• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir ilçe basınını ağırladı

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçe basınını yemekte ağırladı.
Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir ilçe basınını ağırladı

Dilovası Demirciler köyünde bulunan Güllüova Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Akın Büyüköztürk, Dilovası Belediyesi Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç, Dilovası Belediyesi Basın Yayın Müdürü Emirhan Topçu ile ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

DOĞRU VE ETİK GAZETECİLİKTEN YANAYIZ

Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Şayir, yemekte yaptığı açıklama da “Her mesleğin kendine göre bir değeri vardı. Gazetecilik ise bu değerin dışında halkın doğru bilgilendirmesi gibi önemli bir görevi vardır. Doğru ve etik gazetecilikten yanayız. Geçmişte algılarla yapılan yalan yanlış haberler yüzünden ülkemizin yaşadığı sıkıntılara hepimiz şahidiz.

GAZETECİ ARKADAŞLARAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçemizde görev yapan gazeteciler de bizim için çok değerlidir. İlçemizin gelişiminde bizlerden daha fazlası sizlere düşmektedir. İlçemizde yapılan güzelliklerin halkımıza ve tüm dünyaya aktarılması konusunda üzerinize büyük görevler düşüyor. Örneğin önceki gün gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadele Kahramanımız Yahya Kaptan’ın anlamlı bir şekilde anılması ve bunu ilçemiz, Kocaeli ve tüm Türkiye’ye aktarılmasında oynadığınız rolü gördüm. Çok güzel tepkiler aldım. Hepinize ve tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

DİLOVASI HER GEÇEN GÜN MARKA OLUYOR

İlçemizin gelişimi için yapacağınız her olumlu haberin kentin gelişimine katkı sunduğunu unutmayalım. İlçemizin daha iyi tanıtımı sizlerin elindedir. Dilovası geçmişte olumsuzluklarla tanınıyordu. Çok şükür o günleri geride bıraktık. Dilovası artık güzellikleri ile anılıyor. Dilovası her geçen gün marka oluyor. Sanayi kenti olma özelliği ile bilinen Türkiye ihracatın yüzde 8’ini karşılan ilçemiz sadece sanayi bakımından değil, tarih ve kültürel bakımıyla da önemli bir ilçedir. Tavşancıl tarihi evlerimiz olsun. Demirciler köyümüzün geçmişi olsun. İpek yolu olma özelliği olsun. Tarihini öğrendiğimizde çok önemli bir yapıya sahip olduğunu göreceksiniz.

4 YILDA İLÇEMİZİN İMAJINI DEĞİŞTİRDİK

Geçtiğimiz haftalarda tüm Türkiye’de yapılan gelişmiş 977 ilçe sıralamasında bir önceki yıla oranla 77 basamak sıçrayarak 264’ten 187’ye yükseldiğimizi gördük. Gurur duyduk. Ayrıca İlçe Gelişmişlik çalışması yapılırken bunun içerisinde ilçemizde başlattığımız projemiz dahil değildir. İnşallah onlarda bitince göreceksiniz seneye daha güzel yerlere geleceğiz. Son dört yılda ilçemizin imajını değiştirmek için gece gündüz çalıştık. Nihayet meyvelerini alıyoruz. Yapacağımız daha çok şey var. Sizlerin de bu güzel çalışmaları tüm halkımıza aktarmanız konusunda yine büyük görev düşüyor. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken Büyükşehir Belediyemizin desteği ve özellikle de ilçemizde göreve başladıktan sonra ilçemizin gelişimi için bizimle birlikte güzel projelere imza atmamıza vesile ve destek olan Dilovası Kaymakamız Dr. Metin Kubilay’a da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Bir kez daha ilçemizde görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.    

DİLOVASI’NIN EĞİTİMLE DE, SPORLA DA ANILMASINI İSTİYORUZ

Başkan Şayir’in ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı açıklamasında; “Demokrasi kültürünün yerleştirilmesi, eğitim, halkın isteklerinin ilgili mercilere aktarılması gibi temel işlevleriyle devlet ve millet arasında bir köprü olan basın-yayın kuruluşları; kamu hizmetlerimizin doğru ve sağlıklı şekilde halka duyurulması için de çaba ve gayret içindedir. 30 Yıllık mülki idari amir olarak birçok gazeteci arkadaşımızla çalışma fırsatım oldu. İlçemize yapılan birçok faaliyetlerimiz sizlerin destekleri ile kamuoyuna duyurma imkanı ve tanıtma imkanı oluyor. Sizlerin destekleri ile çalışmalarımız daha güçlü bir şekilde gerçekleşiyor. İlçemizin sadece sanayi ile anılmasını istemiyoruz. Tarihi yapısı, kültürel yapısının yanında eğitimlede, sporla da anılan bir ilçe olmasını istiyoruz. Bunların yanında başlattığımız Halk eğitim kurslarıyla da Kocaeli’de birinci ilçe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine “En Çok Dilovası Okuyor” gibi ses getiren birçok projeyi sizlerin desteği ile yapıyoruz. Buna benzer birçok güzel çalışmamız da kısa sürede faaliyete geçecektir. Bunları da sizlerin sayesinde kamuoyuna aktarmış olacağız.

İLÇEMİZİ SEVİYORUZ

Bizler ilçemizi seviyoruz. İlçemizin gelişmesini halkımızın mutlu ve yaşanılabilir bir kentte hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz. Gençlerimizin milli ve manevi duyguları gelişmiş. Vatanına, bayrağına sahip bir gençlik olarak yetişmesini istiyoruz. Onun için eğitim, sosyal ve kültürel gelişmeyi sağlayacak projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu saydığımız projelerimize sunduğunuz desteklerin farkındayız. Bir kez daha teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.”dedi.

KUBİLAY VE ŞAYİR GAZETECİLERLE HATIRA RESMİ ÇEKTİRDİ

Konuşmaların ardından sohbet havasında geçen toplantının ardından Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, gazetecilere günün anısına hediye takdim ettikten sonra hatıra resmi çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim