• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 11°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2324.118 0.75
  • Dolar: 32.3373 0.19
  • Euro: 34.9482 -0.12

Kadınların El Emeği Ürünler Milyonlarla Buluşacak

Turkcell’in TİSVA işbirliğinde hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesinden faydalanan girişimci kadınların el emeği göz nuru ürünleri n11.com’la yapılan işbirliği sayesinde milyonların beğenisine sunuluyor.
Kadınların El Emeği Ürünler Milyonlarla Buluşacak

- Turkcell’in TİSVA işbirliğinde hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesinden faydalanan girişimci kadınların el emeği göz nuru ürünleri n11.com’la yapılan işbirliği sayesinde milyonların beğenisine sunuluyor.

Yoğun ziyaretçi trafiğine sahip e-ticaret sitesinde, ilk etapta İstanbul’dan Hakkari’ye, Trabzon’dan Aydın’a Türkiye’nin pek çok ilinden girişimci kadınlarımızın yöresel ürünleri vitrine çıkıyor. Bu işbirliği sayesinde hem kadınlar daha çok kazanacak hem de ülkemizin nadir bulunan, geleneksel ürünleri gün yüzüne çıkacak.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, Ekonomiye Kadın Gücü projesi kapsamında dar gelirli, girişimci kadınlara destek olmak için önemli bir işbirliğine daha imza attı. E-ticaret sektöründe güvenilirliği, kolay kullanımı ve yoğun ziyaret trafiği ile fark yaratan n11.com ile yapılan işbirliği sayesinde, mikrokredi desteğiyle üreten kadınların el emeği ürünleri milyonların beğenisine sunuluyor. Açılan bu etkin satış ve pazarlama kanalı kadınların bereketlerine bereket katarken, Türkiye’nin birbirinden değerli yöresel ürünleri de gün ışığına çıkıyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Ekonomiye Kadın Gücü ile şu anda 68 bin kadınımıza ulaşıyoruz ve hedefimiz 4 yılda 100 bin kadınımıza ulaşmak. Sağladığımız mikrokredinin yanı sıra girişimci kadınlarımıza sınıf içi eğitimler veriyor, teknolojik altyapımızı projenin daha da güçlenmesi için kullanıyor ve satış kanallarını çeşitlendirmek için çalışıyoruz. Kadınlarımızın daha çok ve verimli üretim yapabilmesi geniş kitlelere ulaşıp ürünlerini satmasıyla mümkün. ‘Ürünlerin alıcıyla nasıl buluşturulacağı’ konusu büyük önem taşıyor. Bu amaçla Türkiye’nin önemli e-ticaret kanallarından biri olan n11.com ile işbirliğimizi hayata geçiriyor, girişimci kadınlarımızın ürünlerini geniş kitlelerle buluşturuyoruz. Ekonomiye Kadın Gücü ile başlattığımız cepten kalkınma seferberliği, kadınlarımızın el emeği ürünlerini satın alan tüketicilerin katkısıyla daha da büyüyecek” dedi.

n11.com Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “n11.com olarak, kadın emeğini öne çıkartan sosyal sorumluluk projelerini desteklemek bizim için çok önemlidir. Ekonomiye Kadın Gücü projesinde yer almak, Turkcell ile bu konuda işbirliği yapmak bizler için çok değerli. Bu tip projelerin başarısını etkileyen en önemli faktör, satış kanalı ve pazarlamanın doğru planlanmasıdır. n11.com olarak bu noktada en doğru platform olma özelliğini taşıyoruz. Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” sözleriyle proje hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Aziz Akgül projedeki yeni açılımla ilgili olarak, “Turkcell ve n11.com’un gerçekleştirdiği değerli işbirliği kadınlarımızın sürdürülebilir kalkınmasına bir önemli destek daha sağladı. Mikrokredi, pazarlama, eğitim ve teknoloji desteğinin ardından şimdi de girişimci kadınlarımız e-ticaretle tanışıyor, milyonlara ulaşarak ürünlerini satabilme imkanına kavuşuyor. Ekonomiye Kadın Gücü’nde böyle önemli desteklerle artık kadınlarımız kendi ayaklarının üzerinde duruyor, ekonomiye katılıyor, hayallerine bir adım daha yaklaşıyor” dedi.

Trabzon’dan kazaziye sanatıyla yorumlanmış takılardan, Tokat’tan bakırcılık sanatının en güzel örnekleri cezve ve fincanlara…

Ekonomiye Kadın Gücü sanal mağazası, n11.com’un ana sayfasında “Seçkin Mağazalar” bölümünde Turkcell El Emeği ismiyle yer alıyor. Mağaza, Anadolu’nun otantik, geleneksel ve tamamen el işi ürünlerinden seçilen ürün gamına sahip. Kastamonu’dan taş baskı masa örtüleri, Konya’dan tuzdan yapılmış aksesuar malzemeleri, Mardin’den bıttım sabunu, Hakkari’den yöresel fistan takımı, Samsun’dan yün dokuma cecim kilimi ve Kütahya’dan çini takılar bu seçeneklere sadece birkaç örnek. Satışa sunulan her ürünün açıklamasında el emeği göz nurunu üreten kadınların öyküsü, ürünün detaylı özellikleri ve üretim tekniğine de yer veriliyor.

Turkcell ve n11.com’un işbirliği sonucunda şu anda Türkiye’nin 28 ilinden, 51 kadının ürünü, toplam 103 seçenekle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Mağazadaki ürün portföyü, Türkiye’nin pek çok yerinden gelecek yöresel ürünlerle genişleyecek. Ürünlerin seçiminde sadece ait olduğu bölgenin yöresel özelliklerini taşıması, malzemelerinin tamamen organik olması ve el emeğiyle üretilmesi kriterleri esas alınıyor.

Böylece, ülkemizin nadir bulunan, geleneksel tarzda üretilen yöresel ürünleri de gün yüzüne çıkarak alıcıların beğenisine sunulmuş oldu. n11.com’un Turkcell El Emeği mağazasındaki ürünleri 5 TL ile 1500 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Ürünleri satın alan tüketiciler, Anadolu kültürünün en güzel örneklerine sahip olmanın yanı sıra, Ekonomiye Kadın Gücü projesine ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aile bütçesine katkı sağlayan kadınlara da destek vermiş oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • GETİP iş dünyasını buluşturdu27 Şubat 2024 Salı 09:26
  • Açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu15 Şubat 2024 Perşembe 16:11
  • Cari açık belli oldu13 Şubat 2024 Salı 17:10
  • Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı05 Şubat 2024 Pazartesi 14:40
  • Markette 42 üründen 29’unun fiyatı arttı!01 Şubat 2024 Perşembe 09:33
  • Kocaeli’de ihracat arttı, ithalat azaldı!31 Ocak 2024 Çarşamba 17:26
  • Marketlere bir gecede zam yağdı!27 Ocak 2024 Cumartesi 13:01
  • Merkez Bankası faiz kararı açıklandı!25 Ocak 2024 Perşembe 14:26
  • TÜİK hissedilen enflasyonu açıkladı25 Ocak 2024 Perşembe 10:40
  • Kocaeli'de Çenesuyu'na yine zam geldi!25 Ocak 2024 Perşembe 09:26
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Haber Scripti: CM Bilişim