• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

İMES’te üye tanıtım toplantıları ile yeni işbirlikleri kuruluyor!

İMES Kümelenme Programı kapsamında kümeye dâhil firmaların birbirlerini yakından tanımaları, deneyim ve tecrübe paylaşımının sağlanması için düzenlenen küme üye tanıtım toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi.
İMES’te üye tanıtım toplantıları ile yeni işbirlikleri kuruluyor!

İMES Kümelenme Programı kapsamında kümeye dâhil firmaların birbirlerini yakından tanımaları, deneyim ve tecrübe paylaşımının sağlanması için düzenlenen küme üye tanıtım toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi.

ER – EL Makine Genel Koordinatörü Maşide DOĞDU, Sima Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin KIRBOZ, UGR UĞUR Hidrolik Genel Müdürü Uğur KOŞAR, konuşmacı olarak katılım sağlayarak firmaları hakkında temel bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulundular.  
Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Enver KAYA, Müteşebbis Heyet Üyesi Hasan İSTANBULLUOĞLU, İMES Dilovası OSB Bölge Müdürü Onur KESİCİ ve küme firmaları katıldı. Toplantı aynı zamanda İMES Dilovası OSB Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı.  

“Amacımız İşbirliklerini Geliştirmek”  

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Üyesi Enver KAYA “İMES Dilovası OSB yönetimi olarak bölgemizin öne çıkmasını hedefleyen, marka değerini arttıran bir OSB olmak istiyoruz.  Bu vizyonla yaptığımız çalışmalar doğrultusunda ilk amacımız firmalarımızı güçlendirmek ve birbirleri arasındaki iş birliklerini geliştirmek. “ dedi. 
KAYA “Dünya pazarlarında ciddi söz sahibi olan firmalarımızın olduğu bir OSB olmayı arzu ediyoruz. Bunu ancak birlikte sağlayabiliriz. Firmalarımız bugüne değin ülkemize ve bölgeye kattığı değerle çok önemli bir konumda. Ülkemizde en zor şey kaliteli yönetim sisteminin firmalar üzerinde uygulanması ve bu konu çok emek istiyor. Bu nedenle katılımlarınızdan dolayı siz değerli küme üyelerimize, bölge müdürümüz ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyor, toplantımızın verimli geçmesini diliyorum.” dedi. 

“Türkiye’nin En Büyük Makine Kümesiyiz” 

Bölge Müdürü Onur KESİCİ, makine sektörü, bölge ve kümelenme programı hakkında kısaca bilgilendirmelerde bulundu. KESİCİ “Bölgemiz, doluluk oranları ve firma sayısı göz önünde bulundurulursa Türkiye’nin en büyük makine kümesiyiz. Hâlihazırda makine sektörü Türkiye ihracatının %10’unu karşılayan bir sektör, bu sinerjinin artması gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla burada bizim gibi makine sektörünün en büyük oyuncusu konumundaki bölgemize çok büyük iş düşüyor. İlk olarak kendi aramızdaki ticaret hacmini arttırmayı hedefliyoruz. Akabinde de ihracata yönelik birtakım çalışmalar yapmaya çalışıyoruz ve bunun temelinde de kümelenme programımız var. Biz bölge olarak zaten doğal bir kümeyiz. Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet üyelerimizin desteğiyle bu çalışmamıza başladık. Çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” dedi.  
Açılış konuşmalarının ardından ER-EL Makine, Sima Alüminyum ve UGR UĞUR Hidrolik firmalarından yetkililer, üretim başta olmak üzere birçok sürece yönelik bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular. Toplantı, firma yetkililerinin küme üyelerinden gelen soruları cevaplamasının ardından sona erdi.

9eda6187-534b-460a-9e64-04f720f92b58.jpg

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim