• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2325.333 0.79
  • Dolar: 32.3361 0.27
  • Euro: 34.9323 0.14

Kocaeli'de o cinayetin sırrı çözüldü

Darp edilerek öldürüldükten sonra, elleri ve ayakları bağlanıp bir battaniye içerisinde TEM Otoyolu üzere Kartepe Tepetarla mevkiinde yol kenarına atılan cesedin sırrı çözüldü.
Kocaeli'de o cinayetin sırrı çözüldü

TEM Otoyolu üzere Kocaeli  ili Kartepe İlçesi  Tepetarla mevkiinde  21 Ocak 2020 günü meydana gelen olayda, Ankara istikametinde, yol kenarında bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapan karayolları ekipleri, ağaçlık alanda şüpheli bir battaniye görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri battaniyeyi incelediklerinde içerisinde elleri ve ayakları bağlanmış halde battaniyeye sarılı erkek cesedi buldu. Yaşanan gelişme üzerine Polis ekipleri, TEM otoyolunun Ankara yönünün bir şeridini trafiğe kapatarak olay yerinde incelemelerde bulundu. . Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından üzerinden kimlik çıkmayan erkek şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Feci şekilde darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen şahısın kimliğinin tespiti ve olayı gerçekleştiren zanlıların yakalanması amacıyla olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

UZAKTA OLSA BİR KAMERAYA TAKILDI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri ilk olarak bölgede bulunan tüm MOBESE ve PTS kameralarını inceledi.  Daha sonra olay yerine yakın noktada bulunan iş yerleri ve fabrikaların kameralarını incelemeye aldı.  Detaylı incelemelerde, şahısların oldukça profesyonel olarak çalıştığı ortaya çıktı.  Ceset kameraların görmediği bir noktaya atılmıştı. Ancak çevredeki bir işletmeye ait kamera, çok uzakta olsa aracın durmasını ve hemen sonra olay yerinden ayrılmasını görüntüledi.

 

9 KİŞİ YAKALANDI

Cinayet Büro dedektifleri, bu görüntü üzerinde çalışma başlatarak olayın saatini tespit etti. Ardından o saatte yoldan geçen araçları belirlendi.  Yapılan incelemeler sonucu cesedi bırakan araç ve sürücüsü tespit edilerek çalışmaya başlandı.   Şahısın bağlantıda olduğu diğer şüphelilerde tespit edilince 4 Mayıs 2020 günü Kocaeli Polisi tarafından İstanbul’da operasyon düzenlendi. Olayla ilgili 7’si yabancı uyruklu 9 şüpheli yakalanarak Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

 

PARA  NEDENİYLE ÇIKAN TARTIŞMADA

Elde edilen ilk bilgilere göre olayda öldürülen Bangladeşli  şahıs ile gözaltına alınan  diğer  Bangladeş  uyruklu şüphelilerin göçmen kaçakçılığı  yaptığı, şahıslar arasında   para paylaşımı nedeniyle   anlaşmazlık çıktığı, diğer şüphelilerin  şahısı  öldüresiye dövdüğü,  şahısın hayatını kaybetmesi üzerine  bu şahısların    birkaç bin lira para ödeyerek   cesedi   Türk olduğu öğrenilen şahıslara teslim ettiği,  şahıslarında  getirip yol kenarına attığı tespit edildi.

Kaynak:Demokrat Kocaeli

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim