• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10319.96 1.59
  • Altın: 2458.288 -0.51
  • Dolar: 32.1928 -0.01
  • Euro: 35.0545 -0.05

MHP'den Gebze'de yoğun katılımlı iftar

MHP Gebze İlçe yönetimi, bu sene de geleneksel hale getirmiş oldukları iftar programını düzenleyerek yüzlerce partiliyi bir araya getirdi.
MHP'den Gebze'de yoğun katılımlı iftar

İpek Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeği programına katılım çok yoğun oldu. İki katlı düğün salonunu dolduran partililerin yanı sıra salon önüne de iftar masaları kuruldu. Çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği programa MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP il ve ilçe kadın kolları başkanları, 27. dönem MHP Kocaeli milletvekili adayları, mahalle muhtarları ve STK başkanları da katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan programda oruçlarının açılmasının ardından selamlama konuşmalarını yapmak üzere İrfan Ayar, Aydın Ünlü ve MHP Kocaeli Milletvekili Aday listesinin başında yer alan Saffet Sancaklı kürsüde yerini aldı. Sancaklı konuşmasında, “Cumhur ittifakında mutlaka başarmak zorundayız tabi bunun için de çalışmak zorundayız. Yıllardır seçimlerde Kocaeli teşkilatı en başta geliyor. Hep beraber çalışıp büyük fedakârlıklar yapıyoruz. 24 Haziran çok önemli, seçim akşamı MHP’nin başarısına ve oy patlamasına şahit olacağız.” ifadelerine yer verdi.

“FİTNE FESADA İZİN VERMEYECEĞİZ”
Ferit Taşdemir saylı günlerin kaldığı seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Az bir zaman sonra 24 Haziran seçimleri var. Cumhurbaşkanının tekraren seçilmesi ve 27. dönem milletvekili seçimi sürecinde üstlendiğimiz sorumlulukların, genel merkezimizce alınan kararların arkasında durarak gereğini uygulamak her ülkücünün boynunun borcudur. Milliyetçi Hareket Partisi cumhur ittifakına söz vermiştir. 24 Haziran yeni bir sistemin miladı olacak. İki parti arasında sevgi, saygı çerçevesinde anlaşma ve uzlaşmaya dayalı cumhur ittifakı ruhunu hep beraber sürdüreceğiz ve bunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyerek aramıza sokulmaya çalışan fitne fesada müsaade etmeyeceğiz. MHP Gebze İlçe Başkanlığımız tüm teşkilat birimleri ile beraber seçimlere tam kadro hazır. Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor ve çıkmış oldukları bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum.” diye konuştu.

“BEYANNAME HERKESİ İLGİLENDİRİYOR”
Aydın Ünlü ise çalışmalara hız kesmeden devam edileceğinin altını çizdi. Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi açıklandı. Beyannamenin özeti şu; benim burada gördüklerim dahil, emeklisinden memuruna kadar herkesin beklentisinin olduğu bir seçim beyannamesi. Ceza evindeki affa kadar herkesi ilgilendiren bir beyanname ve cumhur ittifakı için önemli. Hepiniz önemlisiniz, sandık görevlilerimiz Milliyetçi Hareket Partisi için oy istemeyi başaramazsa biz de başaramayız. Ben inanıyorum ki cumhur ittifakı ve MHP 24 Haziran’da başaracak. Biz bu kalabalıkla bu organizasyonları yapıyorsak, kent meydanında MHP’ye günde yüz üye yapıyorsak biz başaracağız demektir. Bunun mimarı da siz olacaksınız. Ben size bir söz verdim tuttum, milletvekili adayı olmadım, siz de sözünüzü tutun, 24 Haziran’a kadar gece gündüz durmadan çalışıp başaralım.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim