• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:05Güneş 05:48Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:14Yatsı 21:49
    • 3°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10267.09 0.00
  • Altın: 2407.339 -0.15
  • Dolar: 32.2208 -0.09
  • Euro: 34.7162 0.03

Karaosmanoğlu, ‘’ Çayırova kazanıyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci eşliğinde ilçedeki yatırımlar ve projeleri inceledi.
Karaosmanoğlu, ‘’ Çayırova kazanıyor’’

. Karaosmanoğlu projelere tam not verirken, Demirci yatırım ve iş birliğiyle Çayırova’nın kazandığını belirtti.

Çayırova’daki programları kapsamında hem Büyükşehir hem de Çayırova Belediyesi’nin yatırımlarını değerlendiren Karaosmanoğlu, 4K ile formüle edilen Kent Park, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve kısa bir süre sonra temeli atılacak olan Kent Meydanı projelerine ise ayrı bir önem verdi. Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kent Park, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezinde verilen faaliyetler hakkında başkan Demirci’den bilgiler alan Karaosmanoğlu, projelerin eğitim, spor, sanat, sosyal ve kültürel açıdan yerinde bir çalışma olduğunu ve bu anlamda başkan Demirci’yi tebrik ettiğini söyledi.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Bu üç projeye ayrı bir önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, inceleme gezisinin büyük bir bölümünü dev yatırımlara ayırdı. Kent Park gezisinde projenin detaylarını alan ve devam eden peyzaj çalışmalarında yenilikleri de ekleyen Karaosmanoğlu, Kent Park’ın hemen akabinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezini gezdi. Burada Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi gibi aktif olarak hizmet veren Çayırova Belediyesi eğitim birimlerini ziyaret eden başkan Karaosmanoğlu, programına Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ile devam etti. Yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan yatırımları da daha önceki gezilerde başkan Karaosmanoğlu’na sunan Demirci, Çayırova’nın çehresini değiştiren çalışmalara imza attıklarını belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçeye çok büyük kazanımlar sağladıklarının altını çizen Demirci, Çayırova’ya yapmış olduğu her bir yatırım için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti.

ÇAYIROVA KAZANIYOR

İlçenin 4,5 yılda büyük bir değişim yaşadığını vurgulayan ve “Büyükşehirle El Ele Çalışınca Oluyor, Çayırova Kazanıyor” sloganında olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi ile birçok projeye hayat vererek Çayırova’ya yeni yatırımlar kazandırdıklarını açıklayan başkan Demirci, incelemelerde verdiği bilgilerin yanı sıra yapımı devam eden projelerin detaylarını da başkan Karaosmanoğlu ile paylaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şifa Bağlantı Geçiş Köprüsünde de çalışmaların yürütüldüğünü açıklayan Demirci, Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde de duble yol çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi. İncelemelerde projelerin her detayına inen Demirci, Çayırova’nın değişimini Büyükşehir Belediyesi ve Hükümet yatırımlarıyla hızla gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim