• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9046.43 2.72
  • Altın: 2297.823 0.96
  • Dolar: 32.3149 0.20
  • Euro: 35.0929 -0.01

İYİ Parti'de kongre öncesi gerginlik

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'nu hedef göstererek İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, sosyal medya hesabından sert ifadeler kullandı.
İYİ Parti'de kongre öncesi gerginlik

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, kongreler öncesi şok iddialarda bulunarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'nu hedef aldı.İşte Uzunal'ın facebook hesabından yaptığı o zehir zemberek açıklamalar;

''Bir Hayrettin Nuhoğlu’muz Eksikti !

Genel Başkanımızın Lütfuyla Vekil Olmuşsunuz. Vekilliğiniz Gereğini Yapın. Yok, Milletvekilliği Çok Ağır Geldiyse, Kendinize Bir İl Seçin, ( Kocaeli 'de Olur) Çıkın İl Başkanlığı İçin Yarışın. Milletvekili Olmanız, İlçe başkanları Üzerinde Tehdit Rüzgarı Estirme Hakkı Vermez. İşinize Bakın ve Elinizi İlimizden Çekin. Burası Genel Başkanımız Meral Akşener’in Memleketi. Bu Ekipte Sonuna Kadar Genel Başkanımızın Emrindedir. Siz Ekipçilik Yapacaksanız, Becerebiliyorsanız Milletin Gönlüne Girin, Yarın Yapılacak bir Ön Yoklamadan Belki Çıkarsınız. Kin Ve Nefret ile Hareket Edip, Teşkilatları Karıştırmayın. Hele Hele İnsanların Ekonomik Durumlarını Fırsat Görerek Delege Özelinde Para Yardımında Bulunan Bir Adayın, Bizim Nazarımızda Makarna Dağıtan AKP Zihniyetinden Zerre Farkı Yoktur. (Genelmerkez Nezdinde Gerekirse Muhatabını Alır İspat Ederiz). Ayrıca Madem Kocaeli ile Alakalısınız; Azıcık Vicdanınız ve Cesaretiniz Olsa, Zulme Uğrayan, Haksızlığa Uğrayan Grup Başkan Vekilimizin Son Günlerde Yaşadığı Sıkıntılarla Alakalı Duruş Gösterirdiniz. Birtane Açıklamanız Bile Yok. Oysa Aynı Durum Başka Bir Milletvekilinin Başına Gelse O Lütfü Bey, Türkiye’yi Ayağa Kaldırırdı! Birazcık Örnek Alın. Hayrettin Nuhoğlu Olarak Yaptıklarınıza Bu Saatten Sonra Hayret Bile Etmiyorum. Bizede Düşen O Sandıkta Sizede Gerekli Dersi Vermek Olacak. Sabırla Kongremize Bekliyoruz.

whatsapp-image-2020-06-08-at-10.18.22.jpeg

“Hayret Sizden Olsun; Gayret Bizden!”

ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI'

PARTİMİN YÜCELMESİ İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİM

''45 yıllık siyasi yaşamında kişilikten ödün vermedim koltuk ve mevki için bükülmedim hiç kimse içinde korkarak siyaset yapmadım yapmamda ben ülkücü olarak büyüdüm yaşadım öylede öleceğim şimdi bir yola çıktım genel başkanımın emrinde partimin yücelmesi için gayret sarf edeceğim.”

ŞANBAZ YILDIZ’I TEKRAR BAŞKAN SEÇEÇEĞİZ

Kocaeli’nde yemin ettim ve de karar verdim Şanbaz Yildiz BAŞKANIMI TEKRAR BAŞKAN seçeceğiz bunu herkes böyle bilsin koltuklara gelemeyenlerin yaptıkları ihanetleri unutmadık unutmayacağız herkes vekil oldukları ile gitsin orda çalışsın Kocaeli’yi bırakın entrikalardan vaz geçin

Benim adım Mehmet Şeref Uzunal

YOLA ÇIKTIKLARIMI YOLDA bulduklarımla değiştirecek kadar Karaktersiz ve de ucuz değilim. Benim delegemi hiç kimse üç kuruşluk rüşvetle satın alamaz Kocaeli il delegeleri onurlu şahsiyetli kişilerdir bunu herkes böyle bilsin beni tehditte kalkacak kişiler beni tanımadığı belli haddinizi bilin''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim