• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Kanser Hastalıklarının Teşhisinde Önemli İş Birliği

Kanser Hastalıklarının Teşhisinde Önemli İş Birliği.
Kanser Hastalıklarının Teşhisinde Önemli İş Birliği

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik & dermatoloji odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, genetik hastalıkların tanısı konusunda uzman GENETİKS Global ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği neticesinde GENETİKS’in onkoloji testlerinin satış ve pazarlamasını TRPharm, üstlendi. 

 

Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, yaptığı iş birlikleriyle büyümeye; sadece tedavi değil, teşhis ve önleme amaçlı ürünlerle portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede genetik bilim dalının uzman ve yetkin kurumu GENETİKS ile iş birliğine yapan TRPharm, kanser hastalarına doğru tanı konulmasında önemli bir role sahip onkoloji testlerinin satış ve pazarlamasından sorumlu olacak.

 

Tüm hastalıklarda olduğu gibi kanserde de tedavinin başarılı olmasının temel yolunun doğru tanıdan geçtiğini hatırlatan TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, “Birbirinden farklı birçok kanser türü olduğunu düşündüğümüzde doğru tanının önemi bir kez daha öne çıkıyor. GENETİKS, sunduğu geniş kapsamlı test çözümleri ile hem doğru tanı konulması hem de ailesinde kanser vakası olan kişilerin kanser risklerini öğrenebilmesi adına önemli bir rol oynuyor. Biz de bir sağlık şirketi olarak bu testlerin satış ve pazarlamasını üstlenerek onkoloji alanındaki hekimlerimize tanıtacağız. Böylece daha çok kişiye erken tanı konulmasına destek olarak toplum sağlığı için büyük bir adım atacağız. GENETİKS’le yaptığımız bu iş birliğinin ilerleyen dönemlerde büyüyerek devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

 

20 yıla yakın bir süredir sundukları çok sayıda onkolojik test ile binlerce hastaya tanı ve tedavilerinde destek olduklarını söyleyen GENETİKS Global Genel Müdürü Ahmet Eren Sayın ise şöyle konuştu: “Kanser türlerinde doğru tanıyı koyabilmenin ilk şartı doğru teknolojiyi kullanmak ve yüksek hassasiyetli testler neticesinde sonuçları doğru yorumlayan bir tıbbi ekibe sahip olmaktan geçiyor. Bu konuda uzman, son teknolojiye sahip laboratuvarlarımızda kanserin farklı türlerini genomik profilleme dediğimiz yeni nesil moleküler testlerle belirleyerek, sadece tanı konmasına değil kişiye özgü, doğru ve hızlı bir tedavinin oluşturulmasına da katkıda bulunuyoruz. TRPharm ile güçlerimizi birleştirerek bu testlerin daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacağız.” 

 

TRPharm Hakkında

2013 yılında kurulan TRPharm, onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, medikal estetik ve özellikle nadir hastalıkların tedavisine yönelik orijinal, jenerik ve biyobenzer ürünleri sektörün hizmetine sunuyor. Son dönemde ilaç alanındaki tecrübesine cihaz, genetik testler ve rejeneratif tıp alanlarını da ekleyen TRPharm, ürün ve hizmetlerini Latin Amerika’dan, Kafkas ülkelerine, Balkanlar’dan Kuzey Afrika’ya kadar birçok farklı coğrafyadaki 20’den fazla ülkeye ulaştırıyor. Sektördeki iddiasını “Where Health Meets Innovative Solutions” mottosuyla sürdüren TRPharm, global, inovatif bir sağlık firması olmayı hedefliyor.

 

GENETİKS Global Hakkında

“Nesilden nesile sağlığı aktarmak” mottosuyla genetik hastalıkların tanı ve araştırılması alanında 20 yıldır faaliyet gösteren GENETİKS, 1250 m2 alana kurulu merkezinde 50’den fazla uzman personeli ile kullandığı son teknolojiler ve Ar&Ge destekli yerli üretim ‘genetik tanı’ çözümleriyle alanında öncü, hasta odaklı ve etik değerlere bağlı bir merkez olarak hizmet vermektedir. 15'ten fazla ülkeye hizmet veren GENETİKS Global; onkoloji, üreme genetiği, farmakogenetik ve nadir hastalıklar alanlarında yaklaşık 4000’i aşkın farklı test yelpazesiyle ve sahip olduğu ulusal ve uluslararası akreditasyonlar ile hem ülkemizin hem de dünyanın sayılı genetik tanı merkezlerinden biri konumundadır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim