• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9879.45 1.67
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Mert Aydın’ın Ailesi’nden Anlamlı Ziyaret

Kars’ta yaşanan Mert Aydın, olayını çözmek ve katil zanlısını biran evvel yakalamak için gece-gündüz çalışarak polis bayramını kutlamayan polisin, bayramını Aydın ailesi kutladı.
Mert Aydın’ın Ailesi’nden Anlamlı Ziyaret

- Kars’ta yaşanan Mert Aydın, olayını çözmek ve katil zanlısını biran evvel yakalamak için gece-gündüz çalışarak polis bayramını kutlamayan polisin, bayramını Aydın ailesi kutladı.

Kars’ta 6 Nisan’da kaybolan, 7 Nisan Pazartesi günü cesedi bulunan Mert Aydın’ın babası Yolcu Aydın, amcası Burhan Alibeyoğlu ve yakınları Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşunda bulundu. Aydın ailesi polislere kırmızı karanfil verdi. Polis bayramlarını kutladı.

Faikbey Caddesi’nde toplanan buradan Hükümet Konağı önüne gelen Aydın ailesi, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak Polis bayramını kutladı. Hükümet Konağı önünde görevli polislere kırmızı karanfil ve çikolata ikram eden aile, Vali Yardımcısı Hakan Alkan ile görüştü.

Mert Aydın’ın amcası Burhan Alibeyoğlu, “Polisimizin bayramını kutlamak üzere buradayız. Geçen bayramlarını kutlayamadık. Bizde onların yanındayız. Polislerimiz yalnız değildir. Yanlarındayız. Hep beraberiz. Biz bir aileyiz” dedi.

Vali Yardımcısı Hakan Alkan’da, “Son bir buçuk aydan beri Kars çok ciddi acılarla yoruldu. İlk önce TÜİK’te meydana gelen olay acı, daha sonra maalesef Mert’imize gerçekleştirilen vahim olay. Hepimizi derinden üzdü. Hepimizin çocukları var. Mert’te bizim aynı zamanda çocuğumuz. Emniyet mensupları gerçekten çok titiz çalıştılar. Çok kısa süre içerisinde olayı aydınlattılar. Hepimizin gözü aydın. Allah bir daha böyle acı ne Kars’ımıza, nede memleketimize vermesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tekrar başınız sağ olsun” diye konuştu.

Hükümet Konağı önünden ayrılan Aydın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislere karanfil veren aile, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ile makamında görüştü.

Mert Aydın’ın amcası Burhan Alibeyoğlu, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a Mert Aydın’ın katilinin kısa sürede yakalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, “Babamızın acısı var. Bunu hiçbir şey geri getiremez. Hepimiz evlat sahibiyiz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Ama her şey Allah’tan. Onu kabul etmek lazım. Eğer isyan edersek buda şirk olur. Allah’ın kanunlarına karşı gelmiş oluruz. Sabredeceğiz. Allah sabredenlerle birliktedir. Sende sabredeceksin güzel kardeşim. İçin yansa da, bağırıpta bağırama masanda, sabredeceksin. Seni her baba, her insan, Allah sevgisi olan içinde insan sevgisi olan anlayacak ve anladı da, bütün Türkiye sana kucak açtı. Seninle birlikte ağladı. Senle birlikte dua etti. Onun için sana Allah’tan sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

“YÜZÜMÜZ YERE BAKIYORDU”

Yüzümüz yere bakıyordu diyen İl Emniyet Müdürü Çakmak, şunları söyledi:

“Ama Kars’ı bu havadan artık kurtarmamız lazım. Çünkü Kars Harakanisi ile ilk İslam toprağı, Türk toprağı ile güzel bir ilimiz. Birlikte yaşamışız. Çok etnik gruplar birlikte yaşamış. Onun için Kars’ımızı tekrar Türkiye’nin güzel şehirlerinden bahsedilen bir şehir olarak görmemiz lazım. Öyle zikretmemiz lazım.”

İl Emniyet Müdürü Çakmak’ın makamından ayrılan Aydın ailesi, bina içerisinde bulunan polislerin polis bayramını kutladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim