• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9083.55 0.04
  • Altın: 2324.376 0.76
  • Dolar: 32.3608 0.09
  • Euro: 34.9381 -0.37

MHP Kocaeli'nde Ünlü tek aday olacak!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önümüzdeki cumartesi günü gerçekleştirilecek olan il kongresinin tek adaylı olacağını açıkladı.
MHP Kocaeli'nde Ünlü tek aday olacak!

MHP İl Başkanı haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Aydın Ünlü, açıklamasında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü basın açıklamasındaki sözlerine, “Vahim bir salgınla mücadele ediyoruz. Vaka sayıları her gün artıyor. Hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız büyük mücadele veriyor. Hükümetimiz samimiyetle habis virüse karşı direniyor. Sağlık bakanımız çok başarılı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması elzemdir” sözleriyle başladı.  

“TABİPLER BİRLİĞİ İLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERİNİ BİRİLERİ TÜM SAĞLIM ÇALIŞANLARI İÇİN SÖYLENMİŞ GİBİ ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞTILAR”

Aydın Ünlü şunları söyledi, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sağlık çalışanlarına verdiği önem ortadayken birilerinin liderimizi karalamaya çalıştıklarını görmekteyiz. Bazı terbiye yoksunları liderimizin Tabipler Birliği İle ilgili eleştirilerini birileri tüm sağlık çalışanları için söylenmiş gibi algı oluşturmaya çalıştılar.  Liderimize dil uzatan bukalemunlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Böylesi kırılgan dönemde hükümeti ve devleti hedef almaya niye ihtiyaç duyuluyor.” 

  “TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ SÜREKLİ KORKU AŞILIYOR”

Ünlü açıklamasının devamında, “Salgından toplumsal hareketlenme mi arzulanıyor. Türk Tabipler Birliği sürekli korku aşılıyor. Bir kez olsun Türkiye düşmanlarına ses çıkarmazlar ve karamsarlık yayarlar. Adı Türk olan ama karanlık bir oluşum olan bu yapı milletin özlemlerini paylaşmamaktadır. Türkiye’ye husumet besleyen mihraklara her zeminde karşı çıkmaya devam edeceğiz. Fitne yaratmak adına söylemlerde bulunanlar MHP’nin nefesini enselerinde hissedeceklerdir. Devletin yanında olmayanlar olduğu sürece MHP var olmaya devam edecektir. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız.” dedi. 

  “İL BAŞKANLI KONGREMİZ TEK ADAYLI OLACAK”

Sözlerine devam eden Ünlü, “13’ncü olağan kurultayımızı önümüzdeki cumartesi günü SEKA Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Virüse karşı önlemlerin had safhada olduğu bir kongre olacak. Tüm protokolümüzü toyumuza bekliyoruz. MHP il Kongresi tek adaylı olarak gerçekleştirilecek. İl yönetiminde yüzde 5’lik bir değişim olacak. Genel merkezle diyalog içerisinde bir kongre liste çalışması yapılmakta. Liste çalışmaları devam ediyor. Kongre divan başkanlığını Sakarya Milletvekili Levent Bülbül yapacak.” şeklinde oldu.   

“MHP OLARAK SUNİ GÜNDEMLERLE HAREKET ETMİYORUZ”

Aydın Ünlü son olarak: “CHP İl Başkanının çöp varilinin önünde cam toplayan vatandaşla ilgili söylemleri oldu. MHP olarak suni gündemlerle hareket etmiyoruz. Ülkemin gündemi Oruç Reis, Akdeniz’de hidrokarbon gazı aranmasıdır. Biz suni gündemlerle uğraşacağınıza gerçek gündemlerle uğraşın diyoruz.  Barolar birliği ile ilgili olarak bir açıklama yapıldı mı? Yapılmadı. Yunan Medyası Cumhurbaşkanına küfürlü manşet atarken neden kimse sesini çıkarmadı.” dedi. 

BEN MHP’NİN DEĞİL MHP DÜNYA GÖRÜŞÜNÜN ADAYIYIM DEDİ”

Aydın Ünlü muhabirimizin Baro Başkanlığı adaylığı hakkında açıklama yapan Türeyen sorusuna cevap veren Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi kurumsal bir siyasi partidir. MHP Kocaeli olarak görüşümüzü bildirdik. Bir avukat arkadaşımız da kendi dünya görüşüyle ilgili bir ifadede bulundu. Bugün ki yaptığı açıklama ben MHP’nin adayı değil MHP dünya görüşünün adayıyım dedi. Onun için mesajını iyi anlamak lazımdır.

MHP’nin adayı değil zaten Baro’da da onun bunun adayı olmak istememesidir. Bugüne kadar şikayet ettiğimiz konu mevcut görüşün baro başkanları değil miydi? Bugün bakın geçmiş baro başkanlarına ya CHP Milletvekili ya il başkanı ya ilçe başkanı! Baro’nun tüzüğünde böyle bir madde mi var? Bütün baro başkanları bu zihniyette olacak diye. Ben MHP dünya görüşünün adayıyım diye açıklama yapmıştır biz kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim