüye çıkarak görevlerini açıklıyorsa, mahalle başkanları sorumluluklarını anlatıyorsa, kendi gücünü ve görevini bilen teşkilatlarımızın gideceği nokta çok iyi olacaktır” açıklamasında bulundu.
DAHA YOĞUN KATILIM
Sözlerini sürdüren Ünlü, “Sandıklar açıldığında MHP’nin patlama yapacağını bilen bir il başkanı olarak inanıyorum ki, İzmit İlçe Teşkilatı bu özeleştiriyi yaparak daha yoğun bir katılımla bu toplantıları düzenleyecektir” şeklinde konuştu. Ünlü’nün ardından kürsüye gelen Erzurum Milletvekili ve MYK Üyesi Kamil Aydın, “Bir vuslat gerçekleşti. Birbirini sevenler bir araya geldi. Bu salonda her türlü olumsuz koşullara rağmen bir dava neferi olarak burada olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
HASSAS BİR DÖNEM
Son olarak kürsüye gelen MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, ülkenin hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, “Belki de içimizde söylediklerimizi rahat rahat konuşamıyoruz. Ama şunu net bilin ki, Sayın liderimiz Devlet Bahçeli Bey, herkesten önce tehlikeleri seziyor. Bu en son olaylara baktığımızda kafasında soru işaretleri olan olabilir. Konuyu tam anlamayanlar olabilir. Ancak şunu bilin ki, MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olacaktır. Bundan iki sene öncesine kadar tek devlet, tek vatan, tek dil kim diyordu? Yalnızca MHP söylüyordu. Peki şimdi hepsi ne diyor?  O gün bizim söylediklerimizi bugün çok geniş bir kesim tekrar ediyor. Bu bizim partimizin ve liderimizin ne kadar ileriyi gördüğünün en büyük göstergesidir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim