Kocaeli'de, hastane inşaatında çalışan 12 işçi, memleketleri Bartın'a gitmek üzere yola çıktı. İşçilerin taşındığı minibüs, Zonguldak Çaycuma- Kozcağız sınırında jandarma ekiplerince durduruldu. Ekiplerin yaptığı kontrolde belgelerin geçersiz olduğu saptandı. Bunun üzerine 12 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nu ihlalden 3 bin 150'şer TL ceza kesildi. Ardından Çeşm-i Cihan öğrenci yurdunda karantinaya alınan 12 kişiden 1'inin koronavirüs testi pozitif çıktı. Valilikten bir işçinin testinin pozitif çıktığı belirtilerek, şu açıklamada bulunuldu: "Seyahat izin belgesi niteliği taşımayan belgelerle seyahat eden ve Bartın'a girmek isterken durdurulan araçta bulunan, Kocaeli ilinde hastane inşaatında çalışan 12 işçiden birinin test sonucu pozitif çıkmıştır. İlimize dışarıdan gelenler, sağlık durumu netleşene kadar zorunlu karantinaya tabi tutulduğundan, bu kişiler yurtta izolasyon altında kalmakta idi. Aynı minibüste seyahat ettiği kişiler negatif de olsa ileriki günlerde pozitife dönebilecek olması nedeniyle zorunlu karantina devam etmektedir.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10952.41 0.31
- Altın: 5777.726 0.66
- Dolar: 42.5064 -0.12
- Euro: 49.5527 -0.28
Kocaeli’den sahte belge ile gitti 'virüs' çıktı!
Kocaeli’den yola çıkıp, sahte seyahat belgesi ile Bartın'a girmeye çalışan 12 kişi yurtta karantinaya alındı. Yapılan test sonucu 1 kişinin testi pozitif çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Paramedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Paramedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor.
PREMATÜRE BEBEKLERDE 5 KIŞ TEHDİDİ!Kış ayları prematüre yani 37 haftadan önce doğan bebekler için her zaman daha zorlu geçiyor.
Yalancı Nodüller Gereksiz Tiroit Ameliyatlarına Yol Açabiliyor!Prof. Dr. Erhan Ayşan: “Yalancı Nodüller Biyopsi Gerektirmez, Yanlış Tanı Hastaları Gereksiz Yere Ameliyata Bile Götürebilir”.
Diş etlerindeki yanma ve ağrı farklı sorunların habercisi olabilir!Diş etlerinde yanma, ağrı ve aft gibi şikâyetler birçok nedenden kaynaklanabileceğini belirten uzmanlar, bu tür şikayetlerde bir hekime görünmenin önemli olduğunu söylüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim

































