• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Mazbatasını aldı ziyaretlere başladı

Hafta sonu gerçekleşen olağan kongre de delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilen Başkan Ömer Çeker, mazbatasını alır almaz ziyaretlerine ara vermeden başladı.
Mazbatasını aldı ziyaretlere başladı

BASIN BÜROSU

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleşmiş, mevcut başkan Ömer Çeker’in tek liste ile delegelerin büyük teveccühü ile tekrar başkan seçilmişti. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün İzmit İlçe Seçim Kurulu Müdürü Tuğba Kılınç’tan mazbatasını alarak yeni dönem çalışmalarının startını verdi. Başkan Çeker, delegelerin güvenlerine layık olmak adına gece gündüz çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Afyon’a taziye ziyareti

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, Darıca İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt’un eşinin vefatı nedeniyle ayağının tozu ile Afyon Döğer Beldesindeki cenaze törenine katıldı. Kurt’a baş sağlığı veren Başkan Çeker ile birlikte Başkan Yardımcısı Osman Ayas’ta hazır bulundu. Başkan Çeker, pandemiye bir canı daha vermenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “ Sağlık çalışanlarımızın vatandaşlarımızın sağlıklarını korumak adına gece gündüz demeden çalışıyorlar. Zafer arkadaşımızın eşi de maalesef corona virüsü ile savaşını kaybetti. Acılı ailemizin acısını paylaşmak için bugün Afyondayız. Bir canın daha aramızdan ayrılmaması için lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” dedi.

İhsaniye temasları

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, başkan yardımcısı Osman Ayas, ilimizde bir dönem görev yapmış sonrasında Afyon ili İhsaniye İlçesine tayin olan Türk Sağlık-Sen eski işyeri temsilcisi İdris Çakır’a da bir ziyaret gerçekleştirdiler. Başkan Çeker ve ekibini tekrar seçilmesinden dolayı tebrik eden Çakır, Kocaeli’deki çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Çeker ve beraberindeki heyet daha sonra sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Çeker, sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı Başkan Türkmen’e teşekkür ederek, çalışmalarının diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını diledi.

Görüm’den tebrik

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker’e hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışmanı ve Kocaeli Kent Konseyi eski Genel Sekreteri Gültekin Görüm’de Çeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çalışanların hak ve menfaatlerini koruma noktasında yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Görüm, “ Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanımız Ömer Çeker ve ekibini kutluyorum. Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında yaptığı çalışmalar da kent kamuoyunda olduğu gibi delegeler tarafından teveccüh görmesi de yol haritasının doğru olduğunu gösteriyor. Yeni dönemde Başkan Çeker ve ekibinin çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MAZBATA: Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulunda tekrar seçilen Başkan Ömer Çeker mazbatasını İzmit İlçe Seçim Kurulu Müdürü Tuğba Kılınç’ın elinden aldı.

MAZBATA TOPLU: Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Serap Koçhisar, Ozan Yüzüak, Uut Birol ve Türk Büro Memur-Sen geçmiş dönem başkanı Rıfat Oypan mazbata töreninde birlikte görülüyorlar.

TAZİYE ZİYARETİ: Türk Sağlık-Sen Darıca Farabi Araştırma Hastanesi İşyeri Baş Temsilcisi Zafer Kurt’un eşinin vefatı nedeniyle Başkan Ömer Çeker ve başkan Yardımcısı Osman Ayas, Afyon’da cenaze evinde taziye ziyaretinde bulundu.

ESKİ TEMSİLCİ: Vefanın çok önemli olduğunu her konuşmasında dile getiren Başkan Ömer Çeker, Türk Sağlık-Sen eski işyeri temsilcisi İdris Çakır’ı tayin olduğu Afyon ilinde ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SAĞLIKÇI DOSTU: Afyon İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’in her zaman sağlıkçıların yanında olması nedeniyle bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Ömer Çeker ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Türkmen’i sağlıkçı dostu belediye başkanı olduğunu ifade etti.

GÖRÜM ZİYARETİ: Kocaeli Kent Konseyi geçmiş dönem genel sekreteri Gültekin Görüm, Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim