• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:05Güneş 05:48Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:14Yatsı 21:49
    • 6°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 10267.09 -0.10
  • Altın: 2407.339 -0.15
  • Dolar: 32.2208 -0.09
  • Euro: 34.7162 0.03

KAİD'ten Cumhur ittifakına tam destek!

KAİD Başkanı Necmettin Kaya, Anadolu çocuklarının devletine ve bayrağına olan bağlılığını her zaman ortaya koyduğunu ve aynı duruşu 24 Haziran'da Cumhur ittifakını destekleyerek bir kez daha sergileyeceklerini ifade etti.
KAİD'ten Cumhur ittifakına tam destek!

KAİD Başkanı Necmettin Kaya, son aylarda kendisi ve KAİD hakkında ortaya atılan asılsız iddialarla yıpratılmak istendiklerini ifade ederek Anadolu çocuklarının devletine ve bayrağına olan bağlılığını her zaman ortaya koyduğunu ve aynı duruşu 24 Haziran'da Cumhur ittifakını destekleyerek bir kez daha sergileyeceklerini ifade etti.

KAYA'DAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Kocaeli Anadolu İllleri Dernekler Birliği (KAID) ve Kocaeli Mardinliler Dernek Başkanı Necmettin Kaya, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Barış Ateş'e özel açıklamalarda bulundu. Kaya yaptığı açıklamasında, son zamanlarda bazı basın yayın organlarından KAID'e yönelik bir savaş başlatıldığını belirterek, Anadolu'nun çocuklarının birlikteliğinden rahatsız olan ve çıkarlarını herşeyin üstünde tutan bir grubun KAID'i karalamaya çalıştıklarını belirterek kimsenin bu yapıyı yıkmasına ve nifak tohumları ekmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

GÜZEL BİR MOZAİK OLUŞTURDUK

Kaya "KAİD, 2011’in Aralık ayında farklı renkleri,kültürleri sosyal faaliyetler düzenlemek suretiyle kaynaştırmayı hedeflemiş ve Türkiye'mizin her köşesinden Kocaeli'ye gelmiş 18 il derneğimizle bir araya gelerek güzel bir mozaik oluşturmayı başarmıştır.

VATAN VE BAYRAK KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Bizler devletine, bayrağına ve milletine samimiyetle ve sadakatle bağlı derneklerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ve bizimle aynı amaçlar ile hareket edecek herkesle birliktelik yapmaya da hazırız. Amacımız ümmet bilinci ile kavga etmeden kültürel çalışmalarımızı yapmak ve toplumsal birlikteliği sağlamaktır. Her geçen gün daha da büyüyen ve yoluna emin adımlarla ilerleyen KAİD, hiçbir baskıya ve iftira kampanyasına boyun eğmeyecek ve vatan millet aşkıyla çalışmamalarını sürdürecektir.

350 BİN NÜFUSU TEMSİL EDİYORUZ

Kocaeli'de ilk defa böyle bir yapılanmaya şahit oluyoruz. Birbirini seven,değer veren, memleket ayrımı yapmadan her daim sahiplenen derneklerimizin tamamını hesaba kattığımızda temsil ettiğimiz nüfus 350.000 civarında.Dolayısıyla biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Buradan yola çıkacak olursak biz devletimizin bekası için 15 Temmuz’da gösterdiğimiz refleks ne ise bugün de aynı duygu ve düşünce ile üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız

CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLİYORUZ

Biz bu çalışmaları yaparken asla ama asla bireysel beklentiler içinde olmadık.Şahsi planlar yapmadık.Kimden nasıl faydalanırız demedik.Tek amacımız toplumumuzun huzuru ve taleplerine cevap vermek olmuştur.Bugün ülkemizin en çok ihtiyaç hissettiği birliktelik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi noktasında bizlerde farklı görüşlere sahip 18 il dernek başkanımızla beraber bu sosyal birlikteliği olabildiğince ayakta tutmaya, büyütmeye ve Kocaeli’de Anadolu çocuklarının sesini duyurmaya kararlıyız. Bugün geldiğimiz noktada da devletimizin bekası,çocuklarımızın aydınlık yarınları ve tüm İslam coğrafyasının huzuru için 24 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakına yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğimizi sizin vasıtanız ile ifade ediyorum.

24 HAZİRAN BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR

Ülkemizin selameti için aldığımız bu karar doğrultusunda yolumuza devam edecek,ülkemizin birlik ve beraberliği için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği bu bilinçle çalışmalarını aralıksız sürdürecektir. Çalışmalarımızı sürdürüken de ülkemizin ve yaşadığımız kentin birlik ve beraberliğine katkı ve huzur sağlamak adına asla mikro milliyetçilik yapmadan her alanda üzerine düşeni yapacaktır.İnşallah 24 Haziran'da milli irade sandığa en iyi şekilde yansıyacak ve ülkemiz büyümeye devem edecektir."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim