• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

KOİF 2019’ için imzalar atıldı

İş arayanlar ve personel ihtiyacı bulunan sektörleri buluşturan KOİF 19, 4-6 Nisan 2019’da yapılacak.
KOİF 2019’ için imzalar atıldı

4-6 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri iş birliği protokolünün imza töreni Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Coşgun, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Milli eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Akar, KSO Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy katıldı. Fuar, Kocaeli Valiliği’nin koordinatörlüğünde İŞKUR, Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın iş birliğinde gerçekleştirilecek.

37 BİN KİŞİ BAŞVURDU
Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalara bu protokol çerçevesinde devam edeceğiz. İstihdam bizim için büyük önem taşıyor. İş arayanlarla işçi arayanları buluşturmak için ev sahipliği yapacağız. Özellikle yeni mezun olan arkadaşlarımızın ilgi alanlarını bulup başvurularını alıp değerlendirme imkanları olacak. Bu ve buna benzer birçok noktada çalışmalar gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl ki fuarı 50 bin kişi ziyaret etmiş. 37 bin kişi iş başvurusunda bulunmuş. Bin 623 kişi ise staj başvurusunda bulunmuş. 4-6 Nisan 2019’da yapılacak fuarımızı inşallah bu yıl daha iyi noktalara taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

140 ADET ÖZEL SEKTÖR İŞLETME
Ülkenin önemli sorunlarından biri olan işsizlikle mücadele amacıyla hayata geçirilen ‘İstihdamda Milli Seferberlik’ programı Kocaeli Valiliği’nin koordinatörlüğünde İŞKUR, Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın iş birliğinde 4-6 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı Ve Kariyer Günleri (KOİF’18)’nde 140 adet özel sektör işletmesi ve 15 adet kamu kuruluşlarının katılımıyla toplam 155 kurum ve kuruluşun ile 05-07 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

BİLGİ EDİNEBİLECEK ORTAM
Bu fuarla, işverenlerin işgücü ihtiyaçlarını karşılamak, iş arayanların iş ihtiyaçlarını karşılamak, üniversite öğrencilerimize işgücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, öğrencilerimizi çalışma hayatına hazırlanmaları sağlamak, öğrencilerimizi çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinebilecekleri bir ortam hazırlamak, öğrencilerimize rehberlik etmek, öğrencilerimize staj, gönüllü çalışma, kısa süreli çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkânları hakkında bilgilendirme yapmak, bu fuarla işletmelerin insan kaynakları yöneticilerinin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak ve ülkemizdeki nitelikli iş gücünün ilimizdeki fuara katılımlarını sağlamayı hedefleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim