• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 25°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2498.086 0.57
  • Dolar: 32.4993 0.29
  • Euro: 34.5477 0.15

Kurt: Terör sevicilerine bu ülke emanet edilemez

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Derince Kelkitliler Derneği’nde konuştu, “Terör sevicilerine bu ülke emanet edilemez” dedi.
Kurt: Terör sevicilerine bu ülke emanet edilemez

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, yeni atanan Derince Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Kaliçci’ye ve Derince Kelkitliler Derneği’ne ziyarette bulundu.

YOĞUN KATILIM

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un göreve gelmesi ile birlikte MHP Kocaeli Teşkilatlarında hakim olan heyecanlı ve coşkulu hava, Başkan Kurt’un katıldığı programlara da yansıyor. Gittiği her programda kalabalık grupların karşıladığı Başkan Kurt kısa sürede Kocaeliler’ in gönlüne girmeyi başardı. Son olarak da Ömer Faruk Kaliçci’nin Derince Ülkü Ocakları Başkanlığına atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kurt, ardından Kelkitliler Derneğinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Her iki ziyaretinde de yoğun katılım ve ilgi ile karşılanan Başkan Yunus Emre Kurt genç yaşında siyasetin nasıl doğru yapılması gerektiğini tüm çevrelere gösteriyor.

HER ŞEYİ ÜLKÜ OCAKLARINA BORÇLUYUM

Derince Ülkü Ocakları ziyaretinde söz alan Başkan Yunus Emre Kurt şunları söyledi: “Bugün yetiştiğimiz, öğrencilik hayatımızın geçtiği ve hala yaşadığımız Derince ilçemizde Ülkü Ocaklarımızı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Ülkü Ocakları her ülkücü için çok önemlidir. Bizler içinde ayrı bir önemi var. Biz bugün manevi anlamda neye sahipsek, fikri anlamda neye sahipsek buda Ülkü Ocaklarının sayesindedir.

Bugün de Ülkü Ocakları Ocak Başkanlığına atanan Ömer Faruk Kaliçci’ye hayır olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkü Ocakları Derince Başkanlığına atanan Ömer Faruk kardeşimizin ve yönetiminin aldıkları görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Ömer Faruk Başkanıma başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Canımız, kanımız, her şeyimiz ülkü ocaklarına feda olsun. MHP ve ülkü ocakları liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde Kocaeli’nin tamamında birlik içerisinde mücadele edecektir.”

KELKİTLİLER VATAN MİLLET SEVDALISI OLUR

Kurt, konuşmasına şöyle devam etti: “Kıymetli hemşerilerim, Kelkitliler vatansever olur, din ve devletine düşkün olur, devletin ebed müddet devam etmesi için de elinden geleni ardına koymaz. Zor ve sıkıntılı günlerden geçtik, zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz ve zor ve bu yaşayacağımız son zor ve sıkıntılı bir süreç olmayacak. Bu devlet, bu vatan, bu dünya olduğu sürece, bu eşsiz coğrafyada bu eşsiz vatana sahip olduğumuz sürece her zaman vatanımızın ve devletimizin üzerinde olumsuz düşünceleri olan, hain emelleri olan kişiler, devletler ve kurumlar bu hain emelleri gerçekleştirmek için çeşitli entrikalara başvurmaya devam edecek. Bir döviz operasyonu yaptılar ancak bu dövizin spekülasyonlar ile nasıl yükseltildiğini son bir haftada hızlı bir düşüş ile gördük ve düştüğünü görmeye de devam edeceğiz inşallah.

İP’İ KİMİN ELİNDE OLDUĞU BELLİ OLMAYANLARA ÜLKE EMANET EDİLMEZ

Geçen haftalarda bir HDP milletvekili, milletin meclisinin kürsüsüne çıkıp Kürdistan’a özgürlük istiyoruz dedi. MHP ve AK Parti milletvekilleri cezalandırılması yönünde oy kullanırken CHP milletvekilleri ise bunu kabul etmedi. Bu ülkeyi bu terörist sevicilere bu ipi kimin elinde belli olmayan partilere teslim etmemek lazım. Peki kime teslim edeceğiz? Devletinin ve milletinin yanında, teröre engel olmuş, ekonomik darbelerle mücadele etmiş Cumhur İttifakını desteklememiz lazım. Ancak bizler milletimizin her kararına da saygılıyız. Ancak bizler milletimizin gönlünde daha çok girmek için de mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim