• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:53Güneş 05:39Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:22Yatsı 22:01
    • 4°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 10173.42 1.17
  • Altın: 2445.956 1.25
  • Dolar: 32.2822 0.23
  • Euro: 34.9585 0.50

Kocaeli il başkanları, İhsanoğlu için hazır

19 Temmuz Cumartesi günü çatı adayının ilimize gelmesi üzerine MHP İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde çatı adaya destek veren partilerin il başkanlarıyla bir araya gelerek yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
Kocaeli il başkanları, İhsanoğlu için hazır

MHP İl Başkanlığının ev sahipliğini üstlendiği il başkanları toplantısı Ganita Kafe’de düzenlendi. Düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, BBP Şeref Gönenli, DP İl Başkanı Cem Serhat Dayanç, BTP İl Başkanı Muharrem Can katıldı. Toplantıda MHP ve CHP’nin ortak belirlediği cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için il genelinde yapılacak çalışmalar konuşuldu. CHP ve MHP’nin çatı
adayına genel merkezlerinden destek mesajı alan partilerden DSP, BBP, BTP ve DP yetkilileriyle 19 Temmuz Cumartesi günü Ekmeledin İhsanoğlu’nun ilimize gelerek düzenleyeceği programlarda nasıl yol izleyeceklerini belirlediler.

ADAYIMIZ İÇİN KOCAELİ HAZIR

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ’’ burada çatı adayımızın 19 Temmuz’da ilimize gelmesi üzerine durum değerlendirmesi yapacağız. İl başkanlarının bir araya gelerek, burada çalışmalara devam etmesi önümüzdeki seçimin önemini vurgulamaktadır. Tek bayrak, tek millet diyerek yola çıktık. Kocaeli bu seçimde galibiyeti başarmak zorundadır. Seçimlerde kullanacağımız fotoğraflar önümüze geldi. Tüm gönülleri fetheden adayımız için Kocaeli hazır’’ dedi.CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise Ünlü’yü teyit ederek, İhsanoğlu’nun programı hakkında bilgi verdi.

KUŞKAN İHSANOĞLU’NUN PROGRAMINI AÇIKLADI

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise 19 Temmuz Cumartesi Günü Ekmeleddin İhsanoğlu’nun saat 14.00’da Bayramoğlu gişelerinde karşılanacağını söyledi. İhsanoğlu’nun saat 14.30’da Gebze’de gerçekleşecek olan toplantıyla Kocaeli’nin kanaat önderleriyle bir araya geleceğini söyleyen Kuşkan “Saat 16.00’da Emex Otel’de basın toplantısı, 17.00’da Tanyıldız Restoran’da sivil toplum kuruluşları, sendika ve vatandaşlarla bir toplantı düzenleyecek’’ ifadelerini kullandı.

ÖNCE NAMUS BORÇLARINI ÖDESİNLER

BBP İl Başkanı Şeref Gönenli ise, ‘’ Hassasiyetler üzerine Başbakan bize dönüş yapmadı. Bize ölüm için hiçbir garanti vermedi. Kardeşim dediği Muhsin Yazıcıoğlu için söz verdi ve hiçbir şey yapmadı. AKP bize söz vererek namus borcunu ödemedi. Bizlerde demokratik bir karar verdik. Bizlere AKP neden İhsanoğlu diye soramaz. Çünkü kendileri bizim için ne yaptı. Önce namus borcunuzu ödeyin’’ ifadelerine yer verdi.

AKP’YE KARŞI BİRLEŞMEMEK MÜMKÜN DEĞİL

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, ‘’10 Ağustos’ta parlamenter sistemle çatı adayımız seçilerek Türkiye Cumhuriyeti’nin devamlılığı sağlanacaktır’’ dedi. Ardından DP İl Başkanı Cem Serhat Dayanç, ‘’ Yapılan AKP yanlışlarından karşı tarafta birlik olmamak elde değil. Türkiye’de parlamenter düzen ve başkanlık sistemiyle bölünmeye doğru yol aldık. AKP’nin politikaları ülkeyi kötüye götürüyor. Bölünme süreci ikinci tura kalınırsa daha da hızlanacak. Ekmeledin Bey’e olumsuz yaklaşılmasın.

AKP DİNİNİ SATTI

BTP İl Başkanı Muharrem Can ise ‘’ ana sebeplerimizden biri AKP’nin dinler arası diyalogla beraber diğer dinlerle işbirliği yaparak dinini satmasıdır. Parti olarak 10 yıldan beri mücadelemiz devam ediyor. İnsanların birlik beraberliği bozuldu. Böyle bir ittifakla ülkemiz için elimizden ne gelirse yapacağız. Genel başkanımızın ifadesiyle birlik olmak için çatı adayına destek veriyoruz. Ortadoğu kan gölüne döndü. Ben ısrarla halkımıza akibeti kötü olan Başbakan’a oy vermekten vazgeçin diyorum’’ dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim