• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:45Güneş 05:35Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:27Yatsı 22:08
    • 18°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10734.73 0.86
  • Altın: 2523.135 0.76
  • Dolar: 32.2072 0.02
  • Euro: 35.0479 -0.15

"Kocaeli'nin en iyisi Çayırova Belediyesi"

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, bölge basınıyla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Gür, Çayırova Belediyesi’nin çalışmalarıyla Kocaeli’nde dikkat çektiğini ifade etti.
"Kocaeli'nin en iyisi Çayırova Belediyesi"

Çayrova’daki gelişmeleri basın mensuplarına aktaran AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, kurmaylarıyla bölgedeki gazetecilerin karşısına geçti. İlçe başkanı olduktan sonra sık sık basınla buluşan Gür, ilçesindeki yatırımları ele aldı. Konuşmasında Çayırova Belediyesi’nin çalışmalarından da söz eden Ali Osman Gür, belediye başkanı Şevki Demirci’ye başarılı hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Basın mensuplarının soruları yanıtlayan Gür, partisinin il kongresinde Çayırova’nın yönetimde bir kişi ile temsil edilmesi eleştirilerine de cevap verdi. Gür, “Biz 3 kişinin yönetimde olmasını talep ettik, bu kararın inisiyatifi il başkanımızdadır. Şuan il yönetiminde olan eski kadın kolları başkanımız Banu Hanım zaten bizleri en iyi şekilde temsil edecek siyasi tecrübeye de sahiptir” dedi. Gür açıklamalarında şu detaylara yer verdi;

ÇAYIROVA’YA FİBER ALTYAPI GELİYOR
Göreve geldiğimiz 5 ay boyunca Çayırova’da ciddi çalışmalar yaptık. Bunlardan biri Sedaş kaynaklı olan sorunlar. Bu sorun ile alakalı yaptığımız görüşmeler sonucu 9 adet trafo sözü aldık ve belirlenen mahallelere kurulumlarını başlattık. Bu güç kaynaklarıyla beraber ilçemizde görülen elektrik kesintisi sorununu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. İkinci komisyon çalışmamız ise internet üzerine oldu. Telekom ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 18 bin aboneye hizmet verecek 22 fiber noktası Çayırova’ya kurulacak ve bu sayede ilçemiz daha hızlı ve daha sağlıklı bir internet altyapısına kavuşacak.

7 EKİPLİK POLİS TAKVİYESİ SAĞLADIK
Bir diğer çalışmamız emniyet ile alakalı oldu. FETÖ’nün emniyet yapılanmasından kaynaklanan bir sorunumuz mevcuttu. O hain darbe girişimi sonrasında ortaya Türkiye’de olduğu gibi ilçe emniyetimizde de bir açık oluştu. Yaptığımız görüşmeler neticesinde polis konusundaki yetersizliği ilçeye 20’nin üstünde polis memuru kazandırarak bu mağduriyeti azalttık. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’e teşekkürü borç bilirim. Tüm bu konular için bizlere yardımcı olan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

HER GÜNÜMÜZ DOLU DOLU GEÇİYOR!
Bunu en son yaptığımız basın toplantısında ifade etmiştim. 365 günlük çalışma planlarımızı hazırlamıştık, haftanın yedi günü teşkilatımda sahadayız. Pazartesini tüm gün esnaf ve hasta ziyaretlerine ayırdık, Salı günleri halk günümüz, Çarşamba günleri en az iki mahalle gezisi yapıyoruz, Perşembe günü ise STK’larımızla buluşuyoruz, Cuma günleri bunu ilk uyguluyoruz geçmiş dönem görev alan partililerimize vefa sohbetleri, Cumartesi ve Pazar günlerimizin zaten boş geçme ihtimali yok, düğün, merasim etkinliklere katılarak Çayırova’yı fersah fersah dolaşıyoruz.

GÜR; ‘DOSYA’ SİYASETİNE İZİN VERMEM
Ben 12 yıldır bu teşkilatın içinde olan biriyim, maalesef ilçemizde bir biri hakkında aleyhte kampanyalar düzenleyen siyaset anlayışı geçmişten bugünümüze kadar gelmiş durumda. Bu durumları kimler neden gerçekleştiriyor inanın bilmiyorum, lakin bu tür dosya taşımacılığını yapanları Allah’a havale ediyorum. Biz hiç kimseye teşkilatın huzurunu kaçırmasına izin ve Çayırova’da dosya siyasetine geçit asla geçit vermeyeceğiz. Altı dolu olmayan, iftira niteliği taşıyan bu girişimlerde bulunanları ivedilikle disiplin kuruluna sevk edeceğimizin altını özellikle çiziyoruz.

İL’DE BİR KİŞİYLE DE TEMSİL EDİLİRİZ
Sayın başbakanımızın katılımıyla il kongremizi coşkulu bir şekilde tamamladık. Bu noktada AK Parti Çayırova Teşkilatı yönetimi olarak üzerimizi düşenini yerine getirdik. İl yönetim kuruluna ilçemizden sadece bir kişinin girmesi haliyle eleştiri oklarını bize yöneltti. Bu eleştirilere saygı duyuyoruz, AK Parti Çayırova olarak il yönetiminde 3 kişiyle temsil edilmesini talep ettik. Fakat ortaya çıkan durum il başkanımızın kendi inisiyatifidir, gerek duyarsa bir bilgilendirme de yapacaktır. Şuan il yönetiminde olan eski kadın kolları başkanımız Banu Hanım zaten bizleri en iyi şekilde temsil edecek siyasi tecrübeye de sahiptir.

KOCAELİ, HİZMETLERİMİZİ KONUŞUYOR
Biz teşkilat ve belediye yönetimi olarak koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakın bugün tüm Kocaeli Çayırova Belediyesi’nin hizmetlerini konuşuyor. Bana göre Çayırova belediye anlamında Kocaeli’de bulunan 12 ilçenin en iyi belediyesi konumunda. AK belediyeciliğin farkı, Çayırova’da inşa ediliyor. 4 yılda gerçekleştirilen projeler hayal bile edilemezken şimdi hayata geçiyor. Kent parktan, kültür merkezine, kent meydanından, devlet hastanesi ve şimdi de küçük sanayi sitesi projesi başlıyor. Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci’ye de kazandırdığı bu güzel hizmetleri için teşekkür ediyoruz.

cayirova-ak.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim