• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 7°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 10055.98 -1.59
  • Altın: 2420.658 0.19
  • Dolar: 32.2925 0.25
  • Euro: 34.7642 0.34

Kuşkan: Tek bir üyemi Civelek’e değişmem

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, AK Parti Mahmut Civelek’e göndermede bulunarak, “Mahmut bey bizimle ilgili bazı şeyler söylüyor. Ama ben tek bir üyemi kendisine değişmem. Çünkü benim partilim daha çağdaştır” dedi.
Kuşkan: Tek bir üyemi Civelek’e değişmem

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, salı akşamı haftalık yönetim kurulu toplantısının öncesinde parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in, “Biz CHP’lilerden memnunuz. Hiçbiri istifa etmesin” sözlerini değerlendiren Kuşkan, “Ben herhangi bir partilimin, eğitim düzeyi ne olursa olsun Mahmut Civelek’le değişmem. Çünkü benim partilim demokrasiyi içine sindirmiş, daha çağdaş, Türkiye’yi ve dünyayı çok daha iyi tanıtan insanlardır” ifadelerini kullandı.

 

EĞİTİM DİNSELLEŞTİRİLİYOR
Başkan Yalçın Kuşkan’ın açıklamalarından önce İl Sekreteri Cihat Altınyuva söz aldı. Altınyuva, “Yeni eğitim öğretim yılı kaoslarla başlayacağa benziyor. AKP döneminde göreve gelen beş bakan beş ayrı alanda uygulama yapmış ve kaosa yol açmış. Yeni dönemde de bunları yaşayacağız. Bu sene TEOG diye bir uygulama gündem gelmişti ve uygulama başladı. Artık Anadolu liselerine yerleşemeyen öğrenciler evlerine en yakın okullara gönderilecekler. Bu okullar da genelde imam hatip liseleri olarak karşımıza çıkıyor. Bilimsel, laik ve çağdaş nesilden uzaklaştırma adımları atılıyor” diye konuştu.

 

GENÇLERDEN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Altınyuva’nın ardından sözü alan İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “Başiskele dışında tüm ilçelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Geçmiş dönemde görevi bırakan arkadaşlarımıza yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni yönetimlere de başarılar diliyorum” dedi. Gezi olaylarına da değinen Kuşkan, “Biliyorsunuz ki Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü. Yine İstanbul’da adı konmamış bir sıkı yönetim ilan edildi. Hükümet 25 bin polisin görev yaptığını gururla anlatıyor. Hepimizin bu olaylardan ders çıkarması gerekiyor. Gençlerden öğreneceğimiz çok şey var” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR’İ KINIYORUZ
Yalova’daki seçimleri gündemine taşıyan Başkan Yalçın Kuşkan, “Her türlü vaade rağmen Yalova’da seçimi CHP kazanmıştır. Büyükşehir Belediyesi’nin Yalova’ya yardım etmesi hoşumuza giderdi. Fakat bunun seçim vaadi olarak gösterilmesini esefle kınıyoruz. Bunun hoş olduğunu düşünmüyoruz. Ayrıca Kocaeli’ye yetemeyen bir belediye Yalova’ya ne yapabilir” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşan Kuşkan, “Önümüzdeki hafta ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki fikirlerimizi paylaşacağız” şeklinde konuştu.

Yalçın Kuşkan

 

CİVELEK’İN BECERİSİ YOK
AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in CHP ile ilgili sözlerini değerlendiren Kuşkan, “Mahmut bey zaten oy alan AKP’nin il başkanlığını yürüten bir isim. Yani kendi becerisiyle yaptığı bir iş yok. Biz 90 yıllık bir partiyiz. Ben herhangi bir partilimin, eğitim düzeyi ne olursa olsun Mahmut Civelek’le değişmem. Çünkü benim partilim demokrasiyi içine sindirmiş, daha çağdaş, Türkiye’yi ve Dünya’yı çok daha iyi tanıtan insanlardır” dedi.

 

ONLARIN BAKIŞ AÇISI BU
AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’ün Derince Limanı işçileriyle ilgili sarf ettiği “Yan gelip yatıyorlar” sözlerini değerlendiren Başkan Kuşkan, “AKP’li bir vekilin söylediği bu sözler beni şaşırtmadı. Çünkü AKP zihniyetinin işçiye, askere, memura bakış açısı budur. Yani herhangi bir AKP’linin çıkıp böyle sözler sarf etmesi bizleri şaşırtmıyor” diye konuştu. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün “Allah CHP’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarsın” sözlerini de değerlendiren Kuşkan, “Bize diledikleri temennileri biz de onlar için diliyoruz. CHP’de tüm üyeler çıkıp konuşabilir. Çünkü biz demokratiğiz ve biat kültürüne karşıyız. 90 yıllık var oluşumuzun nedeni de budur” açıklamasında bulundu.

tek_bir_uyemi_civeleke_degismem_kentgebze.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim