Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bayram dönüşü Adana – İstanbul seferini gerçekleştiren otobüsün sol ön tekerinden çıkan kıvılcım Terminal Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilerek çıkışına müsaade edilmedi ve yolcular farklı otobüslerle İstanbul’a ulaştırıldı.
69 KAMERA VE 33 GÜVENLİK İLE İZLENİYOR
Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 20 Ağustos 2019 Salı günü bu kadarına da pes dedirten bir olay yaşandı. Bayramda ve bayram dönüşü beklenen yoğunluktan ötürü alınan önlemler doğrultusunda Terminal Müdürlüğü yaşanılabilecek her türlü olaya karşı teyakkuzda bekliyordu. 24 saat 69 kamera ve 33 güvenlik ile didik didik izlenen terminalde bir otobüsün tekerinden kıvılcım çıktığı fark edildi. Hemen Terminal Polisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Zabıtasına telsizle anons geçildi.
OTOBÜSÜN TEKERLEĞİNDEN KIVILCIM ÇIKTI
Yaşanılan bu olay ekipleri harekete geçirdi ve otobüsün yanaştığı perona ivedi şekilde gidildi. UlaşımPark’a ait Terminal Müdürlüğü ekipleri araç şoförüne durumu bildirerek; aracın Terminal’den bu şekilde çıkamayacağı, yolcuların can güvenliğinin olmadığını belirtti. Fakat duruma sinirlenen şoför aracın tekerinde bir problem olmadığını ve bu şekilde de gidebileceğini yetkililere aktardı. Yaşanılan tartışma sonucunda kesinlikle otobüsün terminalden çıkmayacağı ve yolcuların bu şekilde can güvenliğinin olmadığı terminal müdürlüğü tarafından şoföre belirtildi.
YOLCULAR MAĞDUR EDİLMEDİ
Yaşanılan karmaşa sonucunda araç güvenli bölgeye alındı. Aracın içerisine binen UlaşımPark yetkilileri, yolculara aracın sol ön tekerinden kıvılcım çıktığı ve tekerin deforme olması sonucunda otobüsün bu şekilde gidemeyeceği ve bu tekerlekle yolculuk yapılması durumunda can güvenliklerinin olmayacağını iletti. UlaşımPark Terminal Müdürlüğü ekiplerince araç içerisinde bulunan biletli 24 yolcudan 8 tanesi hat 200 aracına bindirilerek İstanbul’a gönderildi. Geriye kalan 16 yolcu ise çeşitli firmalarla İstanbul’a ücretsiz olarak gönderilerek hiçbir yolcu mağdur edilmedi. Tekerinde deforme oluşan otobüs ise boş bir şekilde sanayiye gönderildi.
- Başkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındıGebze Vergi Dairesi’nde Kariyer Büro-Sen Üyelerinden İş Bırakma EylemiGebze’nin Tanınmış İsmi Mehmet Aytar Hayatını KaybettiBüyükşehir, engellilik farkındalığa ışık tutuyorBaşkan Büyükakın: “Büyüklerimiz, şehrimizin hazineleridir”GEBZE’DE ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11003.1 0.77
- Altın: 5773.734 0.59
- Dolar: 42.5199 -0.07
- Euro: 49.6095 -0.15
Kocaeli'nde olası can kaybını önledi
Adana – İstanbul seferini gerçekleştiren otobüsün sol ön tekerinden çıkan kıvılcım Terminal Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilerek çıkışına müsaade edilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Çayırova’da “Güvenli Okul” Uygulaması: 10 Okul ve Çevresi DenetlendiKocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 03.12.2025 günü Çayırova'da öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla “Güvenli Okul” Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında okul çevreleri ve yakınında bulunan umuma açık alanlar detaylı şekilde kontrol edil
Korsan Taşımacılığa 46 Bin TL Ceza: Araç 60 Gün Men Edildiİl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde korsan taşımacılığa yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen bir araç durdurularak incelemeye alındı.
Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu: 2,6 Milyon TL Değerinde Ürün Ele GeçirildiKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirdi.
Gebze’de Jandarmadan Kaçak İçki OperasyonuKocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu Gebze’de önemli bir operasyona imza attı.
FETÖ Üyesi Olmaktan Aranan Şahıs Jandarma Operasyonuyla YakalandıKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında “FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim
































