• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:07Güneş 05:49Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:13Yatsı 21:47
    • 6°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.00
  • Dolar: 32.335 0.00
  • Euro: 34.7427 0.00

Kuşkan: Erdoğan Gönüllüleri safsata içinde

CHP Cumhurbaşkanlığı seçim turlarını Baro ziyaretiyle sürdürüren Kuşkan, İbrahim Karaosmanoğlu’nun önderliğinde kurulan ve tanıtımı yapılmaya başlanan Erdoğan Gönüllüleri Platformu için Kuşkan, “Safsata içerisindeler” şeklinde konuştu.
Kuşkan: Erdoğan Gönüllüleri safsata içinde

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve yönetimi Kocaeli Barosu’nun Adliye’de bulunan bürosunu ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yanı sıra; CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Atalay, Beyhan Kormaz, Cihat Altunyuva, Asude Fırat da katılıdı. Kuşkan ve yönetimini Baro Başkanı Tamer Solakoğlu ve avukatlar karşıladı.

 

HUKUK İLHALİ YAŞANDI
Ziyarette ilk olarak söz alan Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, 17 Aralık operasyonlarından sonra önümüzdeki seçimin daha da önem kazandığını belirtti. Solakoğlu, “Ağustos ayında seçimi gerçekleşecek ülkemiz için önemli seçimlerden biri. 17 Aralık operasyonları sonrası siyasi iktidar emniyet, yargı içeri yapılan müdahaleler sonrasında gerçekten ülkemizde bir demokratik hukuku ihlal eden olaylar yaşanmıştır” ifadelerini kullandı.


SANDIĞA GİDİN
Vatandaşlardan yurttaşlık görevi olan oy kullanma haklarını yerine getirmesini isteyen Solakoğlu, “Hukukçular olarak bizi yönetenlerin hukukun üstünlüğüne, yargının bağımsızlığına, demokratik hukuk ilkelerine sahip çıkmasını bekliyoruz. İnsan hakları ve özgürlükleri bizim için çok önemli. İnsana yatırım yapmalarını, insanları mutlaka sandığı giderek yurttaşlık görevlerini yerine getirmelerini istiyorum” dedi.


ÜLKEYİ KUCAKLAYACAK
Ekmeleddin İhsannoğlu’nun CHP’nin adayı değil, çatı adayı olduğunu belirten Kuşkan, “Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığını önemsemektedir. Genel Başkanımız aylarca süren çalışmaları neticesinde sadece CHP’nin adayı değil, toplumun çoğu kesiminin benimsediği bir çatı aday göstermiştir. Neden aday tescilli bir insan değil soruları akla gelebilir. Parlamenter demokratik sistemin devamı olarak baktığı için başkanlık sistemine karşıdır. Sayın İhsanoğlu, ülkeyi kucaklayacak, gerginliği sona erdirecek, ötekileştirmeyi bıçak gibi kesebilecek bir yapıyı öne çıkaracak konuda gayret sarfetmektedir” diye konuştu.


SAFSATA İÇİNDELER
Erdoğan Gönüllüleri Platformu’na da değinen Kuşkan, “Kent, ve ülkeyi sizlere anlatmama gerek yok. Ama ilginç olaylar yaşanmaktadır. Kent mütegallibesi devlet ve belediyeyle işi olanlar, Erdoğan Gönülleri diye bir safsata içerisindeler. Millet ve halkımızla kol kola olanlar değil belediyelerde işi olanlar maalesef Kocaeli’de bir Erdoğan Gönülleri adında platform kurmuş” diyerek devlet ve belediyelerin olanaklarının Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ı tanıtmak için kullanıldığını söyledi.

 

TÜRKİYE ADAYIDIR
Avukatların sorularını da yanıtlayan Başkan Kuşkan, “Bu bir mutakabat, Türkiye adayıdır. Diğer partilerin konsensus sağladığı adaydır. Doğrusu da budur. Sayın Başbakan başkanlık modelinin öncülüğünü yapmaktadır. Bu konudaki hassasiyeti değerli hukukçu arkadaşlarımın dikkatine sunuyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim