• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 19°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 27°C Rize
  • BIST: 9887.81 1.76
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

“Kızımın özel bölgesini elledi”

Kocaeli’de devam eden küçük çocuğa taciz davasında anne mahkemede verdiği ifadede, “Sanık kızımın özel bölgesini elledi” dedi.
“Kızımın özel bölgesini elledi”

Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Sanıklar H.K. ve R.D., A.D’ye karşı “On iki yaşından küçük çocuğa cinsel istismar” suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.  Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada Sanık H.K. ve R.D., mağdur A.B.’ye karşı “On iyi yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı” iddiası ile hakim karşısına çıktı. Duruşmada Müşteki Z.B., Sanık H.K. ve taraf avukatları hazır bulundu. Mağdur A.B., sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılmadı. 

“ZARAR ETTİĞİ GEREKÇESİYLE BENİ İŞTEN KOVDU”

Duruşmada savunma yapana sanık H.K.: “2014 yılında mağdur A.B.‘nin babası B.B.’nin yanında çalışıyordum. Ben diğer sanık R.D.’yi tanımıyorum. Emekli olduktan sonra bana B.B. bana iş teklif etti. Bende aynı mahallede olduğum için kabul ettim. 1 sene sonra husumetli şekilde ayrıldım. Ben Euro ile ev sattım niye bu şekilde yaptın diyerek zarar ettiği gerekçesiyle beni işten kovdu. Sonrasında B.B.’yi alacaklıları öldürmek için dağa kaldırdı. B.B.’nin eşi Z.B. benden yardım istedi bende araya girerek borçları üstlenerek alacaklılara ödedim. 

“BU İDDİALAR ARAMIZDA Kİ SORUNLAR YÜZÜNDEN OLABİLİR”

B.B.’nin emlakçılık yaptığı dükkan da icraya çıktı.  Açık artırmada dükkan satıldı fakat hatalı yapılması sebebiyle  tekrar açık artırmaya çıktı. Ben orayı 100 bin TL’ye satın aldım. Burhan bana bu dükkanı 150 bin TL’ye burayı satalım senin borçlarını ödeyim geri kalan para benim olsun dedi. Bende normal olarak bunu kabul etmedim. O günden beri kendisiyle görüşmüyoruz ben kendisinden borcunu da istemedim. Bu iddialar bundan dolayı olabilir. Mağdur A.B. o zaman küçük çocuktu ve annesinin yanından ayrılmıyordu. Dükkan küçük ve caddedeydi bunu yapmış olmam mümkün değildir. Bu suçlamanın yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı olduğunu düşünüyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum beraatimi istiyorum” dedi.

“SANIK H.K. KIZIMIN ÖZEL BÖLGESİNİ ELLEDİ”

Mağdurun annesi Z.B. ise sanığın anlattıklarını kabul etmediğini belirterek, “Bende kendi dükkanımızda çalışırdım. Bizim olmadığımız zamanda Sanık H.K. adlı şahısın ‘Gelin ben size bisiklet göstereceğim’ diye çocuğumu taciz ettiğini kızım bana söyledi. Yazın hatırladığım bir günde kendi dükkanımızda sanığın yine oste kızımın poposuna dokunduğunu da gördüm. Ben bir yere gidip gelecektim çocuklarıma baktığım sırada bu durumu gördüm. Başka görgüm yoktur ama kızımın bana anlattıkları vardır. Kızım 5 yaşındayken bana sanık H.K.’ye iftira gittiğimizde bana oyuncak verecekti beni odaya aldı özel bölgeme dokundu diyerek oradan kaçtığını söyledi. 

“3 KERE KENDİSİNE YAPTIĞINI SÖYLEDİ”

Bu tarihten 2 yıl öncesinde kızım yine bana sanık R.D.‘nin yaptığı olayı anlattı. Ben kızıma okul çıkışı beni bekleyin dediğim için R.D.’nin ara sıra gittiği emlakçı dükkanı vardı oraya giderdi. Kızımın bana anlattığına göre Sanık R.D.’nin kendisinin  göğsüne dokunduğunu onu ittiğini ama bunu 3 kere kendisine yaptığını söyledi. Kızım oradan kaçarak beni aradı bende gidip kızımı aldım. Gördüğümde kızım ağlıyordu. Kızım rehber öğretmenine anlatması sonrasında olay açığa çıktı” diye ifade verdi. Mahkeme Heyeti duruşmayı dosyada eksiklerin giderilmesi sebebiyle ileri bir tarihe erteledi

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim