• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:16Güneş 05:55Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:08Yatsı 21:40
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2392.293 -1.90
  • Dolar: 32.3845 -0.61
  • Euro: 34.6065 -1.12

Kent protokolü vatandaşlarla bayramlaştı

Kocaeli Geleneksel Kent Bayramlaşması, 34’üncü kez yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz “Yardımlaşmayı en iyi başaran şehirlerden biri Kocaeli” dedi.
Kent protokolü vatandaşlarla bayramlaştı

Kocaeli Valiliği,  Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi iş birliği ile 2004 yılından bu yana düzenlenen geleneksel kent bayramlaşmasının 34’üncüsü bugün Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve KKK Başkanı Ali Korkmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına geniş katılım sağlandı.

KİMLER KATILDI?

Bayramlaşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Emine Zeybek, İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit eski Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, Kocaeli Garnizon Komitanı Tuğamiral Ayhan Gedik, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ümit İlbayı, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, parti ilçe başkanları, kaymakamlar, STK başkanları, Kıbrıs ve Kore gazileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

KORKMAZ: HEPİMİZ BİRİZ

 KKK Başkanı Ali Korkmaz bayram konuşmasında “Güzel Kocaeli’nin güzel insanları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Uzun süredir gündemimizi meşgul eden pandeminin etkisinin azaldığını şu günlerde geleneksel kent bayramlaşmasında bir aradayız. Hepimiz için büyük anlamlar içeren bu bayramlar özel günlerdir. Bayram sevdiklerimizle bayramdır. 34. kez beraber olmakta bir bayramdır. Hepimiz biriz. Hepimiz birlikte Kocaeli’yiz. En büyük gücümüz milli değerlerimizdir. Nice bayramlarla buluşmak dileği ile” dedi.

BÜYÜKAKIN: BİR ARADA OLMAYI ÖZLEMİŞİZ

Konuşmasında bir arada olmayı özlediklerini belirterek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Tokalaşmayı gerçekten özlemişiz. İnşallah her gün daha güzel hep bir arada olacağız. Nice bayramlar nasip etsin. Birliğimiz bozulmasın, ağzımızın tadı kaçmasın. Küresel emperyalizm dünyanın dört bir tarafını kasıp kavurmak için planlar yapıyor. Allah fırsat vermesin. Bir kez daha hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YAVUZ: 53 BİN AİLEYE ULAŞTIK

Konuşmasında yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Vali Seddar Yavuz ise “Yardımlaşma ve dayanışmanın en öne çıktığı mübarek bir aydayız. Bayramınız mübarek olsun. Gerçekten dünyada bu kadar acımasız ve vahşetin yaşattığı çok az zaman olmuştur. 12 milyona yakın Müslüman katledilmiştir. Farklı düşünebiliriz ama hepimiz biriz. Bu bayramlar birlik açısından çok önemli. Ramazan Bayramında 53 bin aileye ulaştık. Maddi yardımlar ve gıda paketleri ile ihtiyaçlarında yanında olduk. Kapı kapı gezildi ve yardıma muhtaç olan şahıslar bulundu. Yardımlaşmayı en iyi başaran şehirlerden biri Kocaeli. Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim