• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

KSO önderliğinde ödüllü organizasyon

Bu yıl yedincisi yapılacak olan “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” hakkında bilgi verildi.
KSO önderliğinde ödüllü organizasyon

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) bu yıl yedincisi yapılacak olan “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” ile ilgili bilgi vererek firmaları başvuru yapmaya davet etti. KSO binasında KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla firmaların katılma şartlarını açıklayıp neden katılmaları hakkında bilgi verildi.


ORTAK ORGANİZASYON
Başarılı kuruluşları ödüllendirmek amacıyla “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” düzenlendiklerini söyleyen Zeytinoğlu, “Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde; PwC Türkiye, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, CNN Türk işbirliğinde ve Bolu, Düzce, Sakarya ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odaları koordinasyonu ile yapılacak” diye konuştu.


BİRDEN FAZLA İLİN ORTAKLIĞI
Zeytinoğlu, “2008 ve 2009 yıllarında sadece Kocaeli bölgesinde 10 sektörde düzenlenen organizasyonumuzun kapsamı, 2010 yılı itibari ile Doğu Marmara’ya açılmış, bu yıl ise tüm Marmara Bölgesine hitap ederek Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinin yanı sıra İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bilecik illerinde de faaliyet gösteren tüm sanayi sektörlerini dahil edilecek şekilde genişletilmiştir” dedi.


FİRMALAR KENDİLERİNİ DEĞERLENDİRECEK
Açıklamasını sürdüren Zeytinoğlu, “Bu organizasyon ile içinde bulunulan sektörde, iş sonuçlarına göre kuruluşun mevcut konumu ve sektörüne göre avantaj sağlayan ya da iyileştirme yapılması gereken konuların tespit edilerek, kuruluşların rekabet gücünü arttırmak amaçlanmaktadır” şeklinde konuştu.


2013 YILINDA 12 SEKTÖR 7 KATEGORİDE DEĞERLENDİRME
Firmalarımıza sektörlerinde kendilerini değerlendirme imkanı veren organizasyonumuzda 2013 yılında 12 sektörde ve 7 kategoride değerlendirme yapılmıştır. KOBİ ve Büyük Ölçekli İşletme kategorisinde toplam 23 ödül verilmiştir. Büyük İşletme Kategorisinde Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. ve KOBİ kategorisinde Teknodrom Robotik ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. layık görülmüştür.


PERFORMANSINA GÖRE ÖDÜLLENDİRME
Bu yıl 7. Düzenlenecek olan “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” ile Yüksek verimlilikle çalışan, Yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, Finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, Ülkemizin ekonomisine katma değer yaratan, Sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan, sanayi kuruluşları belirlenerek ödüllendirilecek.


BÜYÜK İŞLETME VE KOBİ DEĞERLENDİRMESİ
Büyük işletme KOBİ kategorisinde başvuruşların olacağı organizasyon ile firmaların yedi kriterde değerlendirilecek. Bu firmalar, verimlilik, yenilikçilik ve markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, topluma katkı, istihdam ve çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi kriterlerinde değerlendirilip ödüllendirilecek.


SON BAŞVURU TARİHİ 28 KASIM
Her yıl olduğu gibi bu yıl da CNN Türk Ekonomi Müdürü Emine Çapa, jüride yer almakla birlikte programın sunuculuğunu da yapacak. Son başvurunun 28 Kasım olduğunu belirten Zeytinoğlu, “18 Aralık tarihinde ödül töreni gerçekleştirilecek” diye bilgi verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim