• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9040.03 2.65
  • Altın: 2301.553 1.13
  • Dolar: 32.325 0.23
  • Euro: 35.056 -0.17

Kasapoğlu’ndan Başkan Büyükakın’a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti
Kasapoğlu’ndan Başkan Büyükakın’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kocaeli’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu konuk etti. Bakan Kasaoğlu, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Kocaeli’nin yatırımları hakkında Başkan Büyükakın’dan bilgi aldı. Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler üreteceklerinin altını çizdi. Bakan Kasapoğlu’nu Büyükşehir Hizmet Binası’na gelirken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu sporculardan Ümitler Dünya Şampiyonu Merve Azak, Genç Erkekler Trap Avrupa Şampiyonu Murat İlbilgi, Down Sendromlular Dünya Judo Şampiyonları Ahmet Talha Erdem ve Doğukan Çoşar da karşılayanlar arasında idi.

0b4a8690.jpg

GENİŞ KATILIM

Ziyarette Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Genel Sekreter Yardımcıları hazır bulundu.

0b4a8800.jpg

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN KOCAELİ’YE ÖVGÜ

Kocaeli’deki spor yatırımlarını yerinde görmek, bir dizi incelemelerde bulunmak ve açılış yapmak üzere kentimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destekleri yakından takip ettiğini ifade ederek, Kocaeli’deki spor yatırımlarının devam edeceğinin altını çizdi.

SPOR KENTİ OLMA YOLUNDA HİZMETLERE DEVAM

Başkan Büyükakın ise Kocaeli’deki vatandaşları spora teşvik etmek amacı ile birçok proje ürettiklerini ifade ederek, kentte çok amaçlı kapalı spor salonlarından olimpik yüzme havuzlarına kadar birçok spor merkezi inşa ettiklerini kaydetti. Bakan Kasapoğlu’na Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Büyükakın Kocaeli’nin bir spor kenti olması yolunda hizmetlerinin süreceğini ifade etti.

0b4a8835-(1).jpg

HİZMETLERİMİZ DAHA DA GENİŞLEYECEK

Başkan Büyükakın bu sene şampiyon olarak 2.lige çıkmaya hak kazanan Kocaelispor’un yeniden süper ligde mücadele etmesi noktasında verdiği desteklerinden bahsederek amatör sporlara da destek vermeye devam edeceklerini kaydetti. Su sporları gibi birçok branşlarda da önemli hamleler ürettiklerini ifade eden Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü ile birçok branşta önemli genç yetenekler kazandıklarını ifade ederek engelli bireylerin spor yapmalarını sağlayacak özel projeler hayata geçirdiklerini, bu dönemde de bu projelerin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa daha da genişletileceğini belirtti.

 

BAKAN KASAPOĞLU’NA KOCAELİSPOR FORMASI

Karşılıklı görüş alışverişin yapıldığı ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Kocaelispor forması hediye edildi. Ziyaret Büyükşehir Kağıtspor hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim