• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.672 0.71
  • Dolar: 32.341 0.06
  • Euro: 34.9452 -0.03

Kocaeli’de sağlık çalışanları 6300 TL promosyon alacak

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlar için personel aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü ihalesi gerçekleştirildi.
Kocaeli’de sağlık çalışanları 6300 TL promosyon alacak

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ihaleye yedi banka katıldı.12bin sağlık çalışanının sonucunu merakla beklediği, kapalı teklif usulü ile başlayan ihale açık arttırma ile devam etti. 1.200 TL teklif ile başlayan ihalede Ziraat Bankasının 4.200 TL teklifi karşısında diğer bankalar ihaleden çekildi.
Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Yıldırım, verilen miktarın yeterli olmadığını, sağlık çalışanları adına bunu kabul edemeyeceklerini söyleyerek teklifin artırılmasını istedi. Sağlık Sen Sendikası, ihale komisyonu ve İl Sağlık Müdürlüğünün yoğun çabaları neticesinde Ziraat Bankasının teklifini 5 (beş) yıllığına 6300 TL olarak revize etmesi üzerine banka ile maaş promosyon sözleşmesi imzalandı.
Promosyon sözleşmesinden İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleri, Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışan hekim, ebe ve hemşireler, birinci basamak sağlık tesisleri, 112 Ambulans Başhekimliği, Kamu Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde çalışan 2443 tanesi sürekli işçi olmak üzere toplamda 12.793 sağlık personeli faydalanacak. Daha önceki ihalelerin farklı kurumlarda farklı tarihlerde yapılmış olmasına bağlı bitiş tarihleri de farklılık gösterdiğinden maaş promosyonları; hastane ve ADSM çalışanlarına Ocak 2020’de, İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde çalışan sürekli işçilere Temmuz 2020’de, İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı 1. basamak sağlık kurumları çalışanlarına Ocak 2021’de dağıtılacak.
Promosyon sürecini değerlendiren Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım; “Sağlık çalışanlarımıza tek seferde 6.300 TL  gibi yüksek bir promosyon ödemesini kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Yaklaşık iki aydır üzerinde emek verdiğimiz promosyon çalışmalarımız, çalışanlarımızın lehine mutlu bir son ile neticelendi. Gece gündüz demeden 7/24 halkımıza hizmet eden fedakar sağlık personelimiz için elde edilen bu sonuç  hepimizi memnun etmiştir.
Sağlık Çalışanlarımız adına katıldığımız maaş promosyon çalışmaları sürecinde; konuyla çok yakından ilgilenen Kocaeli Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Şenol ERGÜNEY’e, komisyon üyelerine, bize her zaman destek olan değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sağlık-Sen sendikası olarak personelimizin hakkını her platformda aramaya ve savunmaya devam ediyoruz. Onların hep yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.” dedi.

 

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
habip kaynak.
09 Kasım 2019 Cumartesi 00:12
00:12
almış oldugunuz başarılar sonucunda personel pıramosyonları calışanlarımıza hayırlı olsun güle güle hayırlı işlerde harcamak nasip etsin.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim