• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9019.24 2.41
  • Altın: 2281.535 0.25
  • Dolar: 32.2497 0.33
  • Euro: 35.0558 -0.10

İşte Aydın Ünlü'nün yeni yönetimi!

MHP 13. Olağan İl Kongresi Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Aydın Ünlü yeniden seçildi.
İşte Aydın Ünlü'nün yeni yönetimi!

MHP 13. Olağan İl Kongresi Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut başkan Aydın Ünlü’nün tekrar aday olduğu kongrede 637 delege oy kullanıp 33 il yönetici ve 30 üst kurul delegesi seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü,  “Bugün hayal dahi edilemeyen ülkücü dava arkadaşlarımız kadrolaşmış şekilde. İşimizi gücümüzü bırakıp o belediyeden ne gelecek burada ne var demeden büyük fotoğrafa bakacağız. Liderimizin gözünden bakacağız. Turan hedefi, kızıl elma, ülküsüne koşacağız. Benim bayrağıma, benim vatanımın bir karış toprağına kimse dokunamayacak. Cumhur ittifakını anlatmak adına neden MHP, neden Cumhur ittifakı sorularını vermek adına çok çalışacağız.
KIRMIZI ÇİZGİMİZ BELLİ
Kırmızı çizgilerimiz belli, toplumun her kesimini de kucaklamak zorundayız. Her türlü sokak çalışmasını yapmak zorundayız. Kuruluşlarımızın hepsini harekete geçirmek zorundayız. Kocaeli siyasetini yönlendirmek adına herkese ihtiyacımız var. Ucuz internet sitelerinin dolduruşlarına gelmeden hep beraber MHP’yi 2023’e hazırlayalım. İşte bu yüzden 4. dönem başkanlığına giden Aydın Ünlü Cumhurbaşkanlığı’na inandı, sizlere inandı. Liderimizi anlamak adına, Kocaeli’yi 2023’e hazırlamak adına üniversite sınavına girmiş bir İl başkanı olarak tekrardan buradayım. İnandım, çalıştım ve başardım. 
MHP ZAYIFLARSA TÜRKİYE’DE ZAYIFLAR
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ardından kürsüye MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı geldi. Sancaklı; “MHP bu ülkenin sigortasıdır. MHP ne kadar zayıflarsa Türkiye de o kadar zayıflar. MHP bu ülkenin fedakar, cefakar, bu ülkeye hizmet eden askeri, neferidir.ülkemizin çok problemivar. Bizim birlik olmamız lazım . siyaseti bir kenara bırakıp birlik olmalıyız. Bu görevlerde olduğumuz müddetçe aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Herkese bu kongre hayırlı olsun diyorum ve duyduğum en güzel söz ile bitiriyorum konuşamamı, Ne mutlu Türküm diyene!."
ÜNLÜ’NÜN YÖNETİMİ
Aydın Ünlü, Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Gökmen Türengül, Tuncay Batı, Ertan Yılmaz, Bayram Karaaslan, Dursun Daşdangil, Recep Özcan, Vedat Kuru, Yaşar Can Aslan, Mustafa Kayış, Selman Cici, Aytekin Şahin, Sunay Gezer, Pınar Kolay, Hakan Aydoğdu, Selçuk Gökhan, Dursun Topuz, Ali Sayar, Gökmen Şirin, Ekrem Yılmaz, Yavuz Furunci, Alper Sakol, Kürşat Demir, Halil Yardım, Yusuf Kaplan, Yücel Özdemir, Ayhan Akay, Melih Fırat Taşer, Yasin Söylemez, Kamil Akın.
ÜST KURUL DELEGELERİ
Aydın Ünlü, Erkan Azeri, Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Serkan Kural, Ahmet Yalçınöz, Adem Emre Aygün, Murat Kalender, Zeki Omurca, Çetin Öksüz, Bilal Çakır, Yunus Emre Düzdaban, Serkan Günaydın, Ahmet Uğur, Ali Osman Ayaz, Fikret Ağbaba, Murat Ayan, Benal Ünlü, Kürşat Tugan, Okan Aydemir, Serpil Çerkez, Filiz Eydemir, Güldane Özocak, Metin Ceylan, Mahir Demirayak, Gürcan Kolay, Aytekin Şahin, Muhammet Fatih Erdoğan, Osman Sağsöz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim