Uzun yıllardır Gebze de iş dünyasında ve siyasette aktif olarak hizmet veren Mehmet Başaran son olarak geçtiğimiz dönem AK Parti Gebze Meclis Üyeliği görevinde bulunmuştu. Yeni dönemde bizzat görev almak istemeyen Başaran, "çocuk diyebileceğim yaşlardan itibaren siyasetin içerisindeyim. Siyaseti gençlerin yapması konusunda gerçekçi olduğum için aktif siyaseti bıraktım. Gerçekten her yeni neslin daha başaralı olacağına inancım tam. Artık bir noktadan sonra gerçek anlamda gençlerin önünü açmak için bizim gibi ileri yaşlardaki siyasetçilerin kenara çekilmesi gerekiyor" dedi.
Aktif siyaseti bırakmasına rağmen, vatandaşın işini çözmek adına elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyleyen Başaran, "etrafıma faydalı olmak adına her zaman elimden geleni yapacağım. Genç siyasetçi kardeşlerim ise tecrübelerinden faydalanmak isterse her zaman kapım açık" diye konuştu.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10953.28 0.32
- Altın: 5771.12 0.54
- Dolar: 42.5104 -0.13
- Euro: 49.5706 -0.24
Mehmet Başaran aktif siyaseti bıraktı
Gebze'nin köklü ailelerinden Başaran ailesinin ileri gelen isimlerinden olan Mehmet Başaran, aktif siyaseti bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























