• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9093.3 0.15
  • Altın: 2324.193 0.75
  • Dolar: 32.3628 0.12
  • Euro: 34.9825 -0.15

Kartepe'de Mini Davoz

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Kartepe Zirvesinde gerçekleştirdiği Ekonomi Zirvesi’nin kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltılı programı sonunda Kartepe’de iş ve siyaset dünyasının buluşaca
Kartepe'de Mini Davoz

- Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Kartepe Zirvesinde gerçekleştirdiği Ekonomi Zirvesi’nin kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltılı programı sonunda Kartepe’de iş ve siyaset dünyasının buluşacağı mini Davoz Zirvesi yapılabilmesi için heyet oluşturulması kararı alındı.

Celal Toprak’ın başkanlık ettiği Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin Ekonomi Zirvesi farklı oturumlarla gerçekleşti. Kahvaltılı programda ise Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyası ekonomi gazetecileriyle buluştu. Aralarında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de bulunduğu kahvaltı programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Türkiye Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengül, Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği (KATSİAD) Halkla İlişkiler ve AR-GE Sorumlusu Türkiye Ekonomi Gazetecileri Derneği Kocaeli Temsilcisi Şener Meral, Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın, EGD Başkan Vekili Hürriyet Gazetesi Yazarı Sadi Özdemir, EGD Denetim Kurulu Üyesi Yeni Şafak Yazarı Fikri Türkel, EGD Genel Sekreteri Para Dergisi İdriz Çokal, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı M. Egemen Mert, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Harvard School of Public Health Prof. Dr. David E. Bloom, Prof. Dr. Osman Özsoy, EGD Üyesi Dünya Gazetesi Kocaeli Bölge Temsilcisi Mehtap Akbaş Çiftçi, EGD Üyesi Habertürk Yazarı Gönül Yıldırım, EGD Üyesi Sabah Gazetesi Şeref Oğuz, EGD Üyesi Vatan Gazetesi Barlas Yurtsever katıldı.

Kocaeli ve Kartepe için önemli kararların alındığı kahvaltı programında Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Dernekleri (Kocaeli SİAD), Kartepe Zirvesi Kahvaltı programının sonunda; “Kocaeli-Kartepe’de iş dünyasının, siyaset dünyasının buluştuğu Ulusal ve Uluslararası kurumsal organizasyonların yapılmasına karar verildi. 2014 sonu ekonomi zirvesi, expo, lojistik, turizm konularında EGD ve Kocaeli SİAD larla birlikte ses getirecek projeler üretilecek. Bunun için heyet oluşturulacak. Heyet Kartepe Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez’in misafirliğinde toplanıp çalıştay yapacak. Heyet EGD yönetimi, Kartepe Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, MÜSİAD, KATSİAD, KASİAD'dan oluşacak. Çalışmaların Sekretaryasını Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneği (KATSİAD) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) yapacak. Kartepe Ekonomi Zirvesi Heyeti’nin çalışmalarından sonra iki toplantı daha yapılacak” kararları alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim