• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Kar Gebze' de Hayatı Felç Etti

Gebze’de yağan yoğun yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
Kar Gebze' de Hayatı Felç Etti

Gece geç saatlerde başlayan kar yağışı Gebze’yi beyazlara bürüdü. Kar nedeniyle ara sokaklarda yollar tamamen kapandı. Sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar bazı toplu ulaşım araçlarının çalışmaması sebebiyle işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Ayrıca yollara araçları ile zincirsiz çıkan otomobil sürücüleri zor anlar yaşandı. 

YAĞIŞLAR NE KADAR DEVAM EDECEK ?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre kar yağışının Kocaeli bölgesini terk etmesi bekleniyor.Kocaeli bölgesinde aralıklarla süren kar yağışının gün içinde etkisini arttırarak devam etmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, aralıklarla yağan ve zaman zaman tipi şeklinde görülen kar yağışı, yarın da öğle saatlerine kadar aralıklarla ve yer yer gök gürültülü kar sağanağı şeklinde devam edecek.Kıyı kesimlerde en az 10, bazı iç ve yüksek bölgelerde ise 25 santimetrenin üzerinde kar örtüsü görülen kentte, bu gece eksi 2 derecede seyreden en düşük sıcaklığın, gün boyu sıfır derecenin üzerine çıkması beklenmiyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava şöyle.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin büyük bölümünde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Bursa, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Kütahya, Afyonkarahisar, Konya, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar, Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklar batı bölgelerinde mevsim normallerinin altında, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu’nun güney ve batısında kuvvetli olarak (30-70 km/saat) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 1

İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3

Kocaeli: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 5

Adana: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimleri kar yağışlı 10

Antalya: Çok bulutlu, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3

Trabzon: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri kar yağışlı 6

Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 1

Diyarbakır: Çok bulutlu yer yer kuvvetli olmak üzere genellikle yağmurlu, sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmurlu 8

21.jpg23.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim