• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2323.726 0.73
  • Dolar: 32.3615 0.09
  • Euro: 34.9364 -0.38

Kayseri Erciyesspor’dan Taraftara ‘E-bilet’ Uyarısı

Kayseri Erciyesspor Bası Sözcüsü Kaan Savruk, Futbolda Şiddeti Önleme Yasası ile birlikte yürürlüğe giren e-bilet sistemi hakkında taraftarlara çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımız en kısa zamanda e-bilet sistemine başvursunlar” dedi.
Kayseri Erciyesspor’dan Taraftara ‘E-bilet’ Uyarısı

- Kayseri Erciyesspor Bası Sözcüsü Kaan Savruk, Futbolda Şiddeti Önleme Yasası ile birlikte yürürlüğe giren e-bilet sistemi hakkında taraftarlara çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımız en kısa zamanda e-bilet sistemine başvursunlar” dedi.

Kadir Has Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, e-bilet sistemi hakkında taraftarlara çağrıda bulundu. E-bilet sisteminin zamanlamasında sıkıntı olduğunu dile getiren Savruk, "14 Nisan 2014 tarihinden itibaren e-bilet sistemine geçiş yapılmıştır. Uygulama Kayseri'de, Kayserisporumuzun maçından önce olması nedeniyle bizim maçımıza denk geldi. Bununla ilgili olarak Kayseri Erciyesspor olarak sıkıntılarımız var. Biz bunları da dile getirmek istedik. Bitime 5 hafta kaldı. Çok önemli haftalar. Kayseri Erciyesspor’un içeride 3 tane maçı var. Bu 3 maçında da taraftarların iyi bir şekilde desteklemelerini istiyoruz. Fakat mevcut durumda e-bilet sistemine geçilince e-bilet almak için başvuran vatandaş sayısı benim bildiğim kadarı ile 10-15 civarındadır. Bugün itibari ile güney kale arkası tribünlerinden gişeleri oldu ve oradan başvuru yapılabiliyor. Fakat bildiğim kadarı ile günlük 300 adet başvuru alınabiliyor. Bunun dışında internetten başvuru yapılabiliyor. Şimdi böyle bir durum olunca acaba bizim maçımıza, 33 bin kişilik stadımıza 2 gün içerisinde başvuru olmuş olsa kaç kişi başvuracak? Tabi bu bizim için çok önemlidir" dedi.

"FEDERASYON DÖNÜŞ YAPMADI"

Kaan Savruk, Kayseri Erciyesspor’un içeride oynayacağı maçlarda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, "Zira Kayseri Erciyesspor’un çok önemli 3 maçı var içeride ve biz bu 3 maçı alırsak, bu ligde kalacağız. Dolayısıyla taraftar desteği olmazsa olmazlarımızdan. Bu anlamda biz federasyona Pazartesi günü başvuru yaptık. Yazılı başvuruda bulunduk. ‘5 hafta kaldığını, hiç değilse bu maçımızda olmasın, sonraki maçlarda daha hazır şekilde olalım. İnsanlar da e-biletlerini almış olurlar. Bu şekilde daha hazır olurlar’ diye düşündük. Bu konuda federasyona yazılı bir başvuruda bulunduk. Yalnız kendileri bize dönüş yapmadılar. Bu da gösteriyor ki, Cuma günü oynayacağımız maçla büyük ihtimale e-bilet uygulamasına geçmiş olacağız. Dolayısıyla benim taraftarlarımızdan tek arzum, tek dileğim en kısa zamanda bu sisteme başvursunlar. Kendi e-biletlerini şahsen kendi başvuruları ile alsınlar ve bizi Trabzonspor maçında yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.

SERKAN DENİZ: "HIZLI BİR ŞEKİLDE KART BAŞVURULARINI ALIYORUZ"

Öte yandan e-bilet Kayseri sorumlusu Serkan Deniz de, kartlar hakkında bilgiler vererek, "14 Nisan itibari ile yasa yürürlüğe girdiğinden dolayı Futbolda Şiddeti Önleme Yasası gereği artık statlarda uygulamaya başlayacak olan e-bilet projesi kapsamında Passolig katları satışına başlamış bulunmaktayız. Stadyum gişemiz ile 3 noktamız var şu anda. Biri misafir tribününün önünde olmak üzere güney kale arkasında ve kuzey tribünündedir. Bunların hepsi maç günü açık olacak zaten. Şu anda kuzey kale arkasındaki taraftar Passolig başvuruları ve maç biletleri satışta olduğu için hızlı bir şekilde kart başvurularını alıp satışlarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Bu arada, yarından itibaren kent meydanında bulunan ulaşım gişeleri için kullanılan Hunat’taki ve Kaleönü’ndeki 4 bilet satış noktasından da başvurular alınacağı bildirilirken, başvuruda 15 TL istenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim